Graffiti


Olen aikaisemminkin blogissani kertonut, että Urban Decayn luomivärit ovat ehdottomia suosikkejani. Niissä on runsas pigmentti, ne levittyvät hyvin ja kestävät pitkään luomella. Ostin jo muutama kuukausi sitten Urban Decayn Deluxe Shadow Boxin CheapSmellsilta, tuote oli silloin tarjouksessa vain 14 €, mutta nytkin tuotetta näkyy saavan kaupasta loistavaan vajaan 18 € hintaan.

Vaikka olenkin yleensä neutraalien värien ystävä, tässä paletissa minua kiehtoivat värit. Mietinkin tätä itselleni kevät/kesä käyttöön.

Paletti sisältää yhdeksän aivan mielettömän upeaa sävyä.


Sävyt vasemmalta oikealle:

-Underground on helmiäishohtoinen ruskea, kuvailisin tätä syksyn lehtien väriseksi.
- Scratch on upea punaiseen taittava ruskea.
- Shag taas on mielestäni puhdas kuparinruskea.
- Peace on yksi suosikkejani. Upea turkoosi, joka huutaa kesämeikin tekoon!
- Zero on kaunis mattamusta, joka sopii vaikka rajauksiin.
- Graffiti on toinen suosikeistani, jolla ylempi silmämeikkikin on tehny. Upea lämmin kirkkaanvihreä varustettuna mielettömällä metallinhohdolla.
- Ransom on hillitty lilaan taittava sininen, joka on Zeron kanssa tämän paletin mattaisin väri.
- Honey on upea hunajankeltainen kuin keskikesän ilta-aurinko.
- Fishnet on kaunis runsas pigmenttinen lila, jossa on vain hitunen helmiäistä.

Itse olen hieman arka käyttämään meikissä värejä, joten suosittelen ylläolevaa konstia kaikille, jotka eivät halua koko luomea meikata kirkkaalla värillä. Pelkästään kirkkaan värinen paksuhko rajaus tuo tiettyä jujua ja vaihtelua meikkiin.

Jos joku miettii, millä olen saanut ripseni noinkin hienoon kuntoon, niin ripsissä on Yves Rocherin lempiripsiväriäni Sexy Pulpia, joka muuten sisältyy myös yhteen ensi kuun blogin syntymäpäivä kuukauden arvontapakettiin!

Muistakaahan käydä osallistumassa tämän viikon O.P.I-arvontaan. Arvonta aikaa on maanantaihin 1.4 klo 23.59 saakka.  1. Onpa upeita sävyjä! Allekirjoitan täysin tuon UD:n luomivärien pigmenttisyyden, se on ihan mahtava.

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives