Suosikki nettikaupat osa 2

On aika jatkaa kauppakierrostamme ja jäljellä on vielä seitsemän kauppaa, joista kerron teille erittäin mielelläni.

Hqhair: Kaupan isoin valtti on se, että he myyvät Narsin-kosmetiikkaa ja toimittavat sitä jopa tänne Suomeen asti. Esim. Urban Decayn hinnat eivät ole yhtä kilpailukykyisiä kuin aiemmin mainitsemassani BeautyBayssa, mutta postituslistalle liittyessäsi saat koodeja sähköpostiisi, jolla saat tilauksen loppusummasta 15-20 % alennusta. Toimitus Suomeen kestää n. viikon ja toimituskulut ovat 0 €.

Lookfantastic: Mitä kosmetiikkaa täältä et löydä, sitä et tarvitse. Kauppa myy yhtä suosikki ihonhoitosarjaani Avedaa. Täältä löydät myös Benefitin meikit. Toimitus Suomeen kestää n. viikon ja postikulut ovat pyöreät nolla eroa.

Salenail: Jokaisen kynsilakkafriikin paratiisi. Täältä löydät China Glazen, Orlyn, Jessica Nailsin, Zoyan, Nubarin, O.P.I:n ja Color Clubin kynsilakat. Hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset. Ainoa miinus on se, että muistathan, ettet tee yli 22 €:n kertaostosta, ettet joudu maksamaan tullimaksuja. Paketin Suomeen tulo kestää n. 2-3 vkoa ja postikulut ovat n. 4 €/tuote.

Strawberrynet: Upea valikoima hajuvesiä ja meikkejä. Suosikki paikkani nettikaupassa on lahjat ➝  erikoistarjoukset ➝ naisten tuoksut / tuoksujen erikoistarjoukset. Juuri nyt esim. Burberryn Brit Eau de Toilette 30 ml maksaa 24,50 € tai miten olisi Lanvinin Marry Me! 50 ml 27 €? Viime vuosina hinnat ovat kaupassa nousseet ja kannattaakin olla tarkkana, mitä ostat. Kanta-asiakkaana alat saamaan tilauksistasi prosentuaalisia alennuksia. Ei postikuluja ja paketin tulo Suomeen kestää n. viikon. Jos pakettisi jää tulliin (kauppa sijaitsee Hong Kongissa), maksa kiltisti siitä aiheutuvat kustannukset. Voit helposti täyttää netissä lomakkeen, jonka yhteyteen lataat kuittitodistuksen maksetuista veroista koneeltasi ja kauppa palauttaa maksetut verot tilillesi kolmessa päivässä takaisin. Todella näppärää.

UllaUnelma: Kauppa on jokaisen leipojan unelma. Itseasiassa jo sivuston ulkoasu on herkullinen! Täältä saat leivontaan kaiken tarvittavan. Toimituskulut ovat 2,90 € ja paketti on n. viikossa perillä.

Yoox: Italialainen high-fashion kauppa. Kyseessä on outlet-kauppa, jäljellä on hajakokoja, joten saatat tehdä todellisia löytöjä. Ysl, Lanvin, Victor & Rolf, Diane Von Furstenberg, Miu Miu, Stella McCartney, Valentino, Marc Jacobs, Michael Kors, Chloè...  Täältä saat merkkituotteita jopa 90 % alennuksella. Tälläkin hetkellä kaupassa olisi yhdet kivat Converset 25 €, Michael Korsin silkkihame  25 € tai Alexander McQueenin aurinkolasit 69 €. Postikulut ovat 15 € ja yli 200 € tilauksista 0 €. Ups tuo paketin kotiovelle n. viidessä päivässä.

YvesRocher: Ainoa Suomalainen nettikauppa, jota käytän säännöllisesti. Varsinkin Plaisirs Naturen ihonhoitotuotteet ovat ylellisiä niin koostumukseltaan kuin tuoksultaankin. Couleurs Naturelta löytyy hyvän hinta/laatusuhteen omaavia meikkejä. Tuoksuista voi tehdä myös yllättäviä löytöjä, kuten minä jokin aika sitten... Toimistukulut 0 €, kun tilaat vähintään 17 €:lla. Toimitus kestää n. viikon.

Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives