Perfect Primer


Muistatte varmaan, kun esittelin teille Clarinsin ihanan Instant Light -primerin? YR ei kilpaile Clarinsin kanssa pakkauksen kauneudesta, eikä ylellisestä tunnusta, mutta se on silti toimiva tuote. Itseasiassa Yves Rocherin hintakaan ei ole Clarinsiin nähden ihan hirveän paljon halvempi, koska YR on pakattu puolet pienempään 15 ml:n pulloon.

Meikinpohjustajaa on saatavana kahta eri sävyä todella vaalealle iholle tarkoitettu roosa (kuvissa) ja hieman tummempi aprikoosi.

Tuotteessa on käytetty paljon ruusua ja ruusulta se voimakkaasti tuoksuukin. Jos et ole ruusufani, tämä ei ehkä ole sinulle. Minullehan tämä ei luonnollisesti ole ongelma. Tuoksu kyllä miedontuu kasvoilla nopeasti. Tuote sisältää mm. damaskonruusuvettä ja Muscat-ruusuöljyä.


Meikinpohjustaja on pakattu pieneen 15 ml:n lasiseen pumppupulloon, josta sitä on helppo annostella. Jään kuitenkin kaipaamaan tähän kunnon suojakorkkia. Pullohan sulkeutuu kiertämällä korkkia, itse en ole koskaan ollut tällaisten tuotteiden iso fani. Meikkipussissa ollessaan korkki saattaa pyörähtää auki ja suutin suttaa koko meikkipussin.

Tuote lupaa kiinnittää meikin ja antaa iholle kauniin, tasaisen pohjavärin. Nämä lupaukset toteutuvat. Kevyt, nestemäinen pohjustaja levittyy iholle helposti ja meikin levitys päälle on sujuvaa. Meikki pysyy kauniina koko päivän. Clarinsin Instant Lightiin verrattuna meikinpohjustaja ei sisällä yhtä paljon valoa heijastavia partikkeleita ja lopputulos on mattaisempi. Sopii kaikille ihotyypeille. Itse suosittelisin tätä melko mattaisen pinnan jättävänä myös helposti rasvoittuvalle iholle meikin pohjustukseen.

Yves Rocher Meikinpohjustaja 15 ml, 13,90 €.

Onko joku muu kokeillut?

Tuotetta voi tilata täältä.
 1. Okei, ei siis ole mua varten, en tykkää ruusuntuoksusta kosmetiikassa, ja tuo korkki ei tosiaan vakuuta. Harmi sinänsä, hyvälle primerille on aina tilaa mun meikkilaukussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla sitä Clarinsia, se on huippu! Hieman kalliimpi toki. Lumenen primeriä en ole itse kokeillut, mutta kehuja olen siitä lukenut. Tämä on pienemmällä budjetilla hyvä tuote, pakkausta voisi vähän fiksata...

   Poista
 2. Kuullostaa muuten kyllä kivalta, mutta kun mä en tykkää ruusun tuoksusta. Jää siis varmaan kokeilematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni ei pidä ja tässä se on vielä mun mielestä normaalia voimakkaampi. Mullehan se on vaan plussaa. :p Joku taisi karmeasti hajusta valittaa YR:n omilla sivuilla. Haju ei missään nimessä ole karmea vaan todella ruusuinen.

   Poista
 3. Mä oon joskus käyttänyt tätä. Sitten sain tarpeekseni (:D) ja tuote päätyi jonnekin mappi Ö:hön. Ihan jees kuitenkin..! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän niille tuotteille on joskus tapana käydä... o_O

   Poista
 4. Mullakin tökkii ruusuntuoksu mutta muuten tuote vaikuttaa kiinnostavalta, harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on jännä juttu, mä en tajunnutkaan miten monelle ruusu on sellainen ei-juttu ennen kuin aloin kirjoittamaan tuoksuista. Kieltämättä tuoksuja melko voimakas, joten herättää tunteita.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives