China Glaze Texture Summer 2013


China Glazelta on kesän kunniaksi ilmestynyt Texture-kokoelma, joka sisältää kuusi eri sävyistä lakkaa.


* Unrefined on kirkas barbipinkki.
* Bump & Grind on hehkuvan punainen.
* Itty, Bitty & Gritty on on upea melonin sävy.
* Toe-Tally Textured on mehukas mandariinin keltainen.
* In The Rough on lempeä limenvihreä.
* Of-Coarse on vaalea koboltinsininen.

Textuurilakathan ovat olleet kovaa huutoa jo jonkin aikaa. Lakkoja löytyy muiltakin valmistajilta kuin China Glazelta. Textuurilakan pinta on sokerinen, itse kuvailisin sanalla sementtinen ja matta, jos haluat kiiltoa, lisää päällyslakka. Omasta mielestäni tässä tosin menee koko lakan idea pilalle. Sen kaunis karheus pääsee esiin parhaiten ilman päällyslakkaa.


Itselläni oli kamala tuska päättää, minkä sävyn ylläolevasta kuudesta haluaisin. Mietin kauan kahden sävyn välillä: Toe-Tallyn ja Unrefinedin. Valitsin kuitenkin Unrefinedin, ehkä joskus myöhemmin hankin tuon ihanan mandariinin keltaisen Toe-Tallyn.


Lakka näyttää aluksi ihan tavalliselta lakalta, mutta hetken kuluttua oltuaan tekemisissä ilman kanssa, siinä alkaa erottua pieniä rakeita.


Lakka levittyy ensimmäisellä kerroksella todella helposti kynnelle ja kuivaa suorastaan pikavauhtia. Hätätapauksessa yksi kerros lakkaa ajaa täysin asiansa. 


Toista kerrosta laitettaessa sitten vaaditaankin jo vähän taitoa, koska pinta on jo valmiiksi karhea, ota sutiin reilusti lakkaa, että saat uuden pinnan parilla vedolla valmiiksi. Karhea pinta imee enemmän lakkaa kuin tasainen kynnen oma pinta. Lakka kuivui myös toisen kerroksen jälkeen nopeaan. Tämä lakka on loistava kiireisiin aamuihin.

Mielestäni pinta on kauneimmillaan kahden kerroksen jälkeen. Lakka on mielettömän kaunis ja vaikka en yleensä ole pinkkien sävyjen suurkuluttaja, tekstuuri antaa ihan uutta jujua tähän lakkaan.

Joko teillä on oma textuurilakka hankittuna kesäksi?


The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives