Arvonta-asiaa


Random.org on tehnyt taas työnsä ja Bioderma paketin voittaja on löytynyt. Hänelle on ilmoitettu voitosta sähköpostitse. Kiitos kaikille osallistumisesta! 

Tällä viikolla on tiedossa blogin virallinen syntymäpäivä, jolloin tulee kaksi vuotta täyteen siitä, kun ensimmäisen tekstini näpyttelin. Sen kunniaksi olen valinnut itse teille Yves Rocherilta suosikkituotteitani arvontaan. 

Ennen kuun loppua on tiedossa myös jauhopeukaloille oma pakettinsa.

Mukavaa viikkoa kaikille!

 1. Löysin blogisi tänään ja olen lueskellut tekstejäsi, vaikuttavat tosi hyviltä. Nyt huomasin, että olet kirjoitellut jo pari vuotta, mutta missä ovat aikaisemmat tekstisi, koska blogiarkistossasi on vain vuoden 2013 tekstit? Olisi mukava lukea niitäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Pidin aikaisemmin blogia Lilyssä. Valitettavasti sieltä ei ollut mahdollisuutta siirtää juttua tänne bloggeriin kuin yksitellen, se olisi ollut kamala työ. Jonkun aikaa vanhat tekstit olivat myös luettavissa Lilyssä, mutta jokin aika sitten päätin poistaa ne sieltä. Kirpaisi ja paljon. (Lily esim. omistaa kaikkien bloggaajien blogien kuvien oikeudet, eli voivat käyttää, niitä missä vain...)

   Kiva, että olet tykännyt ja tervetuloa mukaan! :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives