Kosmetologikammo?


Tähän ikään mennessä (35-vuotias) kosmetologikäynti saldoni on naurettava. Kertoja on yhteensä kaksi ja edellisestä käynnistä on reilu 10 vuotta aikaa. Tämä tuntuu itsestänikin välistä oudolta, koska nämä edelliset kerrat ovat menneet hyvin. 

Neitsyyteni menetin Silja Europan kosmetologille, joka oli nuori tyttö. Hän teki tarkkaa ja hyvää työtä huolellisesti ilman kiireen häivääkään. Vaikka laiva oli jo satamassa, hän suoritti rauhassa työnsä loppuun. Hänellä oli hyvät ja napakat otteet. (ns. lääppiminen olisi itselleni kauhistus) Oloni oli hoidon jälkeen tosi rentoutunut. Tästä sain sitten inspiraation mennä kohta toisenkin kerran silloisessa kotikaupungissa toimivan kosmetologin pakeille.

Tällä kertaa vuorossa oli vanhempi nainen, joka oli rautainen ammattilainen, nautin hänen käsittelyssään aivan yhtä paljon kuin ensimmäisellä kerralla, vaikka "hoitajat" olivat täysin toistensa vastakohtia. Maksoin hänelle mielelläni vaaditun summan ja ostin päälle vielä pari tuotettakin.

Siihen käyntini sitten jäivätkin. Miksi? En oikein itsekään tiedä. Ehkä tuossa vaiheessa aloin itse enenemissä määrin kiinnostumaan kosmetiikasta ja ihonhoidosta. Ahmin ulkomaalaisia muotilehtiä ja aloin olla tuotteista tietoinen ennenkuin ne olivat edes Suomessa. Satsasin rahani omiin kosmetiikkaostoksiini ja niiden kokeiluihin.

Viime vuosina on taas alkanut kutittelemaan ajatus mennä kosmetologille. Tässä iässä alkaa kaipaamaan itselleen täydellistä rentoutumista ja hiljaista hetkeä. Edelleen eniten pelkään sitä, että jos kohdalleni osuu tälläinen "lääppijä". Uskaltaisinko sanoa, että en ole ollut tyytyväinen, vai puhisenko suomalaiseen tyyliin pari kuukautta kotona hukkaan heitettyjä rahoja. Kahdenkeskinen hetki kosmetologin kanssa on kuitenkin sen verran intiimi. Tuntuisi jotenkin kiusalliselta sanoa hoidosta negatiivinen palaute.

Itse en hae hoidolta niinkään ihmeellisiä tuloksia, enkä kuvittele näyttäväni hoidon jälkeen 10 vuotta nuoremmalta. Joskus tuntuu, että ihmisillä on välillä turhan isoja odotuksia, sellaisille suosittelen kauneuskirurgiaa. Minulle riittäisi kuulaampi ja paremmin voiva iho, sekä kokonaisvaltainen rentoutuminen.

Millaisia kokemuksia teillä on kosmetologihoidoista?

Kuva: actsolutions.in 1. itse kävin aikoinaan kosmetologilla valoimpulssihoidossa poistamassa bikiniraja karvoituksen herkän ihoni vuoksi. Aivan huippua kun ei enää karvat kasva sen jäljeen takaisin! Myös ripsien pidennyksiä olen kokeillut. Kasvohoitoja tai jalkahoitoja en ole viitsinyt kokeilla kun tuntuu että menee 100 € hukkaan. Ihoni on muutenkin hyvässä kunnossa ilman poppaskonsteja. Joskus opiskeluaikana (hiusala) rinnakkaisluokan kosmetologit tekivät meille kasvohoitoja ym. Olihan se hieronta aika ihana.

  t: Louna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Paljon tuo valoimpulssihoito maksoi ja montako käyntiä vaadittiin? Itse en ole kokeillut edes ripsienpidennyksiä, geeli -tai akryylikynsiä.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives