Lavera My Age-päivävoide


Eilen oli sopivasti puhetta aikuisen naisen ihosta, joten jatketaan siitä. Käytössäni on ollut nyt parin kuukauden ajan Laveran My Age-sarjan päivävoide. Voide sisältää vanhentuvalle iholle hyväksi havaittuja aineita: kuten valkoista luomuteetä, hyaluronihappoa ja Q10-entsyymiä.

Voiteen pitäisi ehkäistä pigmenttiläiskiä ja antaa iholle hehkua. Luomuoliiviöljyä ja jojobaöljyä sisältävä koostumus jättää ihon kiinteäksi ja hyvin hoidetun näköiseksi.

Itse pidin tuotteesta, vaikka muovipullo ei kovin ylellinen olekaan, mutta pumppupullot ovat aina käteviä. Voin sanoa, että iho todellakin tuli hehkuvammaksi ja jotenkin tasapainoisemmaksi, mutta... Tämä ei sopinut itselleni päivävoiteeksi ollenkaan. Käytän nestemäistä meikkivoidetta, kokeilin kolmeakin eri merkkiä ja kaikki meikkivoiteet rullautuivat pois, jos olin laittanut tätä alle. Turhauttavaa, kyseessä on kuitenkin päivävoide. En tiedä toimisiko tämä paremmin jauhemaisten meikkivoiteiden alla. Olen käyttänyt tätä sitten yövoiteena ja kosteutus on omalle iholleni riittänyt loistavasti.

Tuotetta saa ostettua mm. Hyvinvoinnin Tavaratalosta hintaan 24,90 €, sekä huokeammalla hinnalla Bio-Naturelin nettikaupasta 13,95 €.

 1. Itse käytän Laveran kasvojenpuhdistusainetta, tykkään ko. merkistä :)

  Käyn yleensä ostamassa luonnokosmetiikkatuotteet Biodellyn verkkokaupasta.

  ps. toivottavasti tämä viesti ei tullut nyt kahteen kertaan, näyttäisi olevan pieniä ongelmia nettiyhteyden kanssa :S

  VastaaPoista
 2. Ei tullut viesti kahteen kertaan.

  Biodellylla taitaa olla Suomessa halvimmat hinnat luonnonkosmetiikalle. Itse suosin noita Saksalaisia kauppoja. Laveran neutral-sarjan puhdistusvaahto on yksi suosikkejani.

  Miehellä on taipumusta atooppiseen ihoon ja hän käyttää Laveran Basis Sensitive-sarjaa ja on toiminut tosi hyvin, ei aiheuta ärsytystä ja pullotkin on tarpeeksi neutraaleja miehen käyttöön.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives