Kuivaihoiset huomio!


Sain viimeksi Escentualilta tilatessani paketin mukana näytekoon (8 ml) ylläolevasta tuotteesta. (Anteeksi, jos jotain ärsyttää kyseisen sivuston maininta, mutta mielestäni se yksinkertaisesti on loistava nettikauppa. Koska tilaan tuotteeni 99 % netistä, mielestäni sellaisten tuotteiden kohdalla on hyvä mainita tilauspaikka, jos joku lukijani haluaa tuotteen itselleen. En edelleenkään ole ollenkaan niin suosittu bloggaaja, että saisin minkäänlaista hyötyä yllämainitun kaupan mainitsemisesta näissä postauksissani ja vaikka saisinkin, se ei vaikuttaisi arvosteluihini mitenkään.)

Kyseessä on Bioderma-sarjan Atoderm PO zinc Crème. Tuote on tarkoitettu herkälle ja atooppiselle iholle. Se on täysin tuoksuton, koska sinkki on puhdistava aine, luulen, että tämä voide voisi olla loistava tuote myös aknesta kärsiville, joilla on pintakuivuutta ihossa. Aknehan ei tarkoita sitä, että iho olisi rasvainen.

Yleensä minulta jää nämä näytekokoiset tuotteet käyttämättä, vaikka säilönkin ne "näytelaatikkooni". Kyseessä oli kuitenkin Bioderman tuote, jota ei saa Suomesta, joten olin aavistuksen tavallista uteliaampi ja otin tämän käyttöön. Enkä ole katunut!

Itselläni on pintakuiva iho, varsinkin talvella. Epäpuhtauksia tulee todella harvoin, yleensä siihen tiettyyn aikaan kuusta, mutta epäpuhtaudet jäivät tulematta, kun käytin tätä voidetta. Voide on melko ohutta, se levittyy hyvin ja jättää hehkuvan pinnan. Meikki levittyy tasaisesti tämän päälle. Poskieni kuivuus hävisi tyystin käytön myötä. Lisäksi huomasin, että ihohuokoiset supistuivat käytön aikana. (Kiitos sinkin?) Varsinkin yöksi laitettaessa oli iho aamulla ihan mielettömän kuulas. Itselläni riitti tuo 8 ml:n näytepakkaus aamun/illoin käytettynä n. viikon. (Olen aika "höveli" rasvojen käyttäjä.)

Tuote on pakattu tilavaan 100 ml: n tuubiin. Hintaa tulee postikuluineen alle 20 euroa! 

 1. Ostin viime vuoden lopulla Pariisin reissulta sarjan Sensibio-linjan puhdistusveden. Ripsipidennysten poiston jälkeen tuote on vähän unohtunut ja olen nauttinut täysin siemauksin erilaisista kasvojen puhdistustuotteista ja silmien hieromisesta. Pidän kyllä edelleenkin tuotteesta ja tällä hetkellä silmämeikin poistoon se toimii erittäin hyvin.

  Postauksesi sai kiinnostuksen sarjaa kohtaan heräämään uudelleen. Täytyykin käydä vilkaisemassa valikoimaa, kun ensi viikolla käväisen Ranskassa. Hauskaa tietää, että sarjaa saa nykyään myös tilattua Suomeen, ettei jää harmittamaan, jos löytyykin täydellinen tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse kuullut ja lukenutkin tuosta "legendaarisesta" puhdistusvedestä. Taitaa olla ostoslistalla seuraavaksi. :)

   Tämä voide oli aivan mielettömän hyvää, yksi parhaita, mitä olen pitkään, pitkään aikaan kokeillut.

   Hauskaa matkaa Ranskaan!

   Poista
 2. Hei ihan mahtavaa, kiitos paljon vinkistä!! :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Ajattelin, että voisi kokeilla saman sarjan suihku/kasvo puhdistusgeeliä, sitä on kehuttu myös jonkun verran. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives