Keyword: Love loves Nuxe


Aluksi minun on tehtävä pieni tunnustus. Aloin käyttämään silmänympärystuotteita vasta, kun täytin kolmekymmentä. Kyllä, tiedän, että se on vuosia liian myöhään. Jostain syystä en osannut laittaa eri voidetta silmien alusiin vaan laitoin varovasti samaa rasvaa silmien alle, mitä levitin kasvoillekin. Eli täysin ilman mitään voidetta silmänympärykseni eivät ole olleet. Kun viimein innostuin näistä tuotteista, alkoikin vaikea vaihe, en löytänyt mieleistäni voidetta. Olen tässä vuosien saatossa käynyt läpi kymmeniä niin kalliimpia kuin halvempiakin vaihtoehtoja. Nyt minusta tuntuu, että olen vihdoin löytänyt sen oikean rakkauden.


Nuxen Prodigieux-sarjan silmänympärysvoide täyttää vihdoin ne kaikki vaatimukset, mitä minä olen silmänympärysvoiteelle asettanut:

- vähentää turvotusta
- viilentää
- koostumus ei saa olla liian ohutta, silti sen on oltava kevyttä
- vaalentaa silmänalusia
- hyvä tuoksu
- pumppupullo


Kyseisen sarjan tuotteiden luvataan elvyttävän väsynyttä ihoa ja luomaan sille tervettä hehkua.

Ensimmäinen todella iso plussa tuotteessa on pumppupullo. Kiitos Nuxe! Näitä näkee silmänympärysvoiteissa liian vähän, inhoan niitä pieniä ohuita tuubeja, jotka kaatuilevat peilikaapissa tai sitten niitä on säilytettävä lappeellaan. Tuotteen pumppu on loistava, voit painalluksen voimalla säädellä täysin haluamasi määrän tuotetta ulos pullosta.

Koostumus ei ole geelimäistä vaan selvästi voidemaista. Silti se on kevyttä. Levittyy helposti ja jättää raikkaan tunteen silmien alle. Häivyttää jonkin verran tummuutta ja jättää silmäaluset pehmoisiksi. Meikki liukuu tämän päälle kuin itsestään, eikä se heikennä meikin pysyvyyttä.

Hintaa tuotteella on vajaat 25 €.

Vinkkinä, uusimmassa Kauneus ja Terveys lehdessä arvosteltiin kahdeksan eri silmänympärysvoidetta. Tätä tuotetta ei testissä ollut. Siinä voiton vei Diorin Capture Totale Eyes Essential, jolla on hintaa melkein 80 €/plo. Diorin tuote oli muuten myös kyseisen testin ainoa pumppupullo. Tässä on varmasti hyvä edullisempi vaihtoehto.
 1. Täällä toinen, joka täräytti silmänympärysvoiteet vasta kolmen kympin ylityttyä. :D Tuota Nuxea voisi kokeillakin. Mulla on ollut pikkuinen näyte tuosta mainitsemastasi Diorista, mutta tuohon hintaan sen tulisi jo keittää aamukahvit puolestani! Mulla oli aiemmin käytössä Lumenen C-sarjan silmänympärysgeeli, mutta valitettavasti se ei sopinut mulle lainkaan, vaan poltteli ikävästi silmänurkissa. :/ Miehellä se taas ei aiheuttanut mitään oireita, joten nyt hän on sen onnellinen käyttäjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä on sama vika Lumenen tuotteiden kanssa. Silmänympärysvoiteet kirvelee ja rasvat aiheuttaa ihonalaisia finnejä. En tiedä, mistä johtuu. :(

   Hah, tuo kahvinkeitto oli hauska. :D Olen samaa mieltä, tuohon hintaan muitakin palveluksia, kiitos!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sokokset ja Stockmannilta saa. Jos ei pääse noihin shoppailemaan niin avuksi voi ottaa, joko brittiläisen Escentualin tai sitten ihan Sokoksen nettikaupan. :)

   www.escentual.com
   www.sokos.fi (hinta on 23,20€) http://sokos.s-verkkokauppa.fi/fi/ProductDisplay?storeId=10151&errorViewName=ProductDisplayErrorView&productId=1088516&urlRequestType=Base&langId=-11&catalogId=10051

   Poista
 3. Kun minullahan ei myöskään ole silmänympäryksille omaa tuotetta olemassa. Hups... ;)
  /K

  VastaaPoista
 4. Itselläni onkin juuri silmänympärysvoide lopussa, joten saatanpa kokeilla tätä! Kiitos vinkistä! :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva olla avuksi. Jos ostat, niin käväisehän kertomassa, mitä pidit tuotteesta. :)

   Poista
 5. Kiitti, eiköhän Sokokselle pääse piipahtamaan, kun käy Helsingissä seuraavan kerran.

  Sun paketti lähtee muuten vasta tiistaina matkaan, pahoittelut!
  Ennen reissua olin liian naatti lähtemään postiin. Nyt kun virtaa olisi, unohdin lompakkoni hotellin tallelokeroon, josta saan sen vasta huomenna. Liian rentouttava reissu, kun unohtaa tavaransakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän se on ollut tosi onnistunut reissu! Juttua odotellessa! Eikä sillä paketilla ole mitään kiirettä. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives