Dolce & Gabbana Intense


Haluatko tuoksua leikkisästi vaahtokarkille, mutta silti säilyttää salaperäisyytesi? Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa lukea eteenpäin.

Dolce & Gabbanan Intense huokuu ylellisyyttä jo pakkauksellaan. Tuoksu on puettu tummaan pehmeään samettiin. Pakkauksen esikuvina ovat olleet sisilialaisten palatsien koristelussa käytetyt ylelliset samettiverhoilut. Samettisen laatikon sisältä löytyy värikäs lähes läpinäkymätön neliskanttinen pullo, jota koristaa kullanvärinen kaulus ja viininpunainen korkki. Tuoksu on aikaisemmin ilmestyneen Pour Femmen isosisko. Hivenen syvempi, sensuellimpi ja maailmaan nähneempi. 


Alkutuoksussa nerolin ja vihreän mandariinin hienovarainen ensituoksu antaa tilaa kahden upean valkean kukan, appelsiininkukan ja tuberoosan jännittävälle kontrastille. Pohjatuoksussa ripaus vaahtokarkkia, sekä lämmintä ja pihkaista santelipuuta. Tuoksu on omaan nenääni kermainen ja täyteläinen. Tätä suihkauttaessa tulee lämmin fiilis. Täydellinen tuoksu talveen!


Vaahtokarkkimaisuudestaan huolimatta tämä ei ole "tyttötuoksu" vaan miellän tämän aikuiselle naiselle sopivaksi. Takana piilee hiven itämaisuutta, aistikkuutta, intensiivisyyttä ja jopa ripaus leikkisyyttä. Omalla ihollani tuoksu kesti n. 6 tuntia.

Joko olette tuoksutelleet ihanaa Intenseä?

Suositushinta:

EdP 25 ml 79,90 €

Tuoksu saatu.


 1. Upea kuvaus. :) En ole tuoksuttanut, mutta luulen tämän olevan liian tumma ja voimakas mun makuun.

  Mulle on nyt sit tulossa Hugo Bossin Jour Pour Femme, kiitos sinun. :) Sattui vieläpä olemaan tarjouksessa Escentualilla, joten tilasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana tuoksu raikas ja kukkainen. Tämä on tosiaan tuoksuna paljon tummempi, mutta silti todella pehmeä. Itsellänihän ainoastaan tosi itämaiset tai liian makeat tuoksut ovat sellaisia, mitkä eivät uppoa yhtään. Enkä myöskään ole ihan hirveä helppojen hedelmäisten tuoksujen fani. Paitsi ehkä kesällä saattaa mennä.

   Poista
 2. Tämä on tosi ihana tuoksu, niin lämmin ja paksu, just semmonen maailmaa nähnyt ja intensiivinen. Ei niin mun tuoksuni, ainakaan tällä hetkellä. Voi olla että käy taas niin että ensin en pidä, ja myöhemmin rakastun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös itselle tuoksut ovat usein fiilispohjaisia, esim. kahdeksan vuotta sitten koin, että D&G Light Blue ei ollut yhtään mun juttu, vaikka tykkäsin tuoksusta. Nyt voisin "uida" siinä. ;)

   Poista
 3. Mä tykkäsin enemmän siitä alkuperäisestä. Jotenkin tämä intense oli itse asiassa pehmeämpi eikä yhtään niin "päällekäyvä" kuin se alkuperäinen versio :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan paljon pehmeämpi kuin Pour Femme, se on heti hyökkäävämmän makeampi. Mä kyllä pidän siitäkin tosi paljon! :D

   Poista
 4. Ompas kauniin yksinkertainen pullo ja kuulostaa hyvältä tuoksulta! Pitääpä käydä tuoksuttelemassa :) Hienoja kuvia olet ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En vaan tahtonut löytää täältä pikkukaupungista haluamanilaisia vaahtiksia, suosikit oli loppu. :/ Pullo on ihana, simppeli, mutta ylellinen. :)

   Poista
 5. Kuulostaapa viehkeälle tuoksulle. Täytyy käydä nuuhkaisemassa kun seuraavan kerran eksyn kosmetiikkakaupoille. Hieman "talvisempi" tuoksu siis hakusessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on mielestäni selkeästi enemmän syksy-talvi tuoksu. Pehmeä ja lämmin kuin untuvatakki. :)

   Poista
 6. Tilasin juuri internetin ihmemaailmasta Pour Femmen, ja nyt odottelenkin sitä innolla saapuvaksi. Intensen aion myös hankkia jossain välissä, rakastan tällaisia makeita gourmand-tuoksuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse aion jossain vaihessa varmasti hankkia myös Pour Femmen, on sen verran ihana!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives