Zoya Zenith

(Vasemmalta oikealle yllä: Payton, Dream ja Belinda. Alla: Mosheen, Cassedy ja Seraphina.)

Zoyan Holiday 2013 -kokoelma on nimeltään Zenith. Kokoelma sisältää kuusi lakkaa, joista kaksi saa välittömästi aikaan itselleni Zoyan upean Storm-lakan fiilikset. Tiedän, että lukijoissani on muitakin Stormin fanittajia. ;) Stormhan on mustapohjainen, kun taas Payton on varustettu upealla viininpunaisella pohjalla ja Dream tummansinisellä.


Payton – viininpunapohjainen jellymäinen lakka hologrammiefektillä.
Dream – tummansininen hieman jellymäinen lakka hologrammiefektillä.
Belinda – metallinhohtoinen violetti.


Mosheen – glittereiden iloittelua vaalean jäänsinisellä pohjalla. Liian haalea käytettäväksi yksin. Toimii parhaiten muiden lakkojen päällä.

Cassedy – metallinhohtoinen tinanvärinen lakka. 

Seraphina – kaunis metallinhohtoinen harmaa lakka.

Tulen esittelemään kaikki lakat, mutta tähän aluksi saatte maistiaisia Seraphinasta ja Seraphina & Mosheen combosta.


Seraphina on kaunis metallinhohto vaaleanharmaa lakka. Levittyy hyvin kynnelle. Kuvassa lakkaa kolme kerrosta ja silti hankalat kynnenpääni hieman kuultavat läpi. Monien bloggaajien kuvissa kolmella kerroksella on saanut täyden peittävyyden, mutta omat kynnet ovat vähän vaikeat... Tykkäsin tästä kuitenkin kovasti.


Seraphinan päällä yksi kerros Mosheenia. Mosheen on todella paksua micro-glitter lakkaa, joka hohtaa sateenkaareen väreissä. Lakan saa kuitenkin levitettyä kynnelle suht helposti ja se kuivahtaa nopeasti. Mielestäni aika söpö yhdistelmä Seraphinan kanssa. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä mustan lakan päälle.

Zoyan lakkojen pysyvyys on itselläni yleensä hyvä. Tämäkin combo pysyi kynsilläni viisi päivää ilman minkäänlaista lohkeilua.

Zoyan virallinen maahantuoja on NailCity, jolta sain oman kokoelman testattavaksi. Jälleenmyyjät löydät täältä. Voit tilata lakkoja myös suoraan maahantuojalta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@nailcity.fi, lakkojen kappalehinta on 15,50 euroa.

Miltäs Zenith vaikuttaa?

Tuotteet saatu testattavaksi blogin kautta.

 1. Kauniita lakkoja! Itse aina himottelen kaikkia Zoyan lakkoja, koska en ainuttakaan omista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään Zoyan lakoista sen takia, että ne pysyy, samoin kuin suurin osa CG:n ja OPI:n lakoista. Kaikki muut merkit tahtoo lähteä lohkeilemaan kynsistä alta aika yksikön. Mulla on jotenkin oudot kynnet. :p Tässä kokoelmassa oli kyllä heti kaksi lakkaa Payton ja Dream, jotka Stormin omistajaa kiehtoivat. Ehkä sun Zoya tilanne vielä korjautuu? ;)

   Poista
  2. Voihan toi tietty korjaantua :D Tää on kyllä huono kun yritän olla haalimatta lakkoja ja nyt kun meen sinne matkalle, niin ei ehkä onnistu...

   Poista
  3. Mä vähän luulen, että vielä niillä hinnoilla, ei tule onnistumaan. :D

   Poista
 2. Ihania! Mulla oli tuota Seraphinaa kynsillä ja se on kovin kaunis väri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seraphina pysyy, hieman tuskainen irroittaa, joutuu hetken pitämään pumpulilappua kynnen päällä, että saa lakan pois. Itse en tällaisista harmaista yleensä kovin innostu, mutta Seraphina on kaunis sävy. Tulee ehkä aavistuksen sellainen "hohtova hanki"-fiilis. :)

   Poista
 3. Oi mikä himotuskokoelma o.o Erityisesti tuo sininen tikkuglitter näyttää niiiiin houkuttelevalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännän kevyttä, jopa sellaista hyöhenmäistä. Kynsien päässä näkyykin viitettä tästä... :) Mustan lakan päällä toimii varmasti!

   Poista
  2. Ihania kaikki, Payton ja Belinda ovat suosikkejani.

   Poista
  3. Paytonilta odotan niin paljon! ♥

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives