Vintage Sony

Arvaatteko, mikä yllä oleva esine on? Jutun otsikko saattaa olla hieman harhaanjohtava tai sitten ei. Esineestä on tullut mieheni ja minun kesken jo vitsi. Lapsellamme on ikää varmasti 15 vuotta, joten omassa kategoriassaan, sitä voi sanoa jo vintage-esineeksi. Mieheni on aikoinaan saanut sen lahjaksi. Rakkaalla lapsella on aina lempinimi niin myös tälläkin: sumutorvi. Ai mistäkö se johtuu? Löysin Youtubesta yllättäen pätkän, jossa ystävämme sukulainen laulelee täysin samalla äänellä.
Kysehän on siis kelloradiosta. Ylläoleva malli on ilmeisesti luksusmalli omastamme, mutta herätysääni on identtinen, jos tuohon ei herää niin ei sitten mihinkään! Joskus on vanhassa vara parempi.

Ainoastaan yhden kerran kaverimme on pettänyt ja mieheni myöhästyi töistä puoli tuntia. Tosin vika ei tainnut olla kelloradion vaan miehen, joka oli unissaan läimäissyt laitteen kiinni ja jatkanut tyytyväisenä uniaan. Meillä kun ei torkutusta harrasteta.

Mihin ääneen te heräätte? 1. iPhonen harmoniseen harpun sointiin. Tykkään hiljaisista ja rauhallisista äänistä aamuisin ja vaikka oon suht sikeä nukkuja, kyllä tuo hiljaisempikin ääni vaan sinne uneen tunkeutuu. Tuo torkuttelu taas on sellainen tapa, josta oikeasti pitäisi päästä eroon.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on ensin iPhone, mutta tarvittaessa lopullisen herätyksen antaa tämä rakas vintage-esine.

  VastaaPoista
 3. Voi kun tuli teini-ikä mieleen. Mulla on ollut aikoinaan toi ihan sama Sonyn kelloradio!

  Joskus vuosia sitten nykyisen mieheni yökyläillessä luonani ekoja kertoja jäi hänelle lähtemättömästi mieleen eräskin kyseisen kelloradion epävireinen herätys. Radio kun tuossa vehkeessä ei tuntunut pysyvän millään taajuudella ;-)

  Nykyään hyvät huomenet toivottaa yhteinen huomenlahjamme:
  http://cheaphonesty.blogspot.fi/2012/01/huomenta-vaan.html

  VastaaPoista
 4. No onhan toi teidän malli paljon kauniimpi! Tällä vanhalla romulla alkaa olemaan niin paljon tunne-arvoa, että varmaan melkein pääsee itku, jos se hajoaa.

  VastaaPoista
 5. Voi apua, veljelläni taitaa olla juurikin samanlainen! Itse herään wake up lightin valoon! En ole kertaakaan nukkunut herätysaikaan/-ääneen asti. :D Valoisampana aikana herään iphonen harppuääneen.

  Johanna

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives