Tehohoitoa silmänympärysiholle


Matis on ollut itselleni tähän saakka täysin tuntematon tuotesarja. Nimen toki olen kuullut, mutta käyttökokemuksia on takana tasan nolla. Joten olinkin iloinen saadessani Sagalta testaukseen silmänympärysihon tuotteita.

Matis on tunnettu hoitolasarja, mutta sarjan tehokkaita tuotteita on saatavana myös kotiin ja ne vahvistavatkin ammattilaishoitojen vaikutusta kotona.

Omassa iässäni juuri silmänympärysihon hoitotuotteet näyttävät tärkeää osaa jokapäiväisessa ihonhoidossa. Joskus tuntuu, että pelkkä silmänympärysvoide ei riitä. Matisilta löytyy kuitenkin ratkaisu tähän ongelmaan.


Matis Eyes & Lips Treatment Mask ravitsee ja kosteuttaa silmän -ja huultenympärysihoa sekä huulia. Lupaa poistaa pintakuivuudesta johtuvia juonteita ja ryppyjä. Vaikuttavana aineena mm. merellistä elastiinia, mehiläisvahaa ja kasvisglyseriiniä. Tuotetta voidaan käyttää 1-2 kertaa viikossa. Sitä levitetään peittävä kerros silmien- ja huultenympärysiholle sekä huulille. Annetaan vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhdellaan pois. Tuotetta voi levittää myös illalla ja antaa vaikuttaa yön yli. 

Tuote on pakattu kätevään tuubiin. Voide on todella paksua ja jää levitettäessä näkyviin valkoisena kerroksena huulille ja silmänympärysiholle. Annoin tuotteen vaikuttaa kymmenisen minuuttia ja huuhtelin lämpimällä vedellä. Lämpöisellä vedellä huuhtelun jälkeen iholle jäi kalvomainen kerros voidetta. Viimeistelinkin poiston vielä kostealla vanulapulla. Tuote kosteutti ihanasti silmänympärysihoa, mutta parhaiten tämän vaikutuksen huomasin helposti kuivuvilla huulillani. Niistä tuli ihanan pehmoiset! Olenkin käyttänyt tätä silloin tällöin huulilla tehohoitona, enkä ole tarvinnut päivisin huulirasvaa lainkaan. Sen verran koukussa olen, että kasvonaamion vaikutusaikana, olen lisännyt silmänympäryksilleni oman naamion. En edes kiellä, etteikö tästä tulisi ylellinen olo. Todellista arjen hemmottelua!


Matis Reviving Cream on pakattu kätevään pumppupulloon. Voide lupaa poistaa tummuutta, turvotusta, suojata silmänympärysihoa ja tuoda pitkäkestoista kosteutusta. Vaikuttavina aineina mm. hevoskastanjaa, piikkiruskusta, lakritsia, villimangovoita ja kehäkukkaa. Voiteessa on korjaava helmiäishohtoinen pigmentti, joka saa aikaan välittömän liftauksen silmänympärysihoon. Tuotetta käytetään aamuin ja illoin. Itse pidän silmänympärysvoiteista missä pigmentin avulla saa kirkastavia tuloksia välittömästi. Tuote on kivan ohutta, tuoksutonta ja se levittyy hyvin. Käytön aikana silmänympärysihoni on pysynyt hyvin kosteutettuna.

Matis -tuotteita on saatavana valikoiduista kauneushoitoloista ja kylpylöistä kautta Suomen sekä SPASHOP.FI -verkkokaupasta.

Käytättekö te silmänympärysiholle omaa naamiota?

Suositushinnat:

Eyes & Lips Treatment Mask 39,50 €
Reviving Cream 45,40 €

Tuotteet saatu Sagalta. 1. Luulen, että mies repii housunsa, jos tähän taloon tulee vielä yksikin naamio! :D Vaikka kuinka yrittäisin perustella, ettei silmänympärys/huulinaamiota vielä löydy! Hihih. Huulet ja silmänympärykset ovat kyl tosi kuivat....Hmm. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katso, ettei revi mitään kalliita! ;D

   Poista
  2. Mitähän mä nyt sählään näiden kommenttien kans. Otetaanpas uusiksi!

   Miehellä on itse asiassa tapana vahingossa repiä housujansa haaroista, joten tästä on tullut yleinen vitsi! Mm. ystävien häissä Sandin puvun housut (auts!), shoppailessa ja keilatessa. Eli ehkä on parempi katsoa perään! :D

   Poista
 2. Hei! Löysin blogiisi googlettamalla Escadan Elixirin käyttökokemuksia, kun juuri ostin sen. Ihastuin niin, että luin samantien koko illan postausiasi taaksepäin alkuun asti. Meillä on samanlaisia kiinnostuksenkohteita, ja siinä yhteydessä ikäerolla ei ole merkitystä. Kirjoitat hyvin ja sopivan lyhyesti juuri minua kiinnostavista asioista.

  Aloitin itse bloginpidon seitsemän vuotta sitten ja luulin kaikkien muiden olevan teini-ikäisiä. Onneksi olin väärässä. Keski-ikäiset eivät vaan välttämättä halua julistaa ikäänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   aivan ihana kuulla! Elixir todellakin sopii myös meille hieman vanhemmille naisille, jopa pullon ulkoasussa on ajateltu enemmän naisellisuutta kuin tyttömäisyyttä.

   Sinua voisi sanoa blogirintamalla melkoiseksi konkariksi! Itse aloitin blogin pitämisen vasta keväällä 2011 ja oikeastaan 2012 vuoden loppupuolella aloin päivittelemään blogiani säännöllisesti. Olen itsekin huomannut, että sopivan lyhyt teksti puree. Seuraan kuitenkin montaa blogia, niin liian pitkiin teksteihin ei ole aikaa keskittyä.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives