Kuivan ihon pelastus


Olen usein maininnut, että Laveran Body & Wellness Care -tuotteet kuuluvat suosikkeihini. Olenkin vuosien saatossa kokeillut läpi sarjan tuotteita ison määrän. Laveran suihkugeeleille yhteistä on se, että ne ovat jännän "jellymäisiä", ne kuitenkin levittyvät iholle hyvin ja tekevät pehmeän kevyen vaahdon. Iho tuoksuu ja tuntuu hyvältä pesun jälkeen. Vartalovoiteet ovat olleet mukavan kevyitä. Ne imeytyvät nopeasti ja jättävät ihon pehmoiseksi. Kaikissa on mielettömän hyvä tuoksu, mutta oma suosikkini taitaa olla kuitenkin Coconut Dream, joka nimensä mukaisesti tuoksuu kookokselta, mutta mukana on myös vaniljaa ja kaakaota. Kunnon iltaherkku!


Sain Laveralta testiin Macadamia Cream Oil Body Wash -suihkusaippuan ja Macadamia Body Butter -vartalovoin. Macadamiaöljyhän kosteuttaa ja suojaa erityisen hyvin kuivaa ja ikääntyvää ihoa. Se sisältää runsaasti Omega 7 -rasvahappoihin kuuluvaa palmitoleiinihappoa, joka muistuttaa ihon itsensä tuottamaa rasvaa. Tämän rasvahapon muodostuminen iholla vähenee ikääntymisen myötä. 


Macadamiapähkinöille tuoksuva suihkusaippua hoitaa ihoa ja puhdistaa sen hellävaraisesti. Koostumus on kermaisen jellymäistä. Jättää ihon pehmeäksi. Ihana tuote kosteusköyhälle ja kuivalle iholle.

Vartalovoit tuntuvat jättävän usein jopa omalle pintakuivalla iholle rasvaisen tunteen, senpä takia olenkin vältellyt niitä mahdollisuuksien mukaan. Laveran paksua Macadamia Body Butteria joutuu hetken työstämään iholla, jotta se imeytyy. Tämä pieni vaiva kuitenkin kannattaa, ihosta tulee miellyttävän pehmeä ja vaatteetkin uskaltaa pukea melkein heti levityksen jälkeen. Tuoksu on Laveran tapaan ihastuttava.

Oletteko kokeilleet Laveran Body & Wellness Care -tuotteita, mikä on suosikkinne?

Hinnat:

Suihkusaippua 8,95 €
Vartalovoi 13,95 €

Jälleenmyyjät löydät täältä.

Tuotteet saatu.
 1. Olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla joskus, sekä tuota kookosta että macadamiaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on molemmat ihania! Kookos ei ole liian päällekäyvä vaan just sopiva. :)

   Poista
 2. Meillä om macadamia käytössä joka päivä. Eipä tähän voi muuta sanoa, kun että ovat toimivia voiteita kuivalle iholle. Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan, että teillä tämä oli myös suosiossa, eikä suotta! Itse olin Laveralta oikeastaan kaikki muut kokeillut, paitsi en tätä uusinta.

   Poista
 3. Saat aika paljon tuotteita blogisi kautta ilmaiseksi. Mietin vain, että miten olet saanut niin paljon yhteistyökumppaneita? Luen useita blogeja, joiden bloggaajat eivät saa mitään, vaikka heillä on paljoltikin lukijoita. Olen myös itse perustamassa omaa blogia, niin ajattelin vain kysäistä että miten ja keiden kanssa teet yhteistyötä? :) - Killi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Killi!

   Vaikka tuotteet on saatuja, en sanoisi niitä ilmaisiksi. Yhden postauksen kirjoittamiseen, kuvien ottamiseen, käsittelemiseen ja tuotteiden testaukseen saattaa mennä useita "työtunteja" aikaa. Itse en aloittaessani edes ymmärtänyt kuinka paljon tähän saa kulumaan aikaa. Teen itse yhteistyötä tahojen kanssa joihin itse luotan ja uskon. Pitää osata sanoa myös kiitos ei, jos jokin ei tunnu hyvältä. Itse tein näin viimeksi tällä viikolla.

   Aloittelevalle bloggaajalle sanoisin, että löydä se sinun juttusi. Laadukkaisiin isoihin kuviin ja tekstiin kannattaa panostaa, sillä niistä riippuu paljon se, kokevatko mahdolliset yhteistyökumppanit sinun blogisi olevan oikea kohde heidän tuotteilleen. Myös omaa persoonaa kannattaa blogissa tuoda esiin. Suomessa on nykyisin niin paljon blogeja, että on aika epätodennäköistä, että sinut yhtäkkiä "löydettäisiin" ja mainostajilta satelisi yhteydenottopyyntöjä.

   Joten alussa kannattaakin olla itse aktiivinen ja ottaa yhteyttä yhteistyökumppaneihin, jotka sinua kiinnostavat. Siitä lähtee positiivinen vuorovaikutus, joka poikii mahdollisia yhteistyökumppaneita lisää. Luulen, että kosmetiikan mainostajille ei useinkaan merkkaa eniten blogisi lukijamäärät vaan se, millaiseksi blogiksi he profiloivat blogisi. Esim. omani luokitellaan "aikuisen naisen blogiksi" ja tällaisia vajaan nelikymppisen naisen pitämiä kosmetiikkablogeja ei Suomessa ole pilvin pimein.

   Itse kaupallisella alalla 10 vuotta työskennelleenä voisin miettiä mainosasiaa seuraavaltakin kantilta. Haluanko näkyvyyttä tuotteelleni blogissa jolla on 10 000 lukijaa, jonka sisältö on laadukasta ja kuvat myyviä vai blogissa jolla on 50 000 lukijaa, kieli huonoa, kuvat kehnoja, eivätkä tuotteeni profiloidu blogin kirjoittajaan. Valitsisin ehdottomasti ensimmäisen vaihtoehdon, koska sillä tuotteeni saisi positiivisinta näkyvyyttä. :)

   Omaa blogitaivaltani on varmasti auttanut muutama seikka. Isoon blogiyhteisöön kuuluminen on iso etu (minun tapauksessani Indiedays Inspiration), sillä saa lisää näkyvyyttä ja lukijoita. Positiivisesti on varmasti vaikuttanut myös hieman vanhempi ikäni.

   Onnea blogillesi ja toivottavasti näistä höpinöistäni oli sinulle apua.

   Terv. Jonna

   Poista
  2. Kiitos pitkästä vastauksestasi! Ja muotoilin tosiaan ehkä huonosti, en tarkoittanut että ne olisivat tosiaan "ilmaisia" :) Höpinöistä oli apua! Ja ihan hyviä pointteja, kiitos.

   Poista
  3. Kiva juttu, jos oli hyötyä. Jos/kun perustat blogisi, niin käyhän vinkkaamassa tänne! :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives