Seksikäs mössö


Pulp = massa, hedelmäliha, sisus, sose, mössö, möhjö, roskakirjallisuus... Otsikkoon oli monta sanaa valittavana suomennettuna. Valitsin mössön, se taipuu mukavasti kielellä.

Kyse on Yves Rocherin Sexy Pulp Volume Gloss huulikiillosta. Kuvassa on sävy 03 Rose. Sexy Pulpin huulikiillothan taisivat tulla markkinoille jo viime keväänä. Sen jälkeen käytössäni on ollut aina vähintään yksi kiilto.

Kiillon massa on paksuhkoa ja se levittyy kauniisti huulille. Tahmeuttakin löytyy jonkun verran, mutta ei liiaksi. Tuoksu on kukkainen. Tuotetta voi hyvin levittää kuivillekin huulille, koska huulikiilto itsessään kosteuttaa huulia.


Kiilto sisältää paljon kimalletta ja juuri se luo osaksi illuusiota muhkeista huulista. Itselläni ei ole omasta takaa mitkään Pamela Anderssonin huulet, mutta kyllä huulikiillolla niihin hiukan pulleutta saa aikaiseksi.

Kiilto sisältää tyrniuutetta, joka aktivoi ihon kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa. Tuloksena pitäisi olla täyteläiset, kiiltävät ja kosteutta saaneet huulet.

Hintaan 12,50 € tämä on oikein käypä tuote. Muistathan, että Yves Rocherilla on melkein aina menossa joku tarjouskampanja, jolla saat tuotteen halvemmalla. Esim. tällä hetkellä koodilla 10CHECKOUT saat alennusta 10 €, jos tilauksesi arvo on vähintään 39,90 €.

Bloggaaja ei hyödy rahallisesti nettikaupan mainitsemisesta tässä jutussa.
 1. Mä tilasin tuon samlla kun tilasin suosittelemasi hajuveden. Tykkäsin tuosta ja siitä hajuvedestä! Suosittelen siis minäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että joku muukin on tykännyt. Tämä tuote on tulossa muuten mukaan yhteen arvontapakettiin ensi kuussa, joten kannattaa pysyä kuulolla. ;)

   Poista
 2. Joka päivä täällä piipahdan, kiitos vihjeestä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja tervetuloa mukaan! :) Ajattelin vaan vinkata, ettei tule tehtyä turhaa ostosta, jos vaikka onni potkaisisi. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives