Valehteleva keikari


China Glazelta on vuorossa Avant Garden-kokoelmasta Dandy Lyin` Around niminen valkoinen shimmerlakka.

Lakka taittaa hieman harmaaseen ja kuvailisin sävyä helmenväriseksi. Sävystä saattavat innostua sellaisetkin, jotka eivät valkoisista lakoista yleensä välitä.

Lakka tuntuu juoksevalta pullossa, mutta levittäminen on työlästä. En osaa selittää, mutta lakka kuivuu omaan makuuni sudissa liian nopeasti ja muuttuu paksuksi. Alkaen samalla tehdä kökköistä jälkeä kynnelle. Levittäessä pitää olla tosi nopea ja saada kerros valmiiksi parilla vedolla. En suosittele ensikertalaiselle.

Lakassa on myös todella voimakas tärpättimäinen haju, jota China Glazen lakoissa ei yleensä ole ollut. En tiedä onko kyseisen kokoelman kaikissa lakoissa sama ongelma. Tuttavallani on saman kokoelman Fancy Pants ja se käyttäytyy levittäessä samalla tavalla.

Kuvassa kynsissä on lakkaa kolme kerrosta, enkä silti saanut vielä täysin peittävää lopputulosta aikaiseksi. Luulen, että tulen käyttämään tätä kesällä varpaankynsissä, sormiin tämä enää harvemmin eksyy. Omilla hermoillani harvemmin levitellään 3-4 kerrosta kynsilakkaa.

Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives