Lavera Eye make-up remover


Laveran silmämeikinpoistoaine vetelee viimeisiään ja on aika tehdä siitä pieni yhteenveto. Aine on kätevässä pumppupullossa. Pullo on mielestäni pieni, ainetta on vain 30 ml, mikä on mielestäni vähän jopa silmämeikinpoistoainepullolle.


Koostumus on läpinäkyvää, hivenen geelimäistä ja ohutta. Tuote on mielestäni tuoksuton, mutta hienoisen alkoholin hajun siinä heti erotan.

Tuotetta kuvaillaan silmäystävälliseksi ja se sopii myös herkille silmille. Kasviöljyt hoitavat herkkää silmänympärysihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.


Itselleni tuote oli valitettavasti kokonaisvaltainen pettymys. Laitoin vanulappuun ainetta yhden pumppauksen verran ja pidin vanulappua muutaman sekunnin silmän päällä, jonka jälkeen varovasti puhdistin silmämeikin. Tämän sai toistaa kolmesti ja silti ripsivärin jäänteitä oli silmän alla. Kokeilin tätä vain vesiliukoiseen meikkiin, en vedenkestävään, johon se tuskin olisi toiminut mitenkään. Valitettavasti tuotteessa oleva alkoholi myös hivenen kirveli silmiäni. En oikeastaan keksi tästä mitään hyvää sanottavaa muuta kuin kätevän pumppupullon. Kerrankin tuotteen pienestä koosta oli jotain hyötyä, pääsin tästä nopeasti eroon. Pohjahinnan tuotteelle löysin Biologischilta 4,89 €/30 ml. 


Ingredients CTFA/INCI: Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Alcohol*, Caprylyl/Capryl Glucoside, Arginine, Xanthan Gum, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Citrus Grandis (Grapefruit) Extract*, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract*, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract*, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Citral**, Geraniol**, Citronellol**

* Ingredients from certified organic agriculture, **natural essential oils
Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives