Karkkikaupassa


Kävin jokin aika sitten tutustumassa "karkkikauppaan", joka ei lihota. Mahtavaa vai mitä?

MAKE UP FOR EVER on maailmankuulu ranskalainen meikkisarja. Meikkisarjan on luonut maskeerausguru Danielle Sanz. Ensimmäinen liike avattiin vuonna 1984, joten brändi viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhliaan. Make up for ever on alunperin ammattilaissarja ja se pysyikin pitkään ammattilaisten "salaisuutena", kunnes korkea laatu ja laaja valikoima alkoivat puhua puolestaan ilman suuria mainoskamppanjoita. Tänä päivänä tuotteet ovat kuluttajienkin ulottuvilla 45 eri maassa. Sarjassa on yli 1400 tuotetta mm. yli 100 erisävyistä huulipunaa, joten minulla riittikin Helsinginkadun liikkeessä tutkittavaa.


Liikkeessä minut vastaanotti ihana Susana, jolla on valtava tietotaito brändin tuotteista. Pari tuntia kului kuin siivillä Susanan esitellessä laajaa valikoimaa ja kertomalla brändin historiasta.

Make up for everin hittituotteisiin kuuluu ehdottomasti heidän kehittelemä High Definition (HD) -sarja. Tuotteet on kehitelty, jotta iho näyttäisi kameravalojen loisteessa kuin tosielämässäkin mahdollisimman virheettömältä ja luonnolliselta. Tuotteiden koostumukset ovat erittäin hienojakoisia ja helposti levittyviä.


HD:n lisäksi hitiksi on noussut AQUA-sarja. Sarjan kaikki tuotteet testataan ääriolosuhteissa Cirque du Soleilin vesinäytöksessä Las Vegasissa, jos tuote ei läpäise tätä koetta moitteettomasti, sitä ei oteta myyntiin. Näin voidaan taata pysyvyys myös ääriolosuhteissa. Sarjan kaikki tuotteet ovat erittäin runsaspigmenttisiä. Tuotteita löytyy voidemaisista luomiväreistä huulikiiltoihin, uusia sävyjä tulee koko ajan.


Make up for everin tuotteita väärennetään paljon, joten ne kannattaa aina ostaa merkin omasta liikkeestä tai Sephorasta, joka on valtuutettu jälleenmyyjä. Suomessa ostaminen tapahtuu piipahtamalla näissä liikkeissä tai sitten menet katsomaan haluamasi tuotteet kansainvälisiltä sivuilta. Kun olet päättänyt haluamasi tuotteet, laita tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen mufe@makeupforever.fi. Tuotteet toimitetaan sinulle postiennakolla.


Lähtiessäni Susana valitsi minulle sopivia ei lihottavia herkkuja goodie bagiin mm. täydelliseen meikkipohjaan tarvittavia tuotteita, näistä lisää myöhemmin.

Löytyykö teidän meikkipussista MUFEn tuotteita?

 1. Mun täytyy myöntää, etten omista yhtäkään. Yksinkertaisesta syystä, että ne ovat niin kaukana. Mutta jos niitä kerran saa tilattua postiannekolla niin veikkaanpa että pian löytyy näitäkin minulta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en tiennyt, että näitä saa postiennakolla, joten se oli erittäin mieluisa yllätys. Tuosta syystä merkki oli jäänyt itselleni hieman etäiseksi tähän asti, vaikka muista blogeista paljon hyvää olen tuotteista lukenut.

   Poista
 2. Face&Body-meikkivoidetta olen käyttänyt pari pullollista, se on tosi hyvä pintakuivalle iholle. Käytin häissäni pusunkestävää Aqua Rouge-huulipunaa, joka ei kylläkään täysin virheetön ole mutta kesti silloin kun pitikin eikä tahrinut sulhasta :) Ripsivärinpohjustaja oli ihan floppi, ripseni sojottivat alaviistoon sitä levitettyäni eli suoristi taivutukset like no other. Myöskään Lifting Concealerista en niin välittänyt, ostin nyt Helena Rubinsteinin peiteaineen sen tilalle. Testeristä kokeiltu HD-meikkivoide kökkööntyi tosi rumasti ihollani, mulla ei toiminut vaikka sitä paljon kehutaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, katselin F&B:tä liikkeessä ja mietin, että se olisi varmaan itsellenikin sellainen must have. Taitaa olla muuten MUFEn vaikein tuote valmistaa. Kolmasosa menee aina pilalle, aineet eivät vain sekoitu keskenään. Joten se on sitten ylläri aina linjallakin tuliko sieltä onnistunut satsi. :D Sain kuulla mielenkiintoista infoa Susanalta tämän valmistuksesta. :)

   Poista
 3. Antoisan kuuloinen hetki sinulla tuolla! Olin joskus kouluaikana tuolla käymässä, ja infotulva oli kyllä valtava siihen lyhyeen parin tunnin aikaan nähden. Tuonne täytyisi päästä ajan kanssa :)
  Minulta löytyy primerit All Mat ja UV-Prime, jossa on korkea SPF 50-suojakerroin. Muuta en taida omistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotteita on niin paljon, että pari tuntia on loppujen lopuksi tosi vähän aikaa. Mutta ihan mielettömän mielenkiintoinen tutustuminen.

   Poista
 4. Omistan HD-irtopuuterin (valkoisen/värittömän) version sekä Aqua linerin turkoosina. Lisäksi olen saanut arvontavoittopalkintona Beautifysta Black Tango kausipaletin joka sisälsi voidemaisia luomivärejä (kuivunut miltei käyttökelvottomiksi) sekä kynsilakan samasta kokoelmasta.

  Ostin HD-irtopuuterin viime kesänä Suomen myymälästä, enkä silloin vakuuttunut asiantuntevasta ja miellyttävästä palveluympäristöstä, silla koin olevani epätoivottu asiakas jolle ei pyynnöstä huolimatta testattu tuotteita. Aqua linerin ostin Barcelonan Sephorasta ja siellä myyjä oli todelle mukava, vaikka yhteistä kieltä oli vain muutama sana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aqua liner on ihan huippu.

   Tosi ikävää, että olet saanut huonoa palvelua. :( Toivottavasti annoit asiasta palautetta?

   Poista
  2. Joo, annoin. Valitettavasti en kokenut, että se olisi varsinaisesti auttanut tilannetta.

   Poista
  3. Mahtavaa, olisin toivonut enemmän tuollaisia asiakkaita aikoinaan.

   Poista
 5. Mulla on vain yksi orpo luomiväri :D se kaipaisi kavareita. Lähikaipungissa on Mufen myyjä, olisi ihan mielenkiintoista kokeilla meikkivoidetta jos ne taikoisivat täydellisen ihon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on testissä tuo Kaisulin mainitsema HD meikkivoide, katsotaan, miten käyttäytyy mun pintakuivalla iholla.

   Poista
 6. Juu ison läjän omistaja ilmottautuu :D

  Olen ollut MUFE:n vannoutunut käyttäjä jo hui 18 vuotta.
  Aikoinaan kun alunperin aloin merkin tuotteita käyttämään, liike sijaitsi vielä Fredalla.
  Sarjan meikit on siis todella hyviä ja eipä niitä voi muutakun suositella.
  Ainoa miinus on tuo "huono" saatavuus :/

  Lukuisia muitakin merkkejä on tullut kokeiltua ihan meikkifkiikin mielenkiinnosta, mutta eipä niistä ole vielä löytynyt ns.voittajaa. MUFE:n meikkien kanssa ei ikinä ole tarvinnut miettiä meikin pysyvyyttä, pohjan peittokykyä tai luomivärien puutteellista pigmenttiä. Hyvällä omalla tunnolla on tullut tehtyä mm. monia hää ja bilemeikkejä, jotka on pysyneet loistavasti rajussa menossa pitkälle vielä seuraavaan päivään :)

  Itse kävin aikoinani Fredan kellarissa myös meikki "kurssin/opastuksen".
  Liisan asiantuntevassa opissa käytiin parilla kerralla perus jutut läpi ja sille tielle jäätiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No wau, 18 vuotta on järjetön aika!

   Onneksi nykyään toimitetaan tuotteita myös postiennakolla, niin saa sitäkin kautta. Kyllähän meikkejä on kiva kuitenkin päästä "hiplaamaan" ennen ostopäätöstä. Meikkivoide on oikeastaan pakko testa paikanpäällä, jos ei ole tosi harjaantunut ja tietää tarkkaan omaa sävyä.

   Poista
 7. Omistan joitain tuotteita, ostaisin muuten enemmän ilman muuta, mutta hinnat ovat tähtitieteelliset. Lisäksi on pakko sanoa, että minäkin sain MUFEn liikkeessä huonoa palvelua :( Sen jälkeen olenkin ostanut merkin meikkini ulkomailta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnat tosiaan on joltain osin jopa selektiivisiä kosmetiikkamerkkejä korkeampia.

   Tosi harmi, että sullekin on käynyt noin! :( Itse aikaisemmin melkein 10 vuotta as.palvelualalla työskennelleenä toivon, että olette valittaneet saamastanne kohtelusta. Sinä aikana, kun itse työskentelin asiakkaiden kanssa aika harvoin tupsahti mitään suoraa palautetta meille asiakkailta, ne jutut sitten kuuli aina muualta.

   Poista
  2. En ole lainkaan yllättynyt Sallan kommentista :/ . Itse laitoin palautteen FB-sivujen kautta, mutta vastaus oli niin ympäripyöreä, etten kokenut siitä olevan mitään apua. Sääli sinänsä, sillä tuotteet ovat laadukkaita ja ihanan värikkäitä sekä tutustuisin niihin mielelläni paremmin.

   Poista
 8. On ollut suunnitelmissa jo pitkään hankkia Camouflage Cream paletti. Nuo HD-sarjan tuotteet vaikuttavat kanssa mielenkiintoisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HD-meikkivoiteesta tulossa juttua myöhemmin. :) Piti ihan googlettaa tuo paletti, luulisi saavan hyvin ihon tasoitettua tuon avuin.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives