Kiitos Michel!


Saako nyt kiljua?

Kaikki ovat pitkään hehkuttaneet Tangle Teezeria. Hankin aikoinaan itsekin kyseisen harjan netistä ennenkuin sitä edes Suomessa myytiin. 

Tanglehan on ihanteellinen harja ohuille, helposti märkänä venyville ja takkuuntuville hiuksille. Myös hiustenpidennysten omistajat luottavat siihen. Itse en koskaan päässyt harjan makuun. En päässyt yli siitä, että siinä ei ole vartta. En tottunut siihen millään, vaikka monet sanovat, että siihen oppii. Taisin olla hieman jääräpää tässäkin asiassa. Harjassa pitää olla varsi.

Surffailin yön unettomina tunteina jälleen kerran nettikauppoja läpi ja mitä löysinkään! Michel on vastannut huutooni. Teezer, missä on vihdoin se kaipaamani varsi. Kyse ei ilmeisesti ole aivan uudesta tuotteesta, mutta en ole tähän koskaan aikaisemmin törmännyt. Olen aina ihmetellyt, miksei Teezer itse ole koskaan tehnyt harjastaan varrellista versiota? Nyt sen idean sitten vei joku muu. Minua se ei haittaa. Väritkin ovat ihanan pirteitä.

Itse en ole vielä harjaa kokeillut, mutta tulevaisuudessa aion varmasti sen hankkia. Harjalle tulee hintaa postikuluineen n. 22 €. Harjan voit tilata täältä.

Kuva: Michel Mercier

Oletteko kuulleet tuotteesta vai onko teillä peräti käytössä kyseinen harja?

 1. Mullakin on tuo tangle tearser, enkä ihan täysin tajua sen hehkutusta. Eihän se nyt missään nimessä ole huono harja, mutta ei kyllä mitenkään mullistavakaan. Parasta siinä on helppo putsaaminen, kun harjan piikkien päässä ei ole mitään nypylöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se putsaus on kyllä etu! :)

   Tosin sama etu on omissa suosikkiharjoissani Mason & Pearsoneissa. Harjojen piikkien päässä ei ole palluroita. Hintaa harjoilla on, mutta omat kymmenen vuotta vanhat harjat ovat kuin uusia. En ikinä luopuisi niistä, mutta tämä uutuus on testattava. ;) Voinpa sitten aidosti verrata onko tästä M & P:n lyöjäksi.

   Poista
 2. Minäkin erehdyin tässä taannoin tuollaisen tangle teezerin tilaamaan ja toistaiseksi se on lojunut laatikon pohjalla.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan laatikon pohjalta käyttöön! ;) Minusta tuo Teezer ei ollut huono harja, mutta ei kaiken hehkutuksen arvoinen. Lisäksi se varreton olemus oli itselleni se isoin kynnyskysymys.

   Katsotaan, miten ylläolevan harjan kanssa tulevaisuudessa käy. Jos vetää vertoja mun 10 vuotta vanhoille M & P:n harjoille niin silloin on kyseessä melkoinen loistoyksilö.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives