Aussie vs. Redken

Ajattelin ensiksi esitellä teille nämä tuotteet erikseen, mutta sitten tulin toisiin aatoksiin ja päätin laittaa nämä samaan postaukseen. Täysin sen vuoksi, koska toisen brändin tuotteet sopivat hiuksilleni huomattavasti paremmin. Aussien on tarkoitus tuoda kiiltoa ja Redkenin taas korjata, sekä antaa kiiltoa kemiallisesti käsitellyille hiuksille.


Lähtötilanne:
Pitkät, vaaleiksi raidoitetut hiukset. Hiusten pinta on lasimainen, hiusta on paljon, mutta yksittäinen hius on ohut. Tätä voisi kuvailla tyypilliseksi suomalaiseksi hiukseksi.

Redkenin tuotteet olivat minulle entuudestaan tuttuja. Olen käyttänyt heidän All Soft -ja Blonde Glam sarjoja. Kumpikaan ei tehnyt minuun mitään suurempaa vaikutusta. Tosin All Soft mielestäni peittosi Blonde Glamin, mutta en ostaisi tuotteita uudelleen.

Redkenin Extreme-sarjaa on kehuttu paljon, joten annoin vielä kerran näille mahdollisuuden, vaikka aikaisemmat Redken-kokeilut eivät olleetkaan ikimuistoisia. Olen aina pitänyt Redkenin pullojen tyylikkäästä ja simppelistä muotoilusta. Omasta mielestäni shampoopullon ei tarvitse olla "söpö".

Shampoo on koostumukseltaan ohuehkoa melkein läpinäkyvää. Se vaahtoaa mukavasti ja pesee hiuspohjan kunnolla puhtaaksi. Tuoksu on mieto tai sitä ei ole oikeastaan ollenkaan. Hoitoaine on todella ohutta, shampoon tapaan melkein tuoksutonta. Voisi kuvitella, että käsitellyille hiuksille tarkoitettu hoitoaine olisi paksumpaa. Raidoitettu tukkani suorastaan imaisi tämän sisuksiinsa, enkä silti saanut edes sormia läpivedettyä hiuksistani märkänä, vaikka laitoin tätä enemmän, mitä yleensä pistän hoitoainetta. Huuhtelun jälkeen hiukset tuntuivat pehmoisilta, mutta ne olivat edelleen hieman takkuiset, eivätkä tarpeeksi kosteutetun tuntuiset. Alla olevassa kuvassa näette hyvin shampoon ja hoitoaineen koostumukset. Ylempänä on hoitoaine ja alla shampoo.


Voitte jo arvata, että Redken petti minut jälleen. Ilmeisesti minun on syytä lopettaa koko sarjan kokeilu lopullisesti. Redkeniä saa tälläkin hetkellä tosi edullisesti Hqhairilta. Extreme shampoo -ja hoitoainepaketti vain 20 €.

Seuraavana oli sitten vuorossa markettipuolelta Aussien Miracle Shine shampoo ja hoitoaine. Ylläolevassa kuvassa Aussien tuotteet ovat oikealla. Kuten huomaatte, hoitoaine on huomattavasti paksumpaa kuin Redkenin.


Olen kokeillut Aussielta aikaisemmin värjättyjen hiusten tuotteita. Nekin olivat sellaisia ihan kivoja, mutta uudestaan en niitäkään ole ostanut.

Aussien pullojen ulkomuodossa tapahtuu liikaa asioita omaa makuuni, mutta joskus pitää antaa periksi pullojen ulkonäön suhteen. ;)

Shampoo aloittaa lupaavasti, se näyttää jo kämmenellä helmiäisenhohtoiselta, josta tulee heti mielenyhtymä luvattuun kiiltoon. Sitten se tuoksu, voin sanoa, että tämä on parhaimman tuoksuinen shampoo pitkään aikaan, on suoranaista nautintoa pestä tällä hiuksia. Lisäksi tämä vaahtoaa runsaasti (ominaisuus josta pidän). Helppo huuhdella pois ja jättää hiuksista todella puhtaan tuntuiset.

Hoitoainepullossa on todella näppärä kierremekanismi pohjassa ja hoitoainetta saa helposti pullosta ulos haluamansa määrän. Aine levittyy hyvin hiuksiin ja paksumman koostumuksen takia ei tule oloa, että tuotetta pitäisi lisätä entisestään. Tuoksu on samanlainen kuin shampoossa. Vaikutusaika on 1-3 min. Huuhtelu sujuu helposti ja hoitoaine jättää jälkeensä hiuksiin hoidetun oloisen tunteen. Ei kuitenkaan liian liukasta silikonista pintaa, jota inhoan.

Näistä kahdesta Aussie vei tällä kertaa Redkenia 100-0.


 1. Aussien tuotteiden tuoksu on ihan loistava! Muutenkin niissä on hintaansa nähden hyvä laatu, ainakin sen perusteella mitän muistan. Redkenistä ei oo kokemusta kuin tuon mainitsemasi All Soft-sarjan Heavy Creamista ja se oli kyllä yhtä hemmottelua hiuksille! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heavy Creamia en ole kokeillutkaan. Pitäisi muutenkin hankkia tukalle joku kunnon hiusnaamio kesäksi, sen verran aurinko kuivattaa hiuksia. Ehkäpä ostan Moroccan Oilin, koska merkin muista tuotteista on sen verran paljon hyviä kokemuksia. :)

   Poista
 2. Käytän myös noita aussie-tuotteita aina sillon kun hiukset tarvitsee supertehohoito-pelastusta. Niissä on kyllä hinta-laatu-suhde kohdillaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että Aussienkin tuotteissa on hieman "suomilisää", esim. Briteistähän Aussien tuotteita saisi shampoot n. 5,40 € ja hoitoaineet n. 7,30 €. Onneksi Sokoksella nämä ovat aika usein tarjouksessa, mutta silti shampoo maksaa melkein puolet enemmän. :/

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives