Daily Resurfacer


Olen itse viimeksi käyttänyt Dermalogican tuotteita useita vuosia sitten. Itselleni entuudestaan tuttuja olivat mm. hittituote Daily Microfoliant, Special Cleansing Gel ja Multi-Active Toner. Brändin tuotteiden yksinkertainen ja tyylikäs ulkomuoto on aina miellyttänyt silmääni. Niinpä olikin kiinnostavaa päästä testaamaan muutamia itselleni tuntemattomia tuotteita, yksi näistä tuotteista oli Daily Resurfacer.

Dermalogican tuotteet valitaan aina ihon kunnon mukaan. Asiakkaalle tehdäänkin FaceMapping -ihoanalyysi. Dermalogican sivuilla jokainen voi tehdä FaceMappingin virtuaalisessa muodossa ja niin tein minäkin. Tämän avulla osasimme katsoa juuri minun iholleni sopivia tuotteita. Suosittelen ihoanalyysin tekemistä, se on näppärä, varsinkin, jos olette tilaamassa tuotteenne suoraan Dermalogican verkkokaupasta, ettekä ostamassa hoitolasta. 


Daily Resurfacer on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Se on "kolme yhdessä" -tuote, joka kuorii ja siloittaa ihon ilman ärsytystä, sekä auttaa merkittävästi vähentämään ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Vaikuttavat aineet vapautuvat ihoon tasaisesti 24 tunnin ajan.

Hydroksinihappo kuorii hellävaraisesti, Unshiu -appelsiininkuori tasoittaa ihon väriä ja rooibos, sekä vihreä tee rauhoittavat ihoa. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita, eikä väriaineita. Ethän käytä Daily Resurfaceria peräkkäin jonkun toisen kuorivan tuotteen kanssa! 

Dermalogican tuotteita suositellaan käytettäväksi keskenään tukemaan hoitoa, mutta ei se ole synti käyttää näitä muidenkaan ihonhoitotuotteiden kanssa. Laajasta valikoimasta jokainen varmasti löytää niitä omia suosikkituotteitaan. 


Tuote levitetään puhdistetulle ja kuivalle iholle. Pakkauksessa oleva yksittäispussi avataan ja sieltä paljastuva aplikaattori asetetaan etusormeen. Aplikaattorilla hierotaan kasvojen ihoa hellävaraisin pyörivin liikkein. Levitetään koko kasvoille ja annetaan kuivua hetki. Tuote jätetään iholle. Itse olen käyttänyt tuotetta iltaisin. Päälle olen lisännyt seerumin ja tarvittaessa yövoiteen. 

Miltä tuntui?

Aplikaattori on hieman karhea ja se tuntuu mukavalta kasvojen pinnassa. Sen sisältämät tehoaineet viilentävät ja kosteuttavat kasvojen ihoa. Käytön jälkeen iholla on raikas tunne. Kuivumista joutuu odottelemaan hetken. Tuote ei tuoksu oikeastaan millekään.

Tulokset:

Iho on aamulla tosi heleä, vaikka nukuttuja tunteja olisi normaalia vähemmän takana. Selkeästi huomasi, että iholle oli tehty illalla muutakin kuin normaali puhdistus. Kuorinnassa on myös kosteuttava vaikutus, sen myötä kuivat kohdat kasvoistani hävisivät. Ei ärsyttänyt pintakuivaa ihoani.

Pakkaus sisältää 35 kappaletta yksittäispakattuja aplikaattoreita. Pienet yksittäispussakat on näppärä ottaa matkalle mukaan. 

 Hinta verkkokaupassa 96,20 €. Huomaathan, että myymälöiden hinnat poikkeavat verkkokaupan hinnoista. Vaikka tuote on arvokas, se on mielestäni hintansa arvoinen. Samaa mieltä tuntuvat olevan myös MUA:n käyttäjät, joista 73 % ostaisi tuotteen uudelleen. 

Onko teillä kokemuksia Dermalogican tuotteista?

Tuote saatu.


 1. En juuri näitä ole kokeillut, mutta paria muuta kuorintaa kyllä. Ampullimuodossa oleva Powerfoliat on myös toimivaa tavaraa :)

  VastaaPoista
 2. Mä käytin joitain vuosia sitten Dermalogicalta putsaria, kasvovettä ja voidetta. Precleanse, Special Cleansing Gel, Multi-Active Toner, Active Moist, Skin Smoothing Cream, Intensive Moisture Balance, ovat olleet käytössä sekä näytteitä joistain muista tuotteista. Tykkäsin kyllä kaiken kaikkiaan tuotteista ja välillä tulee mietittyä, että tilaisiko Dermalogicaa taas käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No wow, aika kiitettävä valikoima. Itsekin olen tässä tuotteita taas testatessa miettinyt, että miksi nämä jäivät moneksi vuodeksi unholaan, varsinkin, kun ovat hyviä. Ongelma taitaa olla vaan se, että tuotteita on niin paljon ja minä olen tosi kokeilunhaluinen. Löydän kyllä huipputuotteita, joihin palaan kerta toisensa jälkeen, mutta että minun pitäisi lopun elämää käyttää samaa ihovoidetta, ei tulisi ikinä onnistumaan. :D Olen huomannut, että myös iho kaipaa välillä sitä vaihtelua.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives