Eyes to Kill


Giorgio Armani on itselleni meikkimerkkinä vieläkin hyvin tuntematon. Tämän ripsivärin löysin sattumalta. Useat hyvät tuotteet löytää blogeja lukemalla, tämän bongasin Ostolakossa-blogista

Ripsivärin ollessa kyseessä sanalla kestävyys saa kaupattua minulle melkein mitä vain. Olen useaan otteeseen kertonut, että minulla on suuria ongelmia löytää ripsiväriä, joka ei sotkisi silmänalusiani. Tämä ei sitä tee.

Ripsivärin pakkaus on todella ylellinen musta, painava ja kiiltävä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis ja kalliin näköinen. Harja on tuuhea ja isohko.

Tuotteen massa on vahamaista ja se levittyy kauniisti ripsiin. Tekee omat hennot ripseni tuuheammiksi ja pituuttakin tulee mukavasti lisää. Koen tämän silti enemmän tuuheuttavaksi ripsiväriksi kuin pidentäväksi.

Toisin kuin Virvellä itselläni ei ole vaikeuksia poistaa tätä silmistä. Lähtee helposti pois öljypohjaisilla puhdistustuotteilla. Tuotteesta on saatavana myös vedenkestävä versio.Hintaa tällä taitaa olla Stockmannilla piirun verran alle 40 €. Ripsiväri on ollut pitkän aikaa tarjouksessa Strawberrynetissä 29 €. Itse saan tuostakin hinnasta heidän pitkäaikaisena asiakkaana 10 % alennusta. Muistattehan, että Strawberrynet maksaa takaisin tuotteen tilauksesta mahdollisesti aiheutuvat tullikustannukset.

 1. Voisitko laittaa kuvaa ennen ripsiväriä ja levityksen jälkeen, että oikeasti näkisi eron?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva lisätty. Ripsiväriä on silmissä kuvassa yksi kerros. Toivottavasti tästä oli jotain apua sinulle. :)

   Poista
 2. Lisään kuvan tähän juttuun, ensi viikon aikana! :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives