Hunajaa ja mysliä


Tällä kertaa kyse ei kuitenkaan ole aamiaisesta vaan Yves Rocherin Organic Cosmetic Honey & Muesli -tuotteista, joita sain jo jokin aika sitten kokeiltavaksi. Tuotesarja sisältää kuusi tuotetta: suihkugeelin, vartalovoiteen, huulirasvan, puhdistusmaidon, käsirasvan ja täyteläisen kasvovoiteen. Karkkipäivän Sanni kirjoittikin osasta tuotteista aikaisemmin blogiinsa. Tekstissä tuli esille myös monien mieltä askarruttava asia tuotteiden sisältämästä "myslistä". Itse mysliähän tuotteet eivät sisällä vaan kastanjauutetta, kaurauutetta ja auringonkukkaöljyä, jotka suojaavat ihoa kuivumiselta, sekä ravitsevat ja korjaavat ihoa. Tuotteiden sisältämä akasiahunaja pehmentää ihoa. Kaikkien tuotteiden tuoksu on kivan hunajainen ja hieman makeahko, mutta silti erittäin miellyttävä.


Nourishing Body Lotion on koostumukseltaan miellyttävän ohuehkoa voidetta, mutta ei missään nimessä lirua. (itse en pidä liian ohuista vartaloemulsioista) Levittyy iholle helposti ja kosteutti ainakin omaa kuivahkoa ihoani todella hyvin. Ainoa miinus tulee siitä, että omasta mielestäni tämä muuttui ihollani jotenkin tukkaisen hajuiseksi, vaikka pullossa tuoksu oli aivan normaali.

Sarjan suihkugeeliä on miellyttävä käyttää. Tekee pehmoisen vaahdon, eikä kuivata ihoa. Yves Rocherilta olenkin löytänyt monet suihkugeelisuosikkini.

Käsivoiteeseen taisin pikkaisen rakastua. Täyteläinen käsivoide levittyy hyvin, imeytyy nopeasti, eikä iho jää yhtään tahmeaksi. Ehdoton ykköstuote käsilaukkuun!


Kasvovoide sopii erityisen hyvin kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Tämä ei kuitenkaan ole ollenkaan niin rasvaista kuin voisi luulla. Levittyi hyvin ja imeytyi nopeasti. Toimi hyvin myös meikin alla. Oma pintakuiva ihoni tykkäsi tästä kovasti, kiristävä tunne hävisi välittömästi voiteen levittämisen jälkeen.

Sitten päästäänkin käsivoiteen lisäksi toiseen ehdottomaan suosikkiini huulirasvaan. Ihanan notkea rasva levittyy pehmeästi huulille ja luo niille suojaa pitkäksi aikaa ulkoisia rasitteita vastaan. Inhoan sellaisia huulirasvoja, jotka heti levityksen jälkeen tuntuvat siltä kuin ei olisi rasvaa koskaan laittanutkaan. Tämän luoman kosteutuksen tuntee pitkään huulilla. Teki huulista aivan mahtavan pehmoiset. 

Puhdistusmaito on hyvä perustuote. Poistaa vesiliukoisen meikin kuivattamatta ihoa. Jättää ihon puhdistuksen jälkeen pehmeäksi.

Joko olette ehtineet tutustua tuotteisiin? Mitä piditte?

Tuotteiden hinnat:

Vartalovoide 6,90 €
Suihkugeeli 2,50 €
Käsirasva 5,50 €
Kasvovoide 8,90 €
Huulirasva 5,50 €
Puhdistusmaito 4,90 €



  1. Tilasin itselleni tuon kasvovoiteen ja huulirasvan,ja olen rakastunut syvästi molempiin! Tuo voide on auttanut todella kuiviinkin kohtiin ihossa-siitä on tullut nopeasti luottotuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että joku muukin on pitänyt. Itse olen tosi ronkeli huulirasvojen suhteen, mutta tän sarjan huulirasva on loistavaa. Voiteessa hinta/laatusuhde on kyllä enemmän kuin kohdillaan!

      Poista
    2. Huulirasvat on mullekin hyvin vakava asia,joten olin tosi yllättynyt että ihastuin tohon niin kovasti!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Mä kerron sulle tänä iltana! Sattuu olemaan just voiteet kasvoilla. :D Testaus päivinä taisi olla käytössä normi meikkivoide.

      Poista
    2. No niin. Ainakin Max Factorin CC voide lähti. :) Viimeistelin puhdistuksen kasvovedellä, eikä siinä vaiheessa vanulappuun irronnut jämiä. Itseähän hieron puhdistumaidon aina sormin kasvoille ja sen jälkeen pyyhin pois vanulapulla. Toisethan lutraa vanulapun kautta kasvoille, mikä on aikamoista tuhlausta mielestäni. ;)

      Poista
    3. Mä olen hieronut Weledan puhdistusemulsion kasvoille sormin ja pyöritellyt pitkään ja hartaasti. Sitten huuhtelen ja suoritan saman uudelleen. Sitten kuivaan kasvot ja jäämiä jää valkoiseen pyyhkeeseen. Olen vielä tehostanut puhdistusta aloe puhdistussienellä ja silti jäämiä tulee. :D

      Poista
    4. Onko sulla Lumene? Monet sanoo, että se on kaikista vaikein saada irti. :D

      Poista
    5. No sehän se :D CC-voiteen lisäksi myös Triple Stay mattameikkivoide. Ovat vaan aika toimivia mun ongelmanaamalle. :D

      Poista
    6. Mulla on itsellä tuo Lumenenkin CC voide, testaan joku pvä ja laitan sitten infoa. Huutelen vaikka sun blogin kommenttiboksiin miten kävi. ;)

      Poista
    7. Okei, tämä sopii. Hihii, hauska projekti: "Millä irtoaa CC-voide?!" ;)

      Poista
  3. Juuri pistin tilauksen tulemaan ja innolla odottelen tuotteiden saapumista! :) Tosin minkäänlaista tarvetta uudelle kosmetiikalle ei juuri nyt olisi, mutta kenties pieni hemmottelu sallitaan kaiken pimeyden ja vesisateen keskellä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden tuotteiden tuoksut ovat kyllä ihanaa hemmottelua. ;)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives