Grazy Paris


Hyvää kannattaa odottaa, ainakin alennusmyynteihin asti. Iskin silmäni Guerlainin Grazy Paris -palettiin jo viime vuoden puolella. Grazy Paris -kokoelmahan on kunnianosoitus Pariisin häikäiseville valoille. Paletilla saa luotua niin klassisen kuin hieman räväkämmänkin lookin.

Grazy Paris sisältää kuusi erilaista sävyä, jotka kaikki sisältävät ihan kiitettävästi pigmenttiä.


Paletin matat sävyt ovat pystysuorassa paletin vasemmassa reunassa. Toinen matoista on syvänmusta, väri on hieman puuterinen, jonka ansiosta se levittyy kauniisti. Matoista toinen on kaunis tummanharmaa, sävy on vain puolipeittävä.

Grazy Parisin loput sävyt ovat enemmän tai vähemmän hohtavia. Kultakuparinen sävy taittuu voimakkaasti oranssiin ja siinä on voimakas pigmentti. Kultainen beige on mielestäni paletin heikoin sävy, ei kovin pigmenttinen ja antaa vain kevyesti hohtoa. Hopeaan taittava valkoinen on taas pigmentiltään hieman runsaampi ja jättää metallinhohtoisen pinnan. Upein sävy on kuitenkin mielestäni paletin pinkki, jossa on hopeista ja valkoista kimalletta.


En malta odottaa, että saan loihdittua tällä jotain silmiin. Kyseessä on Limited Edition, joten jos haluat paletin omaksesi, kannattaa pitää kiirettä. Palettia voi tilata toistaiseksi 50 % alennuksella täältä. Alennettuun hintaan tätä on näkynyt ainakin Stockmann Beauty -myymälöissä. Kannattaa myös katsastaa Stockmannit ja Sokokset läpi.

Pureeko teihin Pariisin valot? 1. Guerlainin luomivärit ovat kyllä lemppareitani! Ainakin omassa paletissani sävyt ovat todella kauniita ja helmiäistä on niin hienosti, ettei mitään yksittäisiä glittereitä ole mahdollista bongata. Todella kivat sävyt tässäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäksi jopa luomivärit tuoksuu hyvälle. Tärkeitä juttuja. ;)

   Poista
 2. Äh ja voih, kun tämä paletti on nätti. Ei kuitenkaan ollut itselle niin tarpeellinen, niin mieluummin satsasin meteoriittihelmiin.. Odotan innolla millaisia meikkejä tällä teet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan parasta Guerlainia. Tämä on sellainen paletti, millä yksinään voisi selvitä vaikka reissussa.

   Poista
 3. Todella kauniit värit, ei ihme, että ihastuit! Puoleen hintaan ei tule edes huono omatunto:)

  VastaaPoista
 4. Nätti paletti :) Vaikka sävyjä ei ole montaa, ne ovat monipuoliset. Itse ostin samasta kokoelmasta hehkupuuterin ruskeassa pyöreässä rasiassa, alesta tietenkin. Sillä saa ihanan lumikki-ihon!

  VastaaPoista
 5. Kyllä on kaunis! Jännät sävy-yhdistelmät. Kuparinen ja pinkki samassa paletissa, nyt meikkikuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en ihan heti heittäisi noita kahta samaan palettiin. Koitan tässä jossain vaiheessa jotain väsätä näistä. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives