Mieskin tykkää Melvitasta


Meidän perheessä ihonhoitoasiat menevät niin, että minä ostan ja mies testaa. Tosin otan ostaessa aina huomioon hänen herkän ihonsa ja muut toiveet. Olen vuosien saatossa huomannut, että varsinkin luonnonkosmetiikka sopii hänen iholleen.

Tilasin aikoinaan kokeeksi oman suosikkisarjani Melvitan miehille tarkoitetun puhdistusgeelin, joka sisältää kuorivia rakeita. Miehillähän on usein paksumpi iho kuin naisilla, joten ilmeisesti kosmetiikkavalmistajat ajattelevat, että se kestää enemmän hankausta. Olen kuitenkin tästä eri mieltä, miehen iho on paksuudestaan huolimatta yhtä herkkä kuin naisenkin. Joten olin hieman epäileväinen tämän suhteen, vaikka mieheni pitääkin kuorivista puhdistajista.


Puhdistusgeeli on erittäin maitomaista ja se sisältää todella pieniä kuorivia rakeita, jotka eivät ärsyttäneet mieheni ihoa. Hän piti tuotteesta hirmuisesti. Tuote teki ihon pehmoiseksi, mutta silti puhtaaksi. Myös erittäin mieto tuoksu miellytti. Tätä tuotetta on tähän mennessä käytetty jo kolme tuubia, vaikka välillä on ollut käytössä muitakin. Mieheni mielestä tässä on suosikkituotteen ainesta.

Tällä hetkellä tuotetta saa hyvinkin edullisesti (16,60 €/100 ml) Ecobeautylta.


Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives