Raikkautta kaupunkilaisiholle


Monet teistä ovatkin varmaan ehtineet jo törmätä ranskalaiseen Alorèehen. Sarjan teho perustuu klorofylliin eli lehtivihreään. Alorèen luoja on kosmetiikkatutkija Alexandra Croce, joka on työskennellyt aiemmin mm. L`Orealilla. Luonnon raaka-aineet inspiroivat häntä niin paljon, että nainen päätti luoda oman tuotesarjan.

Tuotteet sisältävät nuorista ohranversoista saatavaa klorofyllia. Tuotteissa on runsaasti iholle arvokkaita ja tärkeitä aktiivisia raaka-aineita; klorofyllia, polyfenoleja (kosteuttava ja rahoittavat raaka-aine) ja omega-rasvahappoja. Tuotteet lupaavat tuovat eritoten kaupunki-ilman väsyttämään ihoon uutta hehkeyttä.

Itse tutustuin Alorèehen, kun maahantuoja lähetti minulle Alorèen kasvovedestä 50 ml:n näytepakkauksen. Tämän käytin ajat sitten loppuun ja sen korvasi itse ostamani ihan täysikokoinen pullo. Varma merkki siitä, että olen todennut tuotteen hyväksi.


Olen aikaisemmin blogissani maininnutkin, että olen tarkka kasvovesien suhteen. Niiden pitää raikastaa, kirkastaa ja pehmentää ihoa. Alorèen Fresh Purifier Kirkastava Kasvovesi täytti kaikki toiveeni paremmin kuin hyvin. Alkoholiton kasvovesi puhdistaa meikkijäämät ja epäpuhtaudet. Tuote on suunniteltu erityisesti herkälle iholle säilyttämään ihon tasapaino ja heleys. Tätä kasvovettä voi käyttää huoletta myös silmille. Ohranlehtiuute ja ohransiemenvesi antavat happihoitoa iholle ja estävät ennenaikaista vanhenemista. Vanhenemisen merkeistä en tiedä, mutta tätä käyttäessä iho on ollut ihanan pehmeä, kosteutettu ja heleä. Tuoksu on todella mieto ja miellyttävän raikas.


Suositushinta n. 26 €

Tuotetta netin kautta myyvät mm. Jolie, Biodelly ja Hyvinvoinnin Tavaratalo.

Onko Alorèe teille tuttu?

Tuotteen INCI:
INCIHORDEUM VULGARE (BARLEYSEED WATERAQUA (WATER), GLYCERINSODIUM LEVULINATEFRAGRANCE (PARFUM),SODIUM ANISATECITRIC ACIDPHENETHYL ALCOHOLSORBITOLSUCROSE DILAURATESUCROSE LAURATESUCROSETRILAURATEHORDEUM VULGARE (BARLEYEXTRACTHORDEUM VULGARE (BARLEYLEAF EXTRACT. 1. Mulla on tuotteesta juurikin se pieni pullo. Mutta olen kyllä käyttänyt sitä puhdistusvetenä, en kasvovetenä. Sinä ilmeisesti puhdistat meikin ensin putsarilla ja sitten läträät tämän kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvovetenä käytän eli ensin normi puhdistus ja sitten tällä. Tosin aamuisin putsaan kasvot aina pelkällä kasvovedellä. Ihana tuote, kun ei kuivata!

   Poista
 2. Ei ole tuttu tuote. Olenkin etsinyt uutta kasvovettä, saa nähdä josko tätä kokeilisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, tämähän on tarkoitettu juuri hieman iäkkäämmälle iholle. :)

   Poista
 3. Hyvältä kuulostaa, voisi vaikka joskus kokeilla. Nyt on kasvovesiä kolmekin käytössä, joten ei ole just tarvis. iHerbistä oon tilannut Thayersin tuoksuttoman kasvoveden, mukavan tuntuinen vesi isossa ja edullisessa pullossa, sitä raaskii hölvätä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa iHerbissä tuotetta. Näyttää olevan tosiaan reilun kokoisessa pullossa. Itselläni ei siitä kokemuksia ole. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives