Kyllä porkkanoille/Yes to carrots


Yes to Carrotsin purkkien pohjat alkavat näkyä, joten on aika tehdä loppuyhteenveto näistä tuotteista. Tilasin nämä ilman mitään kokemusta loka/marraskuussa BeautyBaylta. (Halpa hinta houkutti.) Carrots-sarjan tuotteet on tarkoitettu tuomaan iholle kosteutta ja sen ne tekivät!

Exfoliating cleanser on ollut suosikkini siitä lähtien, kun tuubi saapui postissa. Koostumus on paksuhkoa jopa käsirasvamaista. Aluksi tuntui oudolta, että kosteuttavassa tuotteessa on kuorivia rakeita. Tällä lähti meikit kuin unelma kasvoista. Kasvot jäivät pehmeiksi, ilman kalvon tunnetta, eikä kuorivat rakeet olleet liian teräviä. Hintaa on vain n. 9€ ja tulen takuulla ostamaan tätä jatkossakin.

Päivävoide on niin ikään paksuhkoa. Silti se levittyy kauniisti iholle ja kosteuttaa todella hyvin. Sopii loistavasti meikin alle. Tuotteella hintaa n. 12€, voin sanoa, että hinta/laatusuhde on kohdillaan.

Tuotteiden tuoksu on mieto, eikä se ärsytä varmasti ketään. Tuotteet eivät myöskään sisällä barabeenejä eikä petroleumia.Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives