Puhtaat kädet


Tämän jutun tuotteita kuvatessa minua harmitti, ettei enää ole kesä. Olisin niin halunnut kuvausrekvisiitaksi koivunoksia. 

Tiesittekö, että Bliw oli Suomen ensimmäisen nestesaippua, joka on pessyt suomalaisten käsiä jo 45 vuotta? Bliwin juhlavuoden muodonmuutos on mielestäni erittäin onnistunut. Bliwin saippuapullot tuovat kesän asuntoon vuoden ympäri. Pullojen herkulliset värit ja raikkaan pohjoisen luonnon tuoksut tekevät arkisestakin käsienpesusta nautinnon. Ainakin itselleni kuluttujana käsisaippuoissa usein pullon ulkonäkö ratkaisee. Kaupan hyllyltä tarttuu mukaan aina omasta mielestäni esteettisesti kauniita pulloja. Käsisaippua on kuitenkin aina esillä ja käytät sitä useita kertoja päivässä, miksi et siis valitsisi kaunista vaihtoehtoa?


Ekologisuus ja puhtaan ympäristön vaaliminen ovat Bliwille tärkeitä. Bliw-nestesaippua olikin Suomen ensimmäinen Joutsenmerkitty käsisaippua, kun sarjan pumppu -ja täyttöpakkaukset saivat tunnuksen käyttöön vuonna 2009.

Käsisaippuat ovat dermatologisesti testattuja. Sisältävät kukkaisnektaria ja mineraaleja, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Täyteläinen vaahto tuntuu mukavalta iholla ja pesee kädet hellävaraisesti mutta tehokkaasti.


Käsisaippuoita on useita eri tuoksuisia: valkovuokko, vanamo, mustikka, ruiskaunokki, puna-apila & vadelma, poimulehti, karpalo, karhunvatukka ja metsäorvokki.

Saamistani kuudesta herkusta omiksi suosikeiksi nousivat hentoinen ja kuulas vanamo, ihanan keväinen valkovuokko ja makean viettelevä puna-apila & vadelma.

Löytyykö teidän kylpyhuoneesta Bliwiä? Mikä on suosikkinne?

Tuotteet saatu Cederrothilta.
 1. Tuo Bliwin mustikka on niiiiin huumavan tuoksuista! <3

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään kans tosta mustikasta, toi on musta aina ollut niin hauska toi logo ku jos sitä kattoo peilistä nii siinä lukee wild :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä muuten lukee! En ole ikinä huomannut asiaa ennenkuin sanoit. :)

   Poista
 3. Meillä on keittiösaippuana jotain bliwiä (en muista mitä, musta se haisee aika pahalle, mutta äiti tykkää) Jonkun sukulaisen luona oli mun mielestä tota valkovuokkoa, ja se tuoksuu ihan sika ihanalle :) Mulla ei vaa kädet kestä noita bliwin saippuoita, iho rapisee irti, nyt talvella ei uskalla ees kokeilla :/ käsien kuivuus rajottaa ihan sikana käsisaippuavalikoimaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista. Mikähän aine Bliweissä mahtaa aiheuttaa noin pahaa kuivumista? :/

   Poista
  2. Melkee kaikki saippuat kuivattaa mulla kädet, ellei oo joku superkosteuttava koostumus :/ vika on todennäkösesti enemmänki mun käsissä, ne vaan kuivuu, vaikka rasvailiski. Auta armias, jos talvella unohtaa rasvata käsiään..

   Poista
 4. Bliw on kyllä aika luottosaippua ollut jo useita vuosia. Ellei jopa vuosikymmentä! Harmittaa, ettei sarjassa ole enää Timoiteitä ja näissä uudistetuissa Bliweissä useissa on jotenkin tujumpi tuoksu kuin mitä aiemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksua on kyllä selvästi lisätty näihin uusittuihin tuotteisiin. Minäkin muistan Timotein!

   Poista
 5. Hih, ihana postaus, sillä käytän vain ja ainostaan Bliw saippuaa. Minulla on käytössä ne pienet pakkaukset ja ostan aina mustan ja valkoisen, toinen pikkuvessaan ja toinen kylppäriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne pienet on söpöjä! Klassisen malliset pisarat. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives