Elizabeth Arden Peel & Reveal


Tämä tuote on ollut suosikkini siitä lähtien, kun löysin sen n. 10 vuotta sitten. Aina tulen ostaneeksi uuden purkin, kun vanha loppuu, vaikka käytössä on välillä taukojakin.


Naamiota mainostetaan intensiivisenä kuorinta -ja elvyttävällä hoidolla. Se auttaa poistamaan kuivan ihon ja tekemään ihon taas kuulaaksi ja kirkkaaksi. Lupaa myös poistaa juonteita, tasoittaa ja pehmentää ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Naamion mukana tulee kätevä suti.


Geelimäinen naamio on paksuhkoa ja punertavaa. Tuoksu ei todellakaan ole hyvä vaan erittäin alkoholimainen. Tuote levitetään sudilla tai sormin tasaisesti kasvoille ja kaulalle. Naamion annetaan kuivua täysin kuivaksi, tämä vie n. 10-15 min. Tämän jälkeen naamio lähtee helposti sivuilta repimällä yhtenä kappaleena pois.

Epämiellyttävästä hajustaan huolimatta naamio ei ole koskaan kirvellyt tai ärsyttänyt ihoani. Se todellakin poistaa kuivan ihon ja tekee ihon kimmoisammaksi ja kuulaammaksi. Toimii loistavasti esim. ennen juhliin lähtöä, jos haluaa pienen liftauksen kasvoille.

Hinta on n. 27 € ja tuotteen voit tilata: www.strawberrynet.com

Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives