Simply white


RVB (Research, Value, Beauty) nuo kolme kirjainta ovat edustaneet ja luoneet itselleni mielikuvaa korkeasta laadusta. Sarjan yksinkertaisen tyylikkäät pakkaukset eivät ole sitä mielikuvaa yhtään vähentäneet. Joten olikin todella mielenkiintoista päästä vihdoin testaamaan sarjan tuotteita ja toteamaan pitikö tuo mielikuva laadusta paikkansa. Tuotteet ovat hieman arvokkaampia, joten rimakin oli korkealla.

Sain maahantuojalta testattavaksi ihonhoitotuotteita ja tässä postauksessa esittelen ja kerron kokemuksiani testiin saamistani puhdistustuotteista. 

Testiin saamani puhdistustuotteet ovat RVB:n Simply White -sarjasta. Sarjan tuotteiden luvataan vähentävän ja vaalentavan pigmenttiläiskiä syvälle ihoon imeytyvien aktiiviaineiden, kuten glykolihapon voimin. Olen käyttänyt maahantuojalta testiin saamiani tuotteita yhtäjaksoisesti yhdessä reilut kolme viikkoa päivittäin.


Olen suuri vaahtomaisten puhdistajien fani ja olenkin käyttänyt niitä useita eri merkkejä, useista eri hintaryhmistä. Vuosien saatossa minulle on muodostunut vankka mielipide siitä, millaista hyvä puhdistusvaahto on. 

RVB:n Simply White on ehkäpä paras koskaan kokeilemani puhdistusvaahto. Vaahto on pakattu valkoiseen yksinkertaiseen pulloon. Pumppu annostelee yhdellä painalluksella juuri sopivan määrän tuotetta. Tuotteen tuoksu on raikkaan greippimäinen. Vaahto itsessään on erittäin kermaista, pehmoista ja kiinteää. Iholle levitettäessä se muuttuu hieman geelimäisen liukkaaksi ja poistaa meikin tehokkaasti, myös yleensä tiukassa olevat BB -ja CC-voiteet. Iho on käytön jälkeen puhdas, kuulas ja pehmoinen. Hintansa arvoinen ihana tuote!


Sarjan kasvovesi jatkaa raikkaan greipin tuoksuista maailmaa. Monelle kasvovesi on sellainen tuote, että otetaan nyt tuolta hyllystä jotain, itselleni näin ei ole. Sillä kasvovesi on ainoa tuote jolla aamuisin puhdistan kasvoni, joten laadulla on merkitystä. Kasvoveden pitää puhdistaa ja kirkastaa, mutta se ei saa missään nimessä kuivattaa ihoa. 

Suosittelen kaikille pintakuivan ihon omistaville veden käytön välttämämistä kasvoille aina iltaan asti. Itse sain pintakuivuuteen suurimman avun lopettamalla aamuiset pesut ja pyyhkimällä kasvot pelkällä kasvovedellä. 

Takaisin kuitenkin Simply White -sarjan kasvoveteen, joka on kosteuttava, mutta samalla sillä on kuoriva vaikutus, joka kirkastaa ihon välittömästi. Ei sisällä alkoholia. Iho on käytön jälkeen pehmoinen, kirkas ja tasapainoisen oloinen. Miellyttävä greipin tuoksu herättää päivään. 


Hinnat:

RVB Simply White Cleansing Foam 125 ml, 48 €
RVB Simply White Tonic Lotion 200 ml, 57 €

Tuotteita voi tilata täältä.

Millaisesta puhdistusvaahdosta te pidätte?

Tuotteet saatu blogin kautta.


 1. Greippi, heti kiinnostuin! Vaahtoni tykkään kiinteänä muttei kovana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vaahto on just sellaista kiinteä, mutta silti ihan mielettömän pehmoista.

   Poista
 2. Mä olen kokeillut Simply White -sarjan voiteita, mutta nuo puhdistustuotteet ovat vielä ainakin toistaiseksi kokeilematta. Tykkään yleisesti RVB:n tuotteista tosi tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä viikolla tulossa vielä juttua diedo dalla palman RVB SKINLAB herkän ihon hoitotuotteista, taisin löytää joukosta parhaan voiteen, mitä olen koskaan käyttänyt. ;)

   Poista
 3. Puhdistusvaahdot on munkin suosikkeja! Harmi vain, että tuntuvat olevan vähän liian tuhteja atooppisen kuivalle iholle. Suosikkini on Madaran syväpuhdistava vaahto, mutta myös L'orealin ei-niin-naturelli uutuusvaahto on kelpo kamaa. Siinä vaahdon koostumus on ehkä vieläkin kivempi kuin Madarassa, mutta suosin ekologisuutta tuntuman yli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhdistusvaahdot on tosiaan aika usein hyvin peseviä. Tosin kaikilla ei lähde meikki kunnolla irti ja niitä pitää sitten käyttää kaksoispuhdistuksessa öljymäisen tuotteen jälkeen. Itselläni on ihossa vain pintakuivuutta, joten eivät ole tuntuneet liian "tujuilta" omalla ihollani.

   Poista
 4. En ole koskaan kuullutkaan tällaisesta sarjasta. Kiva kun kerroit kokemuksistasi :) Itse en ole puhdistusvaahtoihin erityisemmin hurahtanut, mutta toisaalta, en ole kovin montaa vaahtoa vielä kokeillutkaan! Tosin blogin kautta kokemuksia tuloillaan... :) Minkämaalainen sarja tämä RVB muuten on? Kävin vähän kurkkailemassa nettisivuja, mutta ei heti silmään osunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RVB on italialainen luksussarja ja on diego dalla palman kanssa saman katon alla. :)

   Poista
 5. Vaahdot eivät ole uineet suosiooni, minusta niillä ei saa hyvää jälkeä. Olen voinut kokeilla liian halpoja tuotteita tosin. Puhdistusvoiteet eivät myöskään sytytä, sain juuri vaivoin käytettyä loppuun Biothermin ja Clarinsin: hankalia molemmat. Siis vannoutunut puhdistusmaidon ja sienen ystävä täällä. Puhdistusvedet ovat ihan kivoja kiireessä ta umpiväsyneenä, mutta niillä saa puhdistaa kolmeen kertaan, että cc-voide lähtee kokonaan.

  Sinun kirjoituksiasi lukemalla olen lopulta ymmärtänyt kasvoveden syvimmän olemuksen ja siirtynyt käyttämään sitä. Kosteusvoidettakin kuluu vähemmän, kun alla on kasvovesi ja seerumi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiteet eivät ole saavuttaneet suurta suosiota täälläkään, mutta ehkäpä joku päivä kävelee vastaan tuote, joka miellyttää. Vaahdolla saa hyvää jälkeä, mutta sen vaahdon pitää olla jämäkkää, tässä etua tuo vielä sen muuttuminen iholla hieman geelimäiseksi, joka auttaa poistamaan meikinkin tosi tehokkaasti. Pelkällä kasvovedellä ei meikit lähde, mutta yövoitee tai seerumin rippeet kyllä. ;) Mahtavaa, tiedän kyllä monia ihmisiä, jotka eivät kasvoveden hienoutta ole löytäneet, mutta itse jaksan jauhaa sen puolesta. :) Kasvovesi tosiaan valmistaa ihon seerumia ja kosteusvoidetta varten, joten mainitsemasi seikka voiteen vähäisemmästä tarpeesta voi hyvin pitää paikkansa.

   Poista
 6. Kuulostaa tosiaan erinomaiselta tuo puhdistusvaahto, innnnnnnhoan niitä, jotka muuttuvat vedeksi lähes samantein. RVB:tä en ole koskaan testannut, mutta olen kuullut pelkkää hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei semmoisen koostumuksen omaavalla vaahtomaisella puhdistajalla tee kyllä mitään. Itselläkin mennyt hermot muutamaan... Tuntuu ettei sitä ehdi saada edes kasvoille, kun vaahto on hävinnyt kämmenestä ja valuu sormien välistä.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives