Yves Rocher suosikit ja tuotepaketti nopeimmalle tietäjälle!Olenkin aikaisemmin arvostellut teille Yves Rocherin tuotteita, nyt ajettelin jakaa teidän kanssanne muitakin suosikkituotteitani.

1. Hohtavasta meikkigeelistä olenkin jo aikaisemmin melkein kaiken kertonut. Hohtavaa meikkigeeliä voi taputella sellaisenaan kasvojen korkeimpiin kohtiin tai sitten sekoittaa sitä tipan meikki -tai kosteusvoiteeseen. YR:n meikkigeeli on hintaansa nähden todella hyvänlaatuinen, vetää vertoja jopa paljon hypetetylle Benefitin vastaavalle tuotteelle. Pumppupullo on kätevä ja 30 ml:n pullo kestää ikuisuuden, koska tuotetta tarvitsee vain hitusen kerrallaan.

2. Couleurs Naturen malvalla mattaväritriolla loihtii helposti kestävän ja klassisen päivämeikin. Muistan, kun sarja tuli aikoinaan markkinoille, sen jälkeen laadussa on tullut huima kehitys parempaan. 

3. Hauskaa, että YR on muistanut meitä vanhentuviakin leidejä Botanical Expertise-sarjan itseruskettavalla liftingvoiteella kasvoille. Taitaa olla yksi ainoita laatuaan. Tuote on ohutta ja itseruskettavaksi todella mieluisan tuoksuista. Tuote sisältää gardeniankukkaa ja tällä on hyvin saatu peitettyä normaalia itseruskettavan tunkkaista hajua.

4. Couleurs Naturen roosanvärinen Sexy Pulp huulikiilto on ollut kovassa käytössä siitä lähtien, kun ensimmäistä kertaa sen ostin. Shimmeri tuo kivasti pulleutta huulille, eikä tämä ole niin tahmeaa, että hiukset jäisivät heti kiinni.

5. Botanical Expertise-sarjan kosteuttava itseruskettava on keväisin käytössä. Onneksi on mies, joka levittää sitä selkäpuolellekin. Mitenhän sitä levitteli itseruskettavia sinkkuna ollessa? En enää muista. Sävy sopii vaalealle iholle, eikä tee ihoa liian tummaksi tai oranssiseksi.

6. Viimeisimpinä muttei vähäisimpänä, tietynlaiseen kulttituotteen maineeseen noussut Sexy Pulpin tuuheuttava ripsiväri. Tätä on hehkutettu monissa blogeissa eikä turhaan. Jopa itselläni, jolla ei tahdo pysyä mikään ripsiväri kunnolla ilman, että omistan pandasilmät. Tämä pysyy silmissäni hyvin jopa 8h, sen jälkeen alkaa hieman näkyä jälkiä silmien alla.  Harja on vähän erikoisemman mallinen ja isohko, kaikki eivät siitä varmasti pidä. Itseäni ei iso harja haittaa. Ehkä juuri muotoilunsa ansiosta tämä todellakin antaa sitä tuuheutta ripsiin.


Tänään tulee kuluneeksi tasan kaksi vuotta siitä, kun kirjoitin Keyword: Loven ensimmäisen blogikirjoituksen. Joten sen kunniaksi minulla onkin teille mahtava uutinen! Olen saanut YR:ltä jaettavaksi teille paketin, joka sisältää kaikki ylläolevat tuotteet. 

Tässä arvonnassa tuotepaketin voittaa hän, joka vastaa ensimmäisenä oikein seuraaviin kolmeen kysymykseen:

1. Mitä aihetta käsitteli Keyword: Loven ensimmäisen blogiteksti tasan kaksi vuotta sitten?

2. Mitä juhlavuotta Yves Rocher viettää?

3. Mikä on minun ns. "signature-tuoksu"?

Jätä vastauksesi kommenttilaatikkooni sähköpostiosoitteesi kera. Varmistan voittajalle voiton henkilökohtaisesti sähköpostitse. Ilmoitan välittömästi myös kommenttilaatikossa, jos joku osallistuja on saanut kaikki vastaukset kohdilleen.


Ps. Vinkkinä, YR:n sivuilta löytyy vastaus kysymykseen 2. Kysymyksiin 1 ja 3 löydät vastaukset blogikirjoituksistani. 


Blogin kirjoittaja suosittelee ja kirjoittaa tuotteista aina puolueettomasti. Tätä arvontaa varten kirjoittaja on itse ottanut yhteyttä tahoon, josta hänellä on jo vuosien kokemus. Tämä taho on ystävällisesti lahjoittanut tuotteet arvottavaksi. Bloggaaja on itse pyytänyt pakettiin hyväksi havaitsemansa tuotteet.

 1. 1. Pepsodentin White Now-hammastahnaa.

  2. 35-vuotisvuottaan.

  3. Guerlainin L'Instant

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki oikein! Onnea! Laitatko vielä s-postiosoitteesi? :)

   Vastauksen nro. 1 voit löytää täältä:
   http://www.lily.fi/juttu/pepsodent-white-now
   tai täältä:
   http://keyword-love.blogspot.fi/2013/03/keyword-love-2-vuotta.html
   Kysymykseen nro 2:
   http://www.yves-rocher.fi/control/rouge
   Kysymys nro. 3 vastaus on täällä:
   http://keyword-love.blogspot.fi/2013/03/11-tuoksumuistoa-11-scent-of-memories.html

   Poista
  2. Löysinkin sen tuolta blogistasi!

   Poista
  3. Jee, kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan! ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives