Hiki kuriin?


Garnierilta tuli jokin aika sitten myyntiin uusi deodorantti Mineral Invisible, koska saman sarjan Mineral deodorant roll-on ultra dry on pitkään kuulunut suosikkeihini, päätin kokeilla tätäkin.

Itse en käytä koskaan samaa deodoranttia kahta peräkkäin. En tiedä, onko vain omaa kuvitelmaani, mutta minusta tuntuu, että niiden teho ei ole enää yhtä hyvä pitkäaikaisessa käytössä. Ehkäpä iho jollakin tavalla "tottuu", kun samaa ainetta käyttää liian kauan. Eihän hiuksiakaan pitäisi pestä samalla shampoolla koko ajan.


Tuotteessa on iso roll-on, mikä itselleni on ykkösjuttu deodoranttia valittessa. En osaa käyttää ollenkaan sellaisia pienipäisiä roll-oneja. Tuoksu on "garniermainen", puhdas ja hieman saippuainen. Itseni mielestä tuoksu on kiva, ei mitenkään hyökkäävä. Koska käytän hajuvettä, deodorantin tulee tuoksua mahdollisimman miedolle tai sitten ei millekään.


Tuotteen erikoisuus on se, että se lupaa, ettei jätä valkoisia jälkiä mustiin vaatteisiin tai keltaisia jälkiä valkoisiin paitoihin. Tässä asiassa tuote täytti lupauksensa, omiin mustiin vaatteisiini ei jäänyt valkoisia jälkiä.

Garnierin edellä mainitusta ultra-drysta olen pitänyt juuri sen vuoksi, että se pitää kainalot raikkaana aamusta iltaan, eikä sitä tarvitse välillä lisätä. Tämä uusi tuote lupaa samat 48 h raikkautta. Mikä on kyllä mielestäni liioiteltua tuotteen kuin tuotteen kohdalla.

En tiedä, missä oli vika. Itselläni tämä tuote ei toimi. Päivän mittaan kainalot alkoivat haiskahtamaan "tunkkaiselta", vaikka en tehnyt minkäänlaista liikuntasuoritusta. Tämä aiheutti epävarman olon. Tunkkaisesta hajusta huolimatta kainalot pysyivät kuivina. Deodorantin lisääminen ei poistanut tunkkaista hajua vaan se lisääntyi. Itse hikoilen todella vähän, joten en suosittele tätä ainakaan paljon hikoileville/urheileville henkilöille.

Itse en ostaisi tuotetta uudestaan. Hinta on halpa vain 2,70 € ja voit ostaa tuotetta melkein kaikista tavarataloista ympäri maan.

Oletteko te kokeilleet tätä Garnierin uutuutta? 1. En ole tätä Garnierin uutuutta kokeillut, koska Garnier ei oikein koskaan ole ollut toimiva deodoranttimerkki itselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itselläni on selkeä "Garnierkammo", mutta sarjan deodorantit on toimineet tähän saakka moitteettomasti. Tänään vielä yritin antaa tälle mahdollisuutta, mutta ei. Täysin roskiskamaa, onneksi ei ollut kallis. :)

   Poista
 2. Mikä on paras dödö mitä oot kokeillu?mulla on nyt doven joku granaattiomenalta tuoksuva dödö . se on huono,en ees hikoile mutta semmonen tunkkanen haju vaan tulee vaikka en mitään tekisikään.osatko suositella jotain hyvää dödöä mikä piäs hajut poissa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti apteekista saatava Bats, josta kirjoitin täällä: http://keyword-love.blogspot.fi/2013/05/lepakot-avuksi-mummotautiin.html

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives