Vichy Idèalia Life Serum


Sain Escentualilta testavaksi melkein heti ilmestymisensä jälkeen hitiksi noussen Vichyn Idèalia Life Serumin

Vichyn seerumia kehitettiin 11 vuotta. Seerumin tärkein tehoaine on jasmonihapon johdannainen LR2412. Sen luvataan vilkastuttavan ihoa kosteuttavan hyaluronihapon sekä ihon kimmoisana pitävän kollageenin tuotantoa.


Seerumi on pakattu ylelliseen painavaan lasipulloon ja siinä on kätevä pumppumekanismi. Idèalia on kehitetty torjumaan elämäntapojen ja elinympäristön aiheuttamaa ihon ikääntymistä, johon vaikuttavat mm. tressi, tupakointi, uv-säteily ja saasteet.

Seerumi lupaa vahvistaa ihoa ja tehdä siitä välittömästi heleämmän näköisen, muuttamalla ihon sävyn tasaisemmaksi. Väsymyksen merkkien luvataan vähenevän ja ihohuokosten pienenevän. Iho tuntuu sileämmältä ja näyttää nuorekkaammalta ja säteilevämmältä. Kuullostaa hyvältä, vai mitä?


Seerumi on kevyttä ja nopeasti imeytyvää, eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Oikeanpuolimmaisessa kuvassa olen hieronut seerumia vain aavistuksen kämmenselkääni niin, että lopullista imeytymistä eikä levitystä vielä ole tapahtunut. Tässä on mielestäni jo hyvin havaittavissa tuotteen tuoma heleyttävä vaikutus. Jos katsoo ihoa läheltä levityksen jälkeen, voit nähdä pieniä kullanhohtoista ja roosansävyistä pigmenttiä. 

Eniten minua kuitenkin hämmästytti voiteen tuoma välitön liftaus kasvoille. Oma ihoni näytti välittömästi napakammalta. Ihana tuote meikin alle. Tuotteen tuoksu on yllättävän voimakas ja naisellinen, mahkeahkon karkin ja jasmiinin sekoitus. Jasmiinin ystävänä tuoksu on mieleeni. 

Seerumia voi käyttää aamuin/illoin ja se sopii myös herkälle iholle. Tuote on testattu ihotautilääkärien valvonnassa ja se on hypoallerginen.

Vichy Idèalia Life Serum 30 ml n. 37 €. Tuotetta voit tilata täältä.

Tuote saatu. 1. Ostin tuon seerumin innosta hihkuen heti kun kuulin siitä! Se olisi loisto tuote ilman tuota pigmenttiä :/ Se ei imartele epäpuhdasta sekaihoa, ja kuultaa ainakin minulla jopa meikkipuuterin läpi. Huomasitko itselläsi moista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäpuhtaalle sekaiholle tuo hehkuva pigmentti ei välttämättä ole kiva juttu. :/ Itselleni taas se hehkuva pigmentti on must juttu tässä tuotteessa. Saa samean ja pintakuivan sekaihon heleäksi.

   Poista
  2. Efekti on tosiaan heleä, mutta ainakin omaan silmääni se heleys voi näyttää ihon kiiltelyltä. Kärsin teininä pahasta aknesta ja ihon rasvoittumisesta, ja siitä on jäänyt päälle ihanne mattaihosta.

   Tein muuten juuri eilen ensimmäisen tilaukseni tuonne Escentualille. Kiitos sinulle paikan vinkkaamisesta! :) Kuinka pian sinun tilauksesi ovat tulleet perille?

   Poista
  3. Hei, omat tilaukset on vieneet 7-10 pvä.

   Itse olen ollut Escentualin asiakas siitä lähtien, kun avasivat aikoinaan vuosia vuosia sitten nettikauppansa. Palvelu on ollut tosi hyvää. Yleensä sen hyvän palvelun huomaa vasta, jos kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan. Kerran näiden vuosien aikana paketista puuttui yksi tuote, laitoin sähköpostia sain vastauksen tunnissa, että puuttuva tuote on postitettu minulle.

   Poista
 2. Osaat kyllä kauniisti somistaa kuvasi! Kukan terälehtien sirottelu ei tulisi ikinä mieleeni, mutta näyttää kevyeltä ja ilmavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikkea pitää kokeilla, kyseiset terälehdet on gerberaa. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives