Aamupalataidetta / Breakfast art

Tiedättekö sen tunteen, kun joku Facebook-ystävä, jota ette ole koskaan oikeassa elämässä tavanneet, osaa linkittää seinällesi jotain, mikä kolahtaa juuri sinuun. Minulle kävi yksi päivä näin.

Jutun postaaja on itseäni melkein kaksi kertaa vanhempi ruotsalainen nainen, kuvataiteen opettaja ja taiteilija. Tutustuin häneen vuosia sitten erään Facebookissa olleen pelin kautta. En edes tiedä voiko kyseistä yhteisöä kutsua peliksi. Valitettavasti tätä "peliä" Fluff Friends ei ole enää olemassa.

Jokaisella pelaajalla oli oma nimellinen lemmikkihahmo. Minulla oli korppi, nimeä en enää muista. Pelissä pystyi erilaisten kuvien avulla luomaan mitä erinäisempiä maailmoja omalle lemmikille. Rakastin "peliä", koska siinä pystyi käyttämään omaa luovuuttaan. Hienointa oli kuitenkin katsella toisten luomia todella taidokkaita kuvia. Uusia ystäviä löysi, jättämällä toisille pelaajille kuvahahmoja viestien kera. Pikkuhiljaa toisten pelaajien kesken nuo viestit vain pitenivät ja pitenivät. Pelaajia oli niin miehiä kuin naisiakin. Ikäjakauma oli varmasti 13-80 vuotta. Peli loppui, mutta ystävyys jäi.

Mitä tämä ihana nainen sitten postasi Facebook seinälleni?

Maistuisiko teille tälläiset aamupalat?

Kaikki kuvat: Alice`s blog

Ps. Muistattehan, että tänään on viimeinen päivä osallistua Dr.Hauschka arvontaan! Arvontaan pääset tästä.

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives