Tomaattisen rentouttava päivä


Kyllä, se olen minä zorronaamio silmilläni. Takanani sen sijaan hymyilee huomattavasti edustavamman näköinen ihana Sonja. Kun aikanaan tiedustelin blogini juttusarjaa varten Ella Bachèn maahantuojalta Tomaattivoidetta, sainkin yllättäen samassa kutsun tulla tutustumaan heidän hoitoihinsa. Rakastan hemmottelua, mutta olin myös utelias kuulemaan lisää Ella Bachèsta, joten vastasin kutsuun kyllä.

Rohdos-ala maahantuo ammattilaisille suunnattuja Ella Bachèn, Acadèmien ja Phytocèanen -tuotteita. Firma tietenkin toimii myös kauneushoitoloiden yhteistyökumppanina ja kouluttaa kauneudenalan ammattilaisia tuotteidensa saloihin.

Saavuin Rohdos-alan tiloihin eräänä hieman kalseana marraskuun päivänä. Kalseus oli kuitenkin pian tiessään, koska minua oli välittömästi vastassa iloinen ja ammattitaitoinen ilmapiiri. 


Hoitona minulle tehtiin säteilevän ihon klassikkohoito. Se sopii kaikille väsyneen ja samean ihon omaaville. Hoito antaa iholle raikkautta ja kuulautta. Sopii käytettäväksi aina, kun ihon halutaan näyttävän erityisen hyvältä. Täydellinen ihon hemmotteluhoito vaikkapa ennen juhlia tai miksipä ei muuten vain piristämään talven runtelemaa ihoa. Tuotteet valitaan hoitoon asiakkaan iholle sopiviksi ja oma ihoni sai pintaan hemmottelevaa tomaattia. 

Aluksi ihoni puhdistettiin, jonka jälkeen Sonja kuori ihoni. Koska olin juuri pari päivää aikaisemmin heilunut kotona kuorinta-aineen kanssa ja ihoni on pintakuiva, Sonja sekoitti kuorintaan vähän Tomaattivoidetta tehdäkseen siitä hellävaraisemman. (hyvä kikka kotonakin käytettäväksi) Tämän jälkeen oli vuorossa oma naamio kasvoille ja silmille. Vahamainen kovettuva naamio silmillä tuntui jännältä. Sen kiinteyttävän ja raikastavan vaikutuksen alkoi tuntea välittömästi levittämisen jälkeen. Silmänympärykset tuntuivat hoidetuilta ja kimmoisilta vielä useita päiviä hoidon jälkeen. 


Naamion vaikuttaessa sain ihanaa hemmottelua, kun Sonja teki minulle käsihieronnan. Ella Bachèn hoidoissa ei jätetä asiakasta yksin "lepäämään" vaan lähtökohta on tuottaa kokonaisvaltaista rentoutumista. Lopuksi kasvoille laitettiin Tomaattivoidetta ja Elixir d`eclat Tomate -heleyttävää seerumia. Iho oli hoidon jälkeen ihan mielettömän kuulas ja hehkuva. Kotiin poistuin täysin meikittömänä, en olisi raaskinut laittaa meikkiä niin kuulaalle iholle. Jatkohoidoksi kotiin sain Actimix heleyttävän tehotiivisteen.


Actimix on kaksiosainen tehotiiviste, joka heleyttää, virkistää ja sopii kaikille ihotyypeille. Tehotiivisteen 100 % luomuaktiiviaineet mm. tomaatti, aprikoosipuunnuppu, appelsiini, porkkana, rypäle, mustaviinimarja, persikan lehti ja vadelma lisäävät ihon luonnollista hehkua. Aktivaattorina toimiva vitamiinipitoinen kirsikkajauhe aktivoi ja siloittaa ihon pintaa. Tuotetta käytetään aamuisin kahden viikon ajan. Sen jälkeen tuote on heitettävä pois, koska luomuaineet menettävät tehonsa. Käyttö aloitetaan painamalla tuotteen korkki napakasti alas, jotta kirsikkajauhe sekoittuu hedelmäuutteisiin. Sekoitetaan hyvin, jonka jälkeen korkki vaihdetaan annostelunokkaan. Levitetään kevyesti sormilla sivellen kasvoille.

Actimix opetti minulle jotain. Nyt tiedän, että seerumista vielä astetta parempi ja tehokkaampi tuote on tehotiiviste. Se on oiva apu, jos haluat ihosi näyttävän nopeasti hyvältä. Actimixin tuoksu on ihastuttavan aprikoosinen. Heti levityksen jälkeen ihossa tapahtuu selvä silmin nähtävä muutos. Kasvojen ihon väri on tasoittunut ja pinta hehkuva, sellainen kuin olisin tullut juuri kasvohoidosta. Suosittelen lämpimästi kahden viikon Actimix-kuuria, jos ihosi on harmaa, voimaton tai kaipaa jotain tiettyä tilaisuutta varten kohennusta.

Hinta: Actimix 12 ml, 47 €.

Lähinnä olevan Ella Bachè -hoitolan löydät täältä, jos valitset itsesi hemmotteluun Actimix-kasvohoidon, saat mukaasi kotihoitotuotteeksi Actimix-tehotiivisteen.

Onko teillä kokemuksia tehotiivisteistä?

Tuote saatu.


  1. Oi miten ihanaan hemmotteluun olet päässyt! Tuotteet kuulostavat tehokkailta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin super hämmentynyt tuon tehotiivisteen tehosta ja se, että se oli luomua, ei kyllä yhtään vähentänyt innostustani. Ella Bachèn Tomaattisarjassa on oma luomusarjansa, jolla voi tehdä koko kasvohoidon, jos haluaa pelkästään luomuhemmottelua. ;)

      Poista
  2. Voi miten ihana hemmotelupäivä. Sinä - jos kuka - olit sen ansainnut. Ellan tomaattisarja on aivan ihana, se on täydellinen myös omalle iholleni. Olen näistä muuten joskus blogissani kirjoitellutkin. Actimix on mahtava tuote, se saa ihoni hehkumaan. Tämä sopi myös muistutuksesksi siitä, että nyt olisi taas kasvohoidon aika :)

    Ihanaa päivää myös sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain tomaateista olen sinulta lukenutkin, mutta sitä en tiennyt, että olet käyttänyt Actimixia. Tosi kiva saada jonkun muunkin kommentit tuotteesta, etten täällä ihan yksin siitä ole innoissani. ;) Testaan aika paljon tuotteita niinkuin sinäkin, niin totaali innostuminen vaatii yleensä jonkun super-tuotteen. ;) Actimix saa ihon oikeasti hehkumaan.

      Poista
  3. Tämän peräkylän tuotevalikoima on pieni, saako noita tuoteita tilattua netistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasta Ellan tuotteita ei saa tilattua netin kautta. Niinkuin ei muitakaan Rohdos-alan sarjoja. Joitakin laittomia nettikauppoja löytyy ja silloin kyse on usein loppuvarastojen myynnistä, jolloin parasta ennen päiväykset ovat menneet tai menossa pian. Jos netissä törmää Ellan tuotteisiin, ne ovat siellä ilman päämiehen lupaa. Joten hoitolat ovat ne oikea ostopaikka, jos paikkakunnaltasi löytyy Ella Bachè hoitola, ehkä voisit pyytää pitäjää tilamaan sinulle haluamasi tuotteen, jos se ei kuulu hänen valikoimiinsa?

      Poista
  4. Dänks, täytyy laittaa tehotiivisteet syyniin, on huojentavaa tietää, että on olemassa toivoa vielä seerumeidenkin jälkeen... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun seerumi ei enää riitä... kaivan esiin tehotiivisteen! ;D

      Poista
  5. Miltä nuo muut Ella Bachén "tomaattituotteet" tuntuivat? :) Kiva, että pääsit nauttimaan rentouttavasta tomaattihoidosta! Täytyykin pistää tuo Actimix-tehotiiviste korvan taakse :)

    Toivottavasti et pahastu, kun laitan tähän kommentin loppuun vielä linkin omaan kauneusblogiini, se kun on "alkutaipaleellaan" :) Sinullehan blogini onkin jo tuttu, mutta jospa joku muukin sen löytäisi :)

    http://beauty-highlights.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tosiaan eksynyt blogiisi muutaman kerran, lisäsin sen lukulistallenikin. ;) Uusia lukijoita saa varmasti parhaiten kommentoimalla toisten samanaiheisten blogien postauksia. :)

      Tomaattivoiteesta olen kirjoittanut aikaisemmin ja siitä voit lukea täältä: http://keyword-love.blogspot.fi/2013/11/klassikot-osa-3-creme-tomate.html Actimix liukuu iholla kevyesti ja imeytyy nopeasti. Jättää puolimattaisen pinnan, itse lisäsin päälle heti meikkivoiteen, mutta Actimixin päälle voi lisätä vielä normaalin päivävoiteen. Parista muustakin tomaattituotteesta on tulevaisuudessa vielä tulossa juttua...

      Poista
  6. Aivan huippupäivä! Itsensä hemmottelu on aina ihanaa, siinä ei rahat mene hukkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mene! Se hemmottelu voi olla vaikka suklaapatukka, kun siltä tuntuu. :)

      Poista
  7. Kuulostaa ihanalta ja tehokkaalta hoidolta! :) Ja voisi tuo tehotiiviste olla paikallaan tälle nassulle myös... Tomaattivoide on alkanut kiinnostaa, kun olen täältä lueskellut. Meiän kylässä oli joskus Ella Bache-hoitola, mutta ei ainkaan Rohdos-Alan sivujen mukaan enää ole sarja käytössä täällä (hoitola meinaan on vielä tominnassa). Nyt on vaan iho niin oikutteleva, etten enää oikein tiedä mitä siihen löisin, että finnit menisivät hus pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmänympärysnaamio oli kyllä huipputehokas. Harmi, jos Ellaa ei löydy ihan läheltä. :(

      Noista finneistä, itsellänihän kukki iho ihan kunnolla siinä n. 25-28 -vuotiaana, otti niin päähän, että ton ikäiselle pukkaa koko ajan uutta finniä. En muista päivää, ettei joku finni olisi naamaa koristanut. Aloin sitten napsimaan tasaisesti sinkkiä (josta monet ovat saaneet apua), omega-3 -valmisteita ja runsaasti d-vitamiinia. Iho rauhoittui selvästi. Olen jatkanut tuosta asti, vieläkin tulee näppyjä silloin tällöin, mutta pahin meni ohi. Kai ne on jotkin hormoonit, väsymys ja tressi, jotka pyörittää tuota naamashowtaan... :/ Karsin myös "liiallisen" puhdistuksen. Pyyhin aamulla kasvot vain kasvovedellä, enkä käynyt koko puhdistuarsenaalia läpi, tapa on jatkunut tähän asti.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives