Terre d`Oc BB Cream


Terre d`Ocin BB-voide valittiin tämän vuoden parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi Voi Hyvin -lehdessä. Tällaisia palkittuja tuotteita onkin aina mukava päästä testaamaan.

Terre d`Oc on vuonna 1995 perustettu ranskalainen ECOCERT-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Yrityksen kantavia arvoja ovat Reilu Kauppa ja kestävä kehitys. Sarjaan kuuluu ihon -ja vartalonhoitotuotteita, meikkituotteita ja luomuteetä.

Tuotteet ovat saaneet inspiraationsa maailman naisten kauneusrituaaleista. Ihonhoito -ja meikkituotteissa edustettuina ovat Marokko, Intia, Bali, Japani ja Burkina Faso.


BB-voide lupaa ravita ja kosteuttaa ihoa, sekä peittää ihon pieniä virheitä. Testiin saamani sävy 951 on sarjan vaalein ja se on juuri sopiva kalpealle iholleni. Voide sisältää pehmentävää ja ravitsevaa luomumanteliöljyä. Luomuriisivoide poistaa iholta ylimääräistä kiiltoa. 

Voiteen koostumus on samettista ja pienet helmiäishiput heleyttävät ihoa. Tuoksu on miellyttävän hento. Voide on peittävämpää kuin jokin aika testaamani Melvitan BB-voide. Varsinkin omilla poskillani olevaa punakkuutta tämä peitti tehokkaammin. Paksuhko voide levittyi iholle kauniisti. Voiteen alla kannattaa käyttää ohutta seerumia. Paksut voiteet eivät toimi vaan voide saattaa lähteä rullautumaan työstäessä. Tuotteen raaka-aineista 99 % on luonnollista alkuperää, 21 % raaka-aineista on luomuviljeltyjä. Sopii myös vegaaneille.

Bubbling under:


Yllä näette tuotteen, joka päätyi välittömästi käsilaukkuuni. Tuote on Terre d`Ocin Oriental Fig Butter. Todella kaunis pieni peltirasia kätkee sisäänsä todellisen aarteen. Viikunantuoksuisen voin, joka sopii minkä tahansa kuivan ihoalueen kosteutukseen. Itse olen käyttänyt tätä huulirasvana ja sivellyt kynsinauhoille. Kansi on näppärä, se aukeaa napsauttamalla kannen keskeltä ja sulkeutuu napsauttamalla kantta uudelleen. Raaka-aineet ovat 100 % luonnollisia ja 43 % on luomuviljeltyjä. Jos et ole viikunanystävä kuten minä, tuotetta löytyy myös appelsiininkukan -ja mantelintuoksuisena.

Oletteko jo kokeilleet palkittua BB-voidetta?

Hinnat:

BB-voide n. 30 €
Fig Butter n. 11 €

Terre d`Ocin tuotteita voit tilata monista nettikaupoista mm. JolieltaBiodellyltä, Terveysmarketista, Hyvinvoinnin tavaratalosta, Luontaistuote Jasminista, sekä ostaa luontaistuotekaupoista -ja hoitoloista.

Tuotteet saatu Naturellementiltä.


 1. Onpa kauniit esittelykuvat! :) Viikunavoi näyttää niin ihanalta ja juuri sellaiselta käsilaukun pakolliselta asukilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viikunavoi on juuri niitä tuotteita, joita en tiennyt tarvitsevani. Kun se kuitenkin kerran päätyi käsilaukkuuni, niin nyt ei voi enää kuvitella olevansa ilman sitä. :)

   Poista
 2. Oih ja voih, viikunavoi kuulostaa ihanalta! Voikohan sitä syödä...? :-D

  VastaaPoista
 3. Mulla juuri loppui Terren BB:n vanha versio, ja olen ollut vähän lohduttomana että mitäs nyt. Uusia juttuja en saisi ostaa, mutta kun oikeastaan mikään jo omistamani ei ollenkaan korvaa sitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oma versio on tosiaan koostumukseltaan kyllä tosi erilaista kuin muut käyttämäni BB -ja CC-voiteet. Tosin oma iho niin pintakuiva varsinkin talvisin, että tarvitsen paksumpaa voidetta kuin seerumin aika usein pohjalle. Silloin tartun Melvitaan, koska se toimii paremmin niiden päällä. Peittoa ei vaan sitten ole ihan niin paljoa.

   Poista
 4. Terren pakkaukset on niin nättejä. :) Mä en oikein saa päähäni mille tuoksuu viikuna... Mä oon kokeillut näytteen verran tuota BB-voidetta- mutta huonoihoisena BB:t ei oikein toimi. Haluaisin pärjätä tällaisella, mutta turhan kevyttä ja kuultavaa tavaraa. Sain lehtitilauksen kylkiäisenä Lumenen BB:n ja kyllä sekin on liian kevyt ja light-sävy vielä liian tumma mulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on, aivan käsittämättömän upeita ja koristeellisia. Lumenen BB on mullakin auttamatta liian tummaa talvisin, kesällä hieman päivettyneenä se vaalein on just passeli. Fakta tosiaan on, että jos iho on huonommassa kunnossa, niin ei näistä hirveästi peittoa ole, kun ovat tehty tasoittamaan ihon "pikku-virheitä". Pitäisi käyttää sitten erillistä peitevoidetta lisäksi.

   Poista
  2. Ai niin, viikuna tuoksuu tosi miedolle ja pehmeälle. Uskon, että myös sellaisten makuun, jotka ovat herkkiä tuoksuille.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives