Kasvojen arvo?


Törmäsin eräässä blogissa hauskaan haasteeseen, jonka päätin toteuttaa myös omaan blogiini, mutta hieman erilaisena. Alkuperäinen kysymys oli: How much is your face worth? Tarkoituksena on laskea paljonko on yhtenä päivänä käyttämiesi meikkituotteiden yhteisarvo. Koska itseäni kiinnostaa ihonhoito ja pidän sitä erittäin tärkeänä asiana, lasken tähän juttuuni myös käyttämieni kasvojenhoitotuotteiden arvon. Huokaisin juttua tehdessä, että onneksi esimerkkipäiväksi ei osunut naamio -ja kuorintapäivää. Hinnat ovat noin-hintoja ja jotkut meikkituotteista ovat sen verran vanhoja, että ihan tarkkaa hintaa en muista.

Ihonhoito:

Tyypillisenä maanantaina kasvojenhoitoon kului seitsemää tuotetta...

1. Bioderman Adoderm PO Zinc Crèmea käytin meikinalusvoiteena. Voide on ohutta, todella kosteuttavaa, tuoksutonta ja sopii meikin alle mainiosta. Iso 100 ml:n tuubi riittää pitkään. Arvo 16 €.

2. Matis Reviving Creamia sivelin silmänalusilleni aamulla ja illalla. Arvo 45 €. (saatu)

3. Melvita Ruusu meikinpoistoöljyä käytin illalla ykkösvaiheen puhdistuksena. En keksi tarpeeksi ylistyssanoja tälle tuotteelle. Mitä enemmän öljyä käytän, sen varmempi olen, etten tule enää toimeen ilman tätä. Arvo 23 €. (saatu)

4. Ella Bachèn Tomaattivoiteesta on tullut paras ystäväni öisin. Iho on aamulla pehmoinen ja sileä kuin se kuuluisa peppu. Arvo 60 €. (saatu)

5. V 10 Plus A-vitamiini Seerumia käytin aamulla ja illalla voiteiden alla. Mielenkiintoinen tuote, josta juttua tulossa lisää myöhemmin. Arvo 87 €. (saatu)

6. Mia Höytö Facial Cleansing Gelillä viimeistelin kasvojen puhdistuksen Melvitan öljyn jälkeen illalla. Ihana tuote, jolla vesiliukoinen meikki irtoaa helposti. Arvo 34 €. (saatu)

7. Nuxe Lotion Tonique Douce -Kasvovesi on pitkäaikainen suosikkini. Tarkoitettu herkälle iholle. Käytin tuotetta aamulla kasvojenpuhdistukseen, sekä illalla viimeistelemään puhdistuksen kolmantena tuotteena. Arvo 20 €.

Yht. 285 €


Meikit:

1. Diorin Aurinkopuuteri jonka mattaisesta lopputuloksesta pidän kovasti. Ostin itse tämän alelaarista. Arvo 22 € (alehinta).

2. Benefit High Beam on tuote, jota ilman meikki tuntuu jotenkin valjulta. Lisään tätä nenänvarteen, amorinkaarelle ja poskipäihin. Arvo 24 €.

3. Chanelin Irtopuuteri ajaa asiansa. Tuote on ollut minulla jo kauan. Odotankin, että se loppuisi. Pidin itse enemmän aikaisemmin omistamastani Guerlainin irtopuuterista. Arvo taitaa olla n. 55 €.

4. Yves Rocherin Grand Rouge huulipuna sävyssä Rouge Vif on aivan ihastuttava puhdas punainen. Levittyy pehmeästi ja pysyvyys on hyvä. Arvo 14 €.

5. MSCHIC by Seppälän poskipuna, jonka olen löytänyt myös alesta. Arvo 5 € (alehinta).

6. Too Facedin Shadow Insurance on ehdoton tuote luomivärin pysyvyyden kannalta. Arvo 21 €.

7. Sensai 38 Volumising Mascara on yksikertaisesti paras ripsiväri. Tämän kanssa ei tarvitse pelätä pandasilmiä. Arvo 30 €.

8. YSL:n kivipuuteria sipaisen nenänpäähän, jos siltä tuntuu. Tämän koostumus on ihanan samettimaista ja sileää. Olen käyttänyt näitä jo kaksi peräkkäin. Arvo n. 45 €.

9. Max Factor CC Cream luo kevyen meikkipohjan, joka sopii hyvin arkeen. Arvo 20 €. (saatu)

10. Urban Decayn Naked -paletista sipaisin silmilleni paria sävyä. Arvo 45 €.

11. Now Foodsin Peppermint on sekä minun, että mieheni suosikkihuulirasva. Arvo 1,50 €.

12. Max Factor Eracea olen käyttänyt useita puikkoja loppuun. Tällä saa hyvin piiloon niin epäpuhtaudet kuin tummat silmänalusetkin. Arvo 9 €.

13. Reppana Poutin Kulmakynä, joka on palvellut jo vuosia. Arvo 10 €.

14. Punaiselle huulipunalle tein rajaukset Yves Rocherin Automatic Lip Linerilla sävyllä Rouge. Arvo 9 €.

Yht. 310,50 €

Total: 595,50 €

En kiellä, etteikö tuo luku ällistyttäisi. Pistäähän se myös ajattelemaan. Omien kasvojeni arvoksi ihonhoitotuotteineen tuli melkein 600 euroa. Ei voi kuin toivoa, että tuo summa näkyy nuorentavana vaikutuksena kasvoissa. ^_^ Oletteko te ikinä ajatelleet millaisen summan arvosta pistätte tuotteita kasvoillenne? How much is your face worth?

Jos joku haluaa tarttua haasteeseen, niin lukisin muidenkin kasvojen arvoista todella mielelläni. Käykäähän linkkaamassa juttunne kommenttiboksiini!




  1. Onpa mielenkiintoinen ajatus! Pakko käydä omat tuotteet ja niiden arvot läpi kun pääsen kotiin-tosin hirvittää jo valmiiksi tuo loppusumma! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä elän toivossa, että jonkun teistä on pakko päihittää, mut ja kirkkaasti! :D

      Poista
    2. Luulen että ihonhoitotuotteissa saatat päihittää mut,mutta meikeissä saatan mennä räikeästi ohi.. Katsotaan :D

      Poista
  2. Jaiks, en edes tiedä uskallanko laskea mikä toi summa olisi! :D Tokihan nuo tuotteet kestävät kuukausitolkulla, joten päiväkohtaisesti laskettuna se ei oo niin iso summa ja onneksi harvoin joutuu monta tuotetta ostamaan yhtä aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskaltaa, uskaltaa. :D Onneksi tosiaan harvoin on kaikki loppuneet samalla kertaa...

      Poista
  3. Kääk, johan oli loppusumma! :-D Tosiaan, kuten Miss J sanoi, onneksi summan voi jakaa useammalle päivälle - ja silti hirvittää... Tuohon vielä hiustenhoitotuotteet ja hajuvedet päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vartalonkuorinta -ja kosteusvoide... :p Apua! En halua ajatella.

      Poista
  4. Jestas, pitäisköhän itekin kokeilla tehdä tällainen :D Hauska ja pelottava yhtäaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin pelottava. Ei tuota summaa tule edes ajateltua, kun kasvoihin tuotteita laittaa. :D

      Poista
  5. Kröh, itselläni varmasti summat liikkuvat myös samoissa svääreissä ottaen huomioon, että tuo on pelkästään kasvoihin menevistä tuotteista koostettu summa. Pelottaa ajatellakin mitä maksaisi koko helahoito, kynsilakoista vartalovoiteisiin ja hajuvesiin...ei taitaisi tonni riittää. Noh, toisaalta mikäs olisi parempi satsaus kuin satsaus omaan itseen. ;)

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, hyvä satsata itseen. Kerranhan me täällä vain eletään! ;)

      Poista
  6. Huppista, pitää kyllä itse vielä kerätä rohkeutta ennen kuin uskallan lähteä laskemaan summia :D

    VastaaPoista
  7. Kokonaissummasta lähes puolet muodostuu kuitenkin saamiesi tuotteiden hinnoista (249 e)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mielenkiinnosta pakko kysyä tarkennuksia eli mikä merkitys sillä on loppusummaan? Tai ylipäätään koko postauksen kannalta?

      Poista
    2. Ei se, että tuotteet on saatu liity mitenkään niiden arvoon käsittääkseni? Kyseessähän ovat tuotteet, jotka ovat käytössä. Jos niitä ei olisi saatu blogin kautta, olisi käytössä vastaavia muita tuotteita, eli todennäköisesti samoihin lukemiin päästäisiin anyways. :) Ja ihan vaan tarkennuksena, blogin kautta saadut tuotteet eivät varsinaisesti ole ilmaisia. Bloggaaja tekee mielettömästi töitä ennen postausten ulostuloa, siinä ei kovin suurille tuntipalkoille päästä.. :D

      Mutta itse aiheesta; tosi mielenkiintoinen postaus. Taidan kopioida omaan blogiin jossain vaiheessa, jos Jonna ei pahastu? :)

      Poista
    3. Juille: Ilman muuta haluan nähdä sun kasvojesi arvon! ;) Ja ennenkaikkea tuotteet kiinnostavat myös.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives