Pihlaja Daily Defence


Kun Juille muutama päivä sitten kirjoitti toistamiseen blogiinsa Màdaran Pihjala DD-voiteesta, mieleeni välähti, että oma maahantuojalta saamani tuubi odotteli edelleen käyttöönottoa. Korjasin asian vielä samana päivänä ja niin DD-voide tuubi aukesi. 

Pihlaja DD-voide on erittäin täyteläinen voide kuivalle iholle ja vaativin sääolosuhteisiin. DD-voide on tehty yhteistyössä bloggari Noora Shinglerin kanssa.


Kyseessä on todellinen jokapaikanhöylä. Voide soveltuu ehkäisemään ihon kuivumista ja ahavoitumista. Suojaa ihoa kylmältä ja viimalta, auttaa parantamaan rohtumia huulilla, hoitaa ja pehmentää kynsinauhoja, kyynerpäitä tai muita kuivia ihoalueita.

Aktiiviaineina on käytetty auringonkukkaöljyä ja pihlajanmarjauutetta.


Tuote on paksuhkoa kauniin vaaleanoranssia voidetta. Tuoksussa selvästi erotettavissa pihlajanmarjat. Paksuudestaan huolimatta tuote levittyy iholle vaivattomasti ja jättää jälkeensä matan pinnan. Joten huulillakin tämä on kivan huomaamaton, sopii täten loistavasti myös miehille. Seuraavaksi aionkin ujuttaa tämän myös atopiasta kärsivän mieheni testattavaksi.

Itse laitoin tätä yöksi käsille ja huulille, jotka olivat aamulla mukavan pehmoiset. Erityisesti ihastuin kuitenkin käyttämään tätä huulilla päivisin matan lopputuloksen vuoksi. 

Itse pidän tällaisista monitoimituotteista. Yhdellä tuubilla pääsee pitkälle, eikä käsilaukussa tarvitse olla joka tehtävää varten omaa tuotettaan. Tuote on pakattu vielä kätevään 60 ml:n tuubiin, joka kulkee helposti mukana.

Suositushinta:

Màdara Pihlaja Daily Defence 60 ml, 14,90 €. Omasi voit shoppailla mm. Màdaran omasta verkkokaupasta.

Tuote saatu blogin kautta.

 1. Kiva oli lukea myös sinun kokemuksiasi tästä! Moni on kehunut tätä voidetta, joten täytyisi varmaan joku kerta napata myös omaan ostoskoriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa, todellinen monitoimituote!

   Poista
 2. Mä niiiiin tykkää Pihlajasta. Olen saanut lapsenkin tykkäämään tuoksusta, aluksi ei kelvannut ollenkaan. Nyt saa laittaa hänenkin rohtuneisiin huuliinsa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on omaperäinen, mutta todella mieto. Ymmärrän, että lapsesta saattaa tuntua "erikoiselta". :p Mulle tulee siitä oma lapsuus mieleen, ihana!

   Poista
 3. Tämä on lempparirasvani! pakkauksen koko sopii hyvin jokapäiväiseen käyttöön ja itsellä se onkin aina mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on todella sellainen aina mukana tuote. Mahtuu helposti Marimekon kangaspussukkaan.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives