Piilotettu paratiisi / Hidden paradise Le Tom Beach


Lupasin antaa teille vinkin loistavasta, mutta saaren hintatasoon nähden "edullisesta" hotellista. Hotellin nimi on Le Tom Beach (****). Hotelli sijaitsee Saint Barthèlemyn parhaalla rannalla (St. Jean). Hotellissa on vain 12 huonetta, kaksi merinäköalalla (Deluxe rooms) ja 10 puutarhanäkymällä (Superior rooms). Omat kuvani ovat otettu Superior huoneesta. Low seasonilla voit saada huoneen helpostikin, mutta high seasonilla marras-maaliskuu huone pitää varata vähintään puoli vuotta etukäteen. Jouluksi ja uudeksi vuodeksi jo vuotta ennen. Yllä olevassa kuvassa näkymä villan sisäänkäyntiin.


Huoneet ovat raikkaat, tilavat ja korkeat, koska huoneet sijaitsevat "viidakkomaisessa" ympäristössä moskiittoverkko on tervetullut. Voit istuskella omalla suojaisella maaterassilla ja katsella vaikka kolibrien lentelyä. Puskissa rapisevat liskot. Aamupala on yksinkertainen continental breakfast. (kahvia/teetä, croisanttia, appelsiinimehua) Halutessasi saat kuitenkin tilattua pienellä rahalla tukevamman aamupalan: munakasta, hedelmiä, erilaisia vastapuristettuja mehuja, jälkiruokia, pekonia, makkaraa... Tämä tapahtuu niin, että villan edessä on pieni pöytä. Siihen tuodaan edellisenä iltana kiven alle lappu, johon täytät haluamasi mahdolliset lisäpalvelut, sekä sen haluatko aamupalan huoneeseen (mihin kellon aikaan), vai nauttia sen rannalla olevassa hotellin omassa ravintolassa. Tämän jälkeen viet vain lapun hotellin vastaanottoon. 
Siivous oli ensiluokkaista, se tehtiin näkymättömästi ja siihen aikaan, kun siivooja huomasi, että asiakkaat eivät olleet paikalla. Huoneessa tuoksui aina raikkaalle käynnin jälkeen. Minipulloissa olevia hygieniatuotteita jätettiin heti täysinäinen pullo lisää, kun siivooja huomasi edellisen olevan loppumassa. Tälläiset pienet yksityiskohdat ovat niitä, jotka helposti jäävät asiakkaalle
mieleen ja tekevät paikasta hintansa arvoisen.


Hotellissa on myös uima-allas, mutta sitä ei tullut paljon käytettyä, koska meri on niin vieressä. Altaalta pääsee rappusia pitkin suoraan hotellin ravintolaan, joka on saarella suosittu paikka. Allas oli kuitenkin hyvin hoidettu ja puhdas. Sen viereen oli rakenneltu puusta katollisia sohvia, joissa oli patjoja, joilla pystyi löhöilemään.


Hotellin oma ravintola on La Plage ja sen vieressä on baari on nimeltään Pink Parrot. Siellä järjestetään kerran viikossa paikallisten pienien putiikkien muotinäytöksiä ja kerran viikossa myös dj. on paikalla soittamassa musiikkia. Sain heti todella hyvää palvelua, mutta palvelu muuttui vielä huomattavasti paremmaksi sen jälkeen, kun henkilökunnalle selvisi, että olin Suomesta. Ilmeisesti englanninkielen taitoni oli niin hyvä, että luulivat aluksi amerikkalaiseksi. Jostain syystä saarelaisilla, jotka puhuvat paremmin ranskaa kuin englantia, on nuiva suhtautuminen amerikkalaisiin. Ehkä he eivät ole tarpeeksi hienostuneita heidän makuunsa?

Niistä hinnoista... Suosittelen ehdottomasti ottamaan tarjouspaketin, johon sisältyy (vähintään) viiden yön yöpyminen kahdelle hengelle perushuoneessa, aamiainen, haku lentokentältä tai satamasta, tervetuliaiscoctail, rantatuolit ja juomien tarjoilu rannalla, sekä Smart käyttöön oleilun ajaksi. Paketin hinta low seasonilla on 1835€. Paketin voi saada mahdollisesti vieläkin halvemmalla paikallisen agentin kautta. Lentojen hinnat St. Maartenille n. 1500€/2 henk ja lauttamatka St. Maartenilta St. Barthèlemyyn n. 95 €/meno-paluu/henk. 1. Ihan heti ei täydellisempää häämatkakohdetta tulisi mieleen! Harmi vaan, että nuo hotellin nettisivut on näköjään hakkeroitu, joten ei sitä kautta päässytkään tutustumaan paikkaan lisää.

  VastaaPoista
 2. Niin näköjään oli, vaihdoin siihen nyt eri linkin, niin pääset ihailemaan. :)

  VastaaPoista
 3. Ooooo.. mikä matkakuume tästä postauksesta tuli :)

  VastaaPoista
 4. voi kuinka ihanan näköistä:) Olipa kiva, että törmäsin sun blogiin!!

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa! Lähtisin, vaikka heti takaisin, jos voisin. Pari kertaa olen aikaisemmin käynyt. :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives