Boucheron Place Vendôme


Joskus se on vaan rakkautta ensisilmäyksellä. Tosin tämä tarina ei välttämättä ollut tähtiin kirjoitettu alusta asti. Sillä ensimmäiset muistoni Boucheronista liittyvät Jaïpuriin ja vuoteen 1995, kun olin työharjoittelussa eräässä parturi-kampaamossa. Työhönohjaajani käytti kyseistä tuoksua. Muistan sen tuoksun vieläkin kuin eilisen. Tuoksu leijui liiketilassa koko päivän ja tuntui, että se tarttui myös vaatteisiini, sillä vielä kotonakin saatoin haistaa Jaïpurin itämaisen vivahteen. Sain tuoksusta lievän yliannostuksen harjoittelujakson aikana, enkä sen jälkeen uhrannut ajatuksia Boucheronin tuoksuille. 


Viime aikoina tämä mystinen ylellinen brändi alkoi kiehtoa minua uudelleen. 

Boucheron on perheyritys. Frederic Boucheron avasi kuuluisan jalokiviliikkeensä Pariisiin Place Vendômelle Ranskan toisen keisarikunnan kukoistaessa vuonna 1893. Kuuleman mukaan Boucheron valitsi juuri tämän osoitteen liikkeelleen, koska se oli Pariisin aurinkoisin kadunkulma ja näin ollen valaistukseltaan otollinen tila jalokiven loistolle. Ensimmäisen tuoksunsa Boucheron lanseerasi vuonna 1988. Tämän jälkeen ilmestyivät Jaïpur vuonna 1994, Boucheron Homme 1991, Jaïpur Saphir vuonna 1999, sekä Jaïpur Homme vuonna 1997. Uutuustuoksu Place Vendôme on syntynyt jalokiviliikkeen ylellisen ilmapiirin inspiroimana ja voi kuinka se siinä onnistuukaan!


Tuoksu on vähintään yhtä ylellinen kuin ulkonäkönsäkin. Alkutuoksussa appelsiininkukkaa, punapippuria ja ruusua. Sydäntuoksussa hurmaavat pioni, jasmiini ja hunaja. Itse olen haistavinani myös häivähdyksen suklaata. Pohjatuoksussa seetripuuta ja benzoinia. Monet mieltävät Boucheronin "mummomaiseksi", Place Vendôme on kuitenkin kaikkea muuta. Se on erilainen, ylellinen ja muistettava. Tämä on niitä naisellisen puuterisia tuoksuja, joilla kasvat 10 cm:ä pituutta ja kasvotkin tuntuvat kauniimmalta peilistä katsottuna. Suihkautat vain yhden suihkauksen Place Vendômea. Pohjatuoksun voi haistaa iholta vielä 8 tunnin jälkeen.


Tuoksun pullo on huikea. Se on eittämättä kaunein ikinä omistamistani hajuvesipullo. Pullo suorastaan hohkaa eleganssia. Pullo onkin kunnianosoitus Boucheronin jalokivisepille. Pullon lasikuviointi kimaltelee kuin hohtavan kauniit jalokivet. Eau de Parfum on tyylitelty kullanvärisin yksityiskohdin ja ylellisen tuoksupullon korkkia koristaa elegantti savunvärinen lasikoriste. (Eau de Toilette tulossa myyntiin kesäksi)

Ripauksen lisää ylellisyyttä tuo se, että tuoksua ei saa ihan mistä vaan. Boucheronia myyvät: Euran Kemikalio Eura, Rantatorin Kemikalio Hämeenlinna, Kangasalan Kemikalio Kangasala, Kemin Kosmetiikka Kemi, Iso Carlson Kuopio, Kauneuskeskus Helen Lappeenranta, Carlson Mikkeli, Ratsula Oy Pori, Cosmetics Sobree Porvoo, Pukumies Rovaniemi, Kemikalio Fresh Salo, Mona Lisa Turku, Pukumies Oulu ja Carlson Joensuu.

Tästä postauksesta taisi tulla pieni rakkaudentunnustus Place Vendômelle.

Onko teillä kokemuksia Boucheronin tuoksuista?

Suositushinnat:

30 ml 49 €
50 ml 66 €
Bodylotion 200 ml 44 €

Tuoksu saatu maahantuojalta.







  1. Onpa kyllä uskomattoman kaunis pullo! Tuosta tulee ensisilmäyksellä mieleen Place Vendômen luksus ja kimallus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan mieletön! Voin sanoa, että huokaisin kerran tosi syvään, kun otin sen paketista. Onneksi myös sisus oli mieleeni.

      Poista
    2. Nyt on ihan pakko vinkata, että tätä saa tilattua myös Nelly.comista(!!). Ehkä viimeinen paikka, josta olisin sen odottanut tulevan vastaan.

      Poista
    3. No ihan mahtavaa!!! Hah, mä tiedän ainakin yhden, joka on tilaamassa. ;)

      Olen tuossa keväämmällä tekemässä EdT-versiosta postausta, niin vinkkaampa siinä samassa tästä erikseen. :)

      Poista
  2. nice item *_* your blog is very lovely and interesting. im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

    xx
    beauthi.blogsot.com

    VastaaPoista
  3. Voi Luoja että osaakin olla kaunis pullo! Melkein jo sen takia haluttaisi ostaa vaikkei tuoksu välttämättä miellyttäisikään =) Pakko käydä tuoksuttelemassa Pukumiehessä jahka kaupungille eksyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä! Punapippuri tuo jännää raikkautta tähän tuoksuun ja joo, on siinä rajoilla ettei ostaisi tuoksua jopa pelkän pullon takia. :D

      Poista
  4. Niin yllytyshullu olen, että melkein olin jo tilaamassa tuota pulloa, kun se on niin kaunis! Mutta tuoksut ovat vaikeita: vaikka lukiessa olisi varma ainesosien perusteella, että pitää jostakin, ei se välttämättä livenä miellytäkään. Huomasin sen vasta, kun kiertelin talven juhliin uutta tuoksua etsimässä. Siinä yhteydessä törmäsin blogiisi ja jäin heti koukkuun. Hankin heti yhden suosittelemasi kuorinnan, kasvoveden ja valokynän.

    Seuraavalla reissulla Ouluun joulukuussa on siis asiaa Pukumieheen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kannattaa ehdottomasti tuoksutella, on sen verran erikoisempi, ettei välttämättä ihan jokaisen makuun. :) Toivottavasti hankkimasi tuotteet on olleet hyviä! :)

      Poista
  5. Oh, Boucheron on tehnyt come backin (tai siis, ei se koskaan ollut poissakaan, mutta you know;))

    Muistan Trouble-tuoksun, jonka pullo on mielestäni yksi maailman kauneimpia. Muistan, kuinka halusin sen joskus 13-vuotiaana, ja vieläkin on hankkimatta. Pitäisiköhän ottaa kokeiluun.. Hmm. ;)

    Sulla on Jonna ihana blogi. Tykkään kovasti!
    //Fanni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Place Vendôme on itselleni ehdottomasti vuoden yllättäjä. En malta odottaa, että pääsen tässä kuussa vielä tuoksuttelemaan tämän pikkusiskoa eau de toilettea. Piti käydä katsastamassa tuo Troublen pullo, upean erikoinen!

      Poista
  6. Kävin ennen joulua tuoksuttelemassa tätä Pukumiehessä ja tuoksu oli ok, mutta ei kuitenkaan sellainen johon olisin tykästynyt kunnolla. Melkein harmitti jättää kaunis pullo ostamatta, pikku pullo kun olisi maksanut muistaakseni vain 35€ =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on erikoinen, eikä varmasti ihan kaikille. Eipä ole pikkupullolla paljon hintaa. :)

      Poista
    2. Kappas, tuo ensimmäinen kommentti tuli sittenkin vaikka blogger herjasi jotain virhettä, poistin siis sen... Juu, yllätyin itsekin kuinka edullinen olisi ollut, alennushintahan se toki oli =)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives