Aveda Brilliant Damage ControlItselläni on ollut tämä tuote yli vuoden ja olen saanut käytettyä siitä melkein 1/3 pulloa. (Alkaa tuntua ikuisuusprojektilta...) Jostain syystä koko tänä aikana minulle ei ole auennut tämän tuotteen hienous. Kyseinen tuotehan nauttii jonkinlaista kulttituotteen asemaa ulkomailla. Suomessa Avedan hiustuotteet ovat vähemmän tunnettuja. Tuotteethan sisältävät puhtaita kukkien -ja kasvien eteerisiä öljyjä. Valmistus tapahtuu 100 % tuulivoimalla, pullot ovat 100% kierrätettävää muovia, tuotteissa on aina n. 80-90% pelkästään kasvisperäisiä aineita ja tuotteita ei tietenkään testata eläimillä. 


Kyseessähän on lämpösuojasuihke, lisäksi suihke auttaa suojaamaan hiuksia auringon UV-valolta. Tuotetta suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin ennen muotoilua. Tuoksu on hyvinkin "mausteinen" ja se varmasti jakaa mielipiteitä. Tuoksu sisältää mm. jasmiinia, ruusua ja ylang ylangia. Jos olet laittanut illalla tuotetta hiuksiin, niin aamulla saatat vielä haistaa siitä vienon tuoksun. Itse pidän tuoksusta, se on raikas.


En pidä siitä tunteesta, että tämä ei tunnu hoitavan hiuksia mitenkään. Itse tykkään, että lämpösuojatuotteissa on myös hoitavia ominaisuuksia, jotka helpottavat takkujen selvitystä. Itselläni on ohuet, lasimaiset ja raidoitetut hiukset, jotka ovat aina pesun jälkeen enemmän tai vähemmän takussa. Omille hiuksille tässä ei selvästikään ole tarpeeksi hoitavia ainesosia. Joten takkujen selvittäjäksi tästä tuotteesta ei ole. Nimensä brilliant mukaan tämä kyllä tuo säihkettä ja kiiltoa hiuksiin.

Tuotehan on saanut Lookfantasticilla tosi hyvä arvostelut, joten ilmeisesti jotkut pitävät tästä minua enemmän. Kaikille kiinnostuneille Lookfantasticilla on tällä hetkellä Avedan tuotteista 15% ale ja alennuksen jälkeen tälle tuotteelle tulee hintaa vajaa 16 €.


Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives