Se kohoaa sittenkin!


Nimittäin hiuspehkoni...

Sain jo jokin aika sitten kokeiluun KMS Californian tuotteita. Niistä yksi nousi niin paljon ylitse muiden, että se ansaitsee oman postauksensa.

Olette varmaan kuulleet jo väsymiseen asti hankalista hiuksistani, jotka eivät tottele ketään eivätkä mitään. Jonnan hiukset ja kuohkeat hiukset ovat olleet tähän asti täysin tuntematon käsite yhdessä. Ainakin, jos puhutaan ajasta, joka on paria tuntia pidempi. 

Tämä kuitenkin muuttui, kun sain käsiini tätä hieman epäilyttävän väristä vihertävää ainetta.


Voisi luulla, että ohuihin, hentoihin ja pitkiin hiuksiin geelimäinen tuote on viimeinen, jota kannattaa lähteä suihkimaan tuuheutumisen toivossa, mutta luulot pois.

Suihkin KMS Californian ADDVOLUME- sarjan Volymizing Sprayta pyyhekuivien hiuksien tyveen ja latvoihin. Tämän jälkeen kuivasin hiukset normaalisti. Kuinka ollakaan hiuksista tuli todellakin huomattavasti tuuheammat ja ilmavammat. En tiedä toteutuiko aivan luvattu 70 % lisää volyymia. Kuitenkin niin paljon, että hihkuin mieheni nenän edessä uutta tuuheaa hiuspehkoani. Saatoin jopa ladata tuotteesta kuvan Instagramiinkin

Iloni ei kuitenkaan loppunut tähän. Yön nukkumisen jälkeen hiukset olivat vielä aamullakin tuuheammat. Ilman selittelyjä, KMS Volymizing Spray pääsi suoraan Tätä tuotetta ilman en voi elää -listalleni. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka kaipaavat hiuksiin lisää volyymia ja tuuheutta. Tuote sisältää lämpösuojan ja se on alkoholiton.

Hinta n. 31,90 €. Kaikille kiinnostuneille: tuote on tällä hetkellä tarjouksessa Sokoksen verkkokaupassa hintaan 23,90 €.

Minkä tuuheuttavan tuotteen nimiin te vannotte?

Jälleenmyyjät löydät täältä ja KMS Californian Facebook-sivut täältä.

Tuote saatu blogin kautta. Jutun linkkien klikkauksista en saa rahallista korvausta.
 1. Mun on ihan pakko tilata tää! Feeluniquella kerran oli jo ostoskorissa, mutta sitten oli pakko odottaa rahatilanteen kohenemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii mielestäni paremmin ainakin omassa tukassa kuin KMS: tyvikohottaja. Tulee enemmän sellainen kokonaisvaltainen tuuheus, tyvikohottaja auttaa vaan tyveen. Kerro sit, toimiko sulla yhtä hyvin!

   Poista
 2. Siis täh? Oikeasti tuuheuttava tukkatuote!? Tämä kyllä niin lähtee kokeiluun. Minulla on myös samaa ongelmaa, että pitkät, liukkaat, keskipaksut ja painavat hiukseni eivät vaan yksinkertaisesti pysy tuuheana muotoilutuotteiden avulla. Ainut tuote joka tuuheuttaa on kuivashampoo, mutta sitäkään en haluaisi joka päivä suihkia, sillä osaa niistä on raskasta pestä pois.

  Oletko muuten koskaan törmännyt tuuheuttavien muotoiluaineiden kanssa siihen ongelmaan, että ne takuttavat hiukset ihan hulluna? Mietin vaan, että olenko tämän ongelman kanssa ainut...

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KMS:n tyvikohottaja on aiemmin auttanut tyven kohotukseen, mutta tää tuo sellaisen kokonaisvaltaisen volyymin. Eka tuote, josta oikeasti voin sanoa, että oma tukka tulee huomattavasti ilmavammaksi.

   Itsellä takuttaa oikeastaan kaikki muotoilutuotteet, joten ongelma huomattu täälläkin. Uudestaan saa harjan kanssa käydä tukan laittamisen jälkeen läpi. Tämä ei kuitenkaan geelimäisestä koostumuksesta huolimatta takuta sen enempää kuin mikään muukaan.

   Poista
  2. Eli tällä ei tule koppuratukkaa? Mulla on nyt käytössä IdHair Elementsin suolasuihke, jolla saa kivan volyymin ja karheuden, helppo nuttura/punoskampausten pohja mutta jos haluaa pitää hiukset auki, niin lopputulos on ehkä liian koppurainen..:T Mutta tätä voisi ehdottomasti kokeilla, varsinkin nyt kun on oma väri, hiukset eivät ole niin hiusvärin turvottamat ja omaan makuuni liian latteat..eli kaikki mahdollinen tuuheushuijausapu otetaan vastaan :D

   Poista
  3. Juu ei missään nimessä tule koppuraa niinkuin suolasuihkeilla vaan ilmava pehmeä pehko! ;)

   Poista
 3. Oho, pitääpä harkita tota tuotetta! Mulla nimittäin on kanssa ihan täysin päänmyötäinen tukka eikä siihen auta yhtään mikään. Haluaisitko mahdollisesti laittaa ennen-jälkeen kuvia tuotteen käytöstä? :) Minua kiinnostaisi kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama. Tämä on ainoa, joka on tähän asti tuonut todella havaittavaa volyymia. Ei ainoastaan kohota vaan tekee hiuksista runsaamman tuntuiset. Mä voisin jossain vaiheessa yrittää saada kuvia, jos olisi tuo kotikuvaaja valoisan aikaan kotona. Omasta päästä on niin hankala ottaa kuvaa ja about 14 aikaan on jo pimeää. :/

   Poista
 4. Ihan pakko saada, jos kerran joku tuote toimii vielä seuraavanakin päivänä! Tavallisesti saan apua Four Reasons-kuivashampoosta, jota suihkuttelen anteliaasti ensin vaahdon kanssa taivutettuun tukkaani. Eikä pituutta ole kuin leukalinjaan, mutta lasimainen hius vetää lakoon muuten heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan vielä herättyäkin hiukset tuuheammat, toki eivät nyt niin tuuheat kuin heti kuivauksen jälkeen, mutta eivätkä roikkuneet täysin päätä myöden niinkuin yleensä. :)

   Poista
 5. Vautsi, voi olla että otan tuon pullon kokeiluun jossain vaiheessa o: Itse käytän tällä hetkellä tuuheuttavaa jätettävää hoitoainetta, hiuspuuteria ja välillä kuivashampoota. Kyllähän tulee muhkea pehko (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No wau, mutta niinhän ne nykyisin sanoo, että yksi tuote ei välttämättä ole avain onneen vaan pitää tehdä omalle tukalle sopiva tuotecoctail. ;)

   Poista
 6. Mun ohuthiuksiset sukulaiseni ovat myös ihan rakastuneita tähän lahjoitettuani oman goodie bagissä tulleen putelini heille. Ostinkin heille omat pullot joululahjoiksi, sen verran kaipauksella ovat naiset tästä puhuneet. :D Mukavahan se on, että kerrankin löytyy tuote joka oikeasti toimii, epäilyttävästä ulkonäöstä huolimatta.

  VastaaPoista
 7. Vaude, kuulostaa uskomattomalta! Oma tukkani on lättänä ja littana kuin mikäkin... mutta harvoin jaksan asialle vaivautua mitään tekemään, hehe! Joskus harvoin esim. ulos lähtiessä föönään hiukset pää alaspäin ja suihkutan lakkaa samassa asennossa, niin ainakin saa tuuhean näköisen efektin ja vähän tukkaa ylöspäin päänahasta. Arkena en jaksa vaivautua, koska tämä pk-seudun armoton merituuli + näin syksyisin jatkuva sade on sellainen yhdistelmä, että siitä vaivannäöstä ei ole kovin moneksi hetkeksi mitään hyötyä, kun tukka on jo ihan missä sattuu ja märkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mä jaksan joka kertaa Helsinkiin tullessani ihmetellä sitä tuuleen määrää, siihen vielä kosteus päälle, niin sellaista ainetta varmaan ei ole edes keksitty, joka pitäisi tukan hyvänä koko päivän. Ostaisin kyllä heti, jos olisi. ;)

   Poista
 8. Itse olen ihastunut Redkenin Thickening lotioniin. Se on myös geeli-/voidemainen, oli kyllä ylläri ekoilla kerroilla. Aivan ihana tuote. Tuuheuttaa, mutteivät hiukset tunnut kuivilta ja sähköisiltä. Jostain syystä monet tuuhentavat tuotteet sähköistävät hiukseni näin syksyllä/talvella :/ Ja tämä pitää kiharat aivan mielettömän hyvin hiuksissa! Kolmantenakin päivänä on vielä kiharat (ilman sähköisyyttä). Kampaajalla laitetut kiharat eivät hiuksissani pysy kuin muutaman hassun tunnin. Hinta vaan on hiukan suolainen :( Mutta koska hiusten tuntu on niin ihana, luonnollinen mutta tuuhea, on pakko kaivaa kuvetta. Ja mulla on siis ohuet hiukset, mutta niitä on verrattain paljon. Niin joo ja toimii jopa yllättävän hyvin Turussa ja Kokkolassa, joissa tuuli ja kosteus on Helsingin luokkaa. Ja mä kaiken lisäksi olen autoton opiskelija, joka painaa kävellen säässä kuin säässä.
  - N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitanpa korvan taa. :) Hiuksesi kuullostavat aika paljon kaltaisiltani, yksittäinen hius on ohut, mutta niitä on paljon. Itsellä ei ole Redkenistä muuta kokemusta kuin shampoista ja hoitoaineista. Ne ei tehneet sen kummempaa vaikutusta, joten muidenkin Redkenin tuotteiden kokeileminen jäi sitten siihen... Tällaiset vinkit ovatkin siksi niin tervetulleita!

   Poista
 9. jaha, nyt heräsi kiinnostus. Hitsi vaan kun aika kallis :/

  VastaaPoista
 10. Pitääkin kokeilla! Mun suosikki on ollut Redkenin Woolshake, mutta se pullo kuluu oikeasti supernopeasti loppuun.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives