My favorite ornament


OPI:n Mariah Careyn Holiday 2013 -kokoelman My favorite ornament todellakin on minun suosikkikoristeeni tällä hetkellä. En ihan heti keksi, mikä loisi ylellisempää juhlafiilistä kynsiin kuin tämä kaunotar. Tämä on paljon sanottu, sillä en yleensä pidä kimalteisista lakoista kovinkaan paljon, senpä takia niitä ei ole blogissanikaan paljoa nähty. Tästä kaunokaisesta kuvat nähtyäni tiesin, että haluan tämän kotiin.


Lakka kimaltelee enemmän hopeisena, mutta myös kullan sävyä on nähtävissä. Koostumus on todella paksua, mutta lakka levittyy silti hyvin kynnelle. Kimalletta lakassa on niin paljon, että täyden peittävyyden sain jo kahdella kerroksella. Lakka kuivui suht nopeaan. Mietin päällyslakan lisäämistä, mutta jotenkin hieman rosoinen pinta on kauniimpi.


Mitäs sanotte, olisiko tästä teidän suosikkikoristeeksenne?


 1. Tosi kaunis lakka! Ei liikaa, muttei liian vähän blingiä. :-)

  VastaaPoista
 2. Kaunis on, ja jotenkin jouluinen. Mä vaan jotenkin vierastan tuota rosoista pintaa. Siksi en ole lämmennyt hiekkalakoillekaan. Mulla on Natural Codelta samanoloinen, mutta kultaisempi lakka ja ilman röpelöitä. ;) Talven ja joulun aikaan tällaiset houkuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni vähän aikaa lämmetä hiekkalakkoihin... Nyt ihan jees. Luulen, et tää toimii päällyslakankin kanssa. :)

   Poista
 3. Tosi nätti lakka! :) Sanoinkin juuri jollekin toisellekin, mutta kun itse ostin vastaavanlaisen "hileitä" sisältävän lakan, kynsilakan poistaminen oli ihan tuskaa! Vanulappu vain repeytyi ja tarttui hileisiin. Ainoa tapa, jolla sain lakat pois, oli repiä ne kynsistä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää lähti yllättävän helposti pois. Itselläni on joskus ollut joidenkin lakkojen kanssa samaa vanulappu ongelmaa, mutta tämä lähti taistelematta. Painoin vain kynsilakanpoistoaineessa liotettua vanulappua hetken aikaa kynttä vasten ja pyyhkäisin. Edes hileitä ei jäänyt pahemmin sormiin pyörimään. Olin kyllä varautunut tuskaiseen poistoon. :D

   Poista
 4. Hopean ja kullan yhdistelmä näyttää (ainakin näissä kuvissa) ihanan vaalealta kimallukselta.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives