Warm Me Up


OPI:n Mariah Carey Holiday 2013 -kokoelman lakka Warm Me Up on kaunis tummanruskea varustettuna shimmerillä. Warm Me Up on kylmäpohjainen ruskea. Aivan ihana ja hieman erikoinenkin sävy. Pehmeä ruskea aivan kuin lämmin cashmere peitto, joten lakan nimi on enemmän kuin onnistunut.

Ruskea saattaa olla itselleni välillä tosi hankala sävy. Toiset ruskeansävyiset kynsilakat eivät sovi ihoni sävyyn yhtään. Esim. OPI:n San Tan Tonio teki sormistani jotenkin sairaan näköiset. Tämä taas istuu täydellisesti omaan ihoon.


Hyvän peittävyyden saa kahdella kerroksella. Itselläni on ylemmässä kuvassa lakkaa kolme kerrosta. 

Miten on, pureeko teihin ruskean sävyt kynsissä?
 1. Ruskeathan on tosi kivoja alkusyksystä (: Loppusyksystäkin vielä menee, mutta muulloin en kauheasti ruskeasta välitä kynsillä, tuppaa olemaan vähän ankea väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ja kauniita ruskean sävyjä tulee aika harvoin vastaan, mutta tää kolahti itseeni. :)

   Poista
 2. Mun äidin mielestä ruskea ei ole väri. ;-) Että pientä painolastia siis täällä ruskean suhteen. Tosin mulle ruskea on aina ollut ihan jees esim. vaatteissa, jos se vaan on justiinsa oikeanlaista ruskeaa, pitää olla viileää. Kynsillä olen tykästynyt käyttämään ruskeaa oikeastaan ihan vasta viime aikoina mutta sekin saa mielellään olla sitten siellä viileän puolella. Ostin juurikin Eikolta SanTan-Tonion vaikka arveluttikin hieman onkohan se liian lämminsävyinen minulle. En ole vielä ehtinyt kunnolla sitä testailla, mutta eiköhän sille käyttöä löydy vaikkei juuri minulle olisikaan nappi valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hah, tommoinen kyllä tarttuu helposti omaan ajatusmaailmaan. SanTan-Tonio voi toimiakin, en tiedä, miten se näytti jotenkin hassulta omaa ihoa vasten.

   Poista
 3. On kyllä kaunis väri, vaikka en mikään ruskean ylin ystävä olekkaan. Itse pistin just harmaata kynsiin... http://shoptravelfood.blogspot.hu/2013/11/supernatural-nail-colour.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin pidin ja montakaan ruskeaa lakkaa ei itseltä löydy. Harmaa on kiva, oikeastaan sellainen sävy, joka itse olen vasta nyt löytämässä...

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives