La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 - Soothing Repairing Balm


Älkää säikähtäkö, vaikka rasvan nimi onkin melkoinen nimihirviö. En keksinyt tällä kertaa tälle mitään raflaavampaa otsikkoa, joten saatte tyytyä tuohon hirviöön. Anteeksi!

La-Roche Posayhan on ranskalainen ihonhoidon apteekkisarja. Tuotteita löytyy kaikille ihotyypeille ja tuotesarjoja on jopa 13 erilaista. Joten jokainen varmasti löytää omat suosikkinsa.

Itse sain tämän 40 ml näytetuubin (hurjan iso näytekappaleeksi!) muun tilauksen yhteydessä Escentualilta. Tuote on pakattu normaalisti 100ml putkiloon.

Cicaplast-sarjan tuotteet johon kyseinenkin rasva kuuluu ovat kuivan ihon tuotteita. Tätä rasvaa käytetään usein myös kauneusleikkauksien jälkeen. Rasvan sisältämä kupari-sinkki-mangaani yhdistelmä stimuloi ihoa. Rasvan koostumus on vedenkestävää ja se on antibakteerista.


Rasva on paksuhkoa ja täysin hajutonta. Ylläolevassa kuvassa näkyy hyvin millaista rasva on tuubista tullessaan, hieman levitettynä ja lopulta ihoon kunnolla hierottuna. Rasva jättää hieman kuultavan, sanoisin terveen hehkuisen pinnan iholle. Se imeytyy hyvin ihoon, mutta sitä pitää ensiksi hieman työstää. Meikki levittyy kuin unelma tämän päälle. Itselläni on pintakuiva iho (varsinkin talvella) ja olen pitänyt tästä todella paljon. Kuivat kohdat ihostani ovat hävinneet ja muutenkin iho näyttää terveeltä. Olen laittanut rasvaa kasvoille aamuin ja illoin. Tuotetta kannattaa käyttää sormenpäässäni oleva määrä koko kasvoille, jos sinulla ei sitten ole todella kuiva iho. Muuten voi olla, että et saa jämäkkää voidetta levittymään tasaisesti kasvoille.

La Roche-Posayn tuotteita saa tilattua mm. Escentualilta, jossa Cicaplastin Baume B5:n hinta on 16,20€/100ml. Mielestäni tuotteessa on loistava hinta/laatusuhde.

Ps. Muistakaahan osallistua Bioderma-arvontaan, joka päättyy sunnuntaina klo 23.59. Arvontaan pääset tästä.
Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives