Kosmetiikkataivas


Vietin torstai-iltaa bloggaajille järjestetyssä tilaisuudessa Helsingissä Norris Cosmeticsin tiloissa. Mikä kosmetiikkataivas siellä odottikaan! Norris Cosmetics Oy on vahvoihin kosmetiikkabrändeihin keskittynyt tukku -ja maahantuontiyritys. Heidän edustamiaan brändejä ovat: maailmankuulu Joe Blasco, Thalion, Helen Pietrulla, Green People, Laura Ashley ja Organic Greenscape. Tarkoituksena on tarjota markkinoille ensiluokkaisia kosmetiikka -ja ihonhoitotuotteita, jotka ovat sekä tehokkaita että turvallisia.


Syksyn pimeyden uuvuttamia bloggaajia hemmoteltiin vitamiineilla hedelmien ja mehujen muodossa.


Uraauurtava orgaanisen kauneudenhoidon brändi Green People on tuonut juuri markkinoille kumouksellisen Age Defy+ -tuotesarjan. Tuotteet ovat pääsääntöisesti tarkoitettu +35 iholle, enkä malta odottaa, että pääsen kertomaan teille tästä sarjasta enemmänkin. Tällä hetkellä sarjaa on saatavissa mm.
Stockmannilta.


Laura Ashleyn kauniisti pakatut ylelliset palasaippuat hurmasivat sen verran, että lähdin kassan kautta kotiin. Näitä ihanuuksia voi kuka tahansa käydä ostamassa Fabianinkadulta Norris Cosmeticsin liikkeestä. Hintaa yhdellä isolla, erittäin laadukkaalla ja kauniisti pakatulla palasaippualla on 9,50 €. Loistava tuote vaikka pukinkonttiin. Tuoksuja on useita erilaisia, mutta omaan kassiini poimin Vanilla Chiffonin ja Champagne Organzan.

Pari tuntia kului mukavasti tuotteita testaillessa ja mukaan saimme vielä goodie bagit.


Tällä kertaa kassista paljastui Green People -kuorinta, joka sisältää mm. aprikoosia, mandariinia ja bergamotia, sekä puhdistusvoide joka kätkee sisuksiinsa aloe veraa, kamomillaa ja rohtosalkoruusua.

Joe Blascon meikeistä kassiin oli tiensä löytäneet tänä vuonna Joe Blascon 30-vuotisjuhlan kunniaksi lanseerattu Ultrapro Mascara, korostuspuuteri ja huulikiilto. Varsinkin Blascon uudelta mascaralta odotan paljon. Voidemainen koostumus takaa sen, että tuotetta voi kerrostaa ja lisätä päivän mittaan useita kerroksia ilman, että ripsiväri paakkuuntuu tai varisee silmien alle. Lupaa tehdä ripsistä pitkät ja tuuheat Hollywood-tähtien tyyliin. Jää nähtäväksi, miten omien ripsien kanssa käy...













  1. Nam minkä näköisiä herkkuja sekä tuotteet että ruoka! Laura Ashley on kyllä ihana (britti?)merkki, tykkään brändin tunnelmasta tosi paljon, ja nuo saippuat ovat upean ylellisiä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä brittimerkki on. Olen jotenkin aina itse ajatellut Laura Ashleyn sisustusbrändiksi, mutta tarjolla on myös pyykinpesuaineita, tiskiainetta ja yleispuhdistusainetta saippuoiden lisäksi. :)

      Poista
  2. Minäkin olin saanut kutsun, mutta en päässyt paikalle. Siksi olikin erityisen kivaa lukea tämä postauksesi. Erityisen ihana tuo Laura Ashley saippua. Voi että, miten kivoja juttuja :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, ettet päässyt. Olisi kerrankin nähty kasvotusten. Mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla jossain muualla! Iskin silmäni noihin saippuoihin välittömästi sisään mentyäni ja tietäähän sitä sitten, miten kävi... ;)

      Poista
  3. Oi, ihanat tarjoilut olleet siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, vaikka itse taisin keskittyä suklaapuoleen. *puna*

      Poista
  4. Puhdistusvoide, jossa on vaahtokarkkia?! Mielenkiintoista :D. Kirjoita ihmeessä kokemuksiasi Green People-tuotteista, kun olet ehtinyt testata. Minäkin olen hiljalleen tutustumassa kyseiseen merkkiin ja olisi kiva kuulla suosituksia tuotteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, piti itsekin oikein tavata, mutta marshmallow sanotaan tuubissa.

      Poista
  5. Vihdoin hyvä postaus tästä vierailusta! :) Muutamalta bloggaajalta tästä jo luin, mutta oli niin pintaraapaisua että ei jäänyt mitään mieleen. Vaahtokarkkiputsari kuulostaa ihanalta! Olisipa hauska päästä kokeilemaan :) Tuo Vanilja Chiffon kuulostaa myös herkulliselta, miksei blogien/internetin kautta pysty haistamaan tuoksuja! Yhyy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos pidit. Olisin voinut "vaahdota" enemmänkin, mutta tästä olisi tullut pikkaisen liian pitkä postaus. Esim. Thalionilla oli todella mielenkiintoinen naamio... ehkä siitäkin juttua vielä joskus blogiin tulee.

      Vanilja Chiffon on ihana, mutta niin oli kaikki muutkin!

      Poista
  6. Marshmallow tarkoittaa myös rohtosalkoruusua. Wikipedian mukaan siitä on tehty ennen vaahtokarkkien tyylisiä makeisia, joten siksi tuolla on kaksi merkitystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta! :) Korjasin asian tekstiin, ettei tule sekaannuksia... Mielenkiintoinen historia.

      Poista
  7. Merkkisaippua huolellisesti pakattuna on sellainen ylellisyys, johon harvoin pääsee käsiksi. Tuollaisen ostaisin heti itselleni ja pari muuta lahjaksi. En edes havaitse saippuoita kosmetiikkamyymälöissä, mutta Tallinnan Lushilta ostin kaksi kaunista ja hyväntuoksuista luomusaippuaa, edullisesti vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellinen arkipäivän ylellisyys. :) Itse en ole saanut vielä eksyttyä Lushille, vaikka usein on mielessä ollut.

      Poista
  8. Namnam nuo tarjoilut <3

    Tuntui että kirjoitin itse pienen romaanin vaikka vain raapaisin vähän kaikesta kiinnostavasta pienen blogirapsan. Kiva että muutkin inspiroituivat :)! Nuuhkitko LA:n pyykinpesuaineita yms? Niissä oli ihan mieletön tuoksu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuukaisin, se tiskiainekin... ♥ Tällä hetkellä silmissä Joe Blascon ripsiväri. Wau, miten se tuote levittyy, rakkautta. Nyt vaan jännitän pysyykö leviämättä mun hankalien silmien alle.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives