Hunajaista hoitoa käsille


Testattavaksi tulevien tuotteiden mukana tulee useimmiten myös näytekokoisia tuotteita, jotka ovat mielestäni kivoja "täkyjä". Osan laitan suoraan näytelaatikkooni, josta kaivelen niitä inspiraation osuessa kohdalle. Osa taas saattaa jäädä käyttöön heti. Näin kävi ylläolevalle matkakokoiselle Melvitan käsivoiteelle. Tarkoitukseni ei ollut alunperin kirjoittaa tuotteesta, kunnes aloin eräs päivä ihmettelemään käsieni erikoisen hyvää kuntoa tähän aikaan vuodesta. Yleensä sormenpäät halkeilevat ja kynsinauhat repsottavat, vaikka käsiä rasvaisi useita kertoja päivässä. Nyt näin ei ole. Olen rasvannut käsiäni ainoastaan kerran päivässä, iltaisin. Jotain pieniä kuivuuksia löytyy kynsinauhoista, mutta sormenpäät ovat priimakunnossa ahkerasta tietokoneella naputtelusta huolimatta. Hetken aikaa asiaa pohdittuani, en keksinyt tälle mitään muuta syytä kuin käsivoiteen.


Melvitan ravitseva hunajainen käsivoide on tarkoitettu erittäin kuiville käsille. Se lupaa ravita ja korjata kuivia käsiä. Koostumusta on rikastettu ravinteikkaalla royal jelly -hunajalla sekä shea- ja kaakaovoilla. Voide sisältää Melvitan patentoimaa, ainutlaatuista kolmen luomulaatuisen (tinjami- , akaasia- ja appelsiininkukka) hunajan yhdistelmää. Koostumukseltaan voide on pehmeää ja ohutta. Tämä oli itselleni yllätys, koska kuivien käsien tuotteet ovat yleensä koostumukseltaan paksuja. Tämän voide on melkein maitomaista. Se levittyy nopeasti käsiin, mutta jättää liukkaan hieman öljymäisen pinnan, jonka vuoksi siirryin käyttämään voidetta vain iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Tuoksu on kivan hunajainen.


Ihan uskomatonta, että kerran päivässä rasvaaminen on riittänyt. Ohuesta koostumuksestaan huolimatta tuote on todella kosteuttavaa ja ravitsevaa. Tätä on pakko saada lisää! Sillä puristelin tuubin loput näihin kuviin...

Oletteko kokeilleet Melvitan käsivoidetta?

Melvitan tuotteita myy mm. Sokos, Stockmann, luontaistuotekaupat -ja hoitolat. Verkosta Melvitaa voi tilata mm. Biodellyltä (jossa käsivoidetta ei näytä valitettavasti olevan tällä hetkellä saatavilla) ja Jolielta.

Hinta: 
Melvita hunajainen käsivoide 150 ml, n. 24 €.

Tuote saatu. 1. Kuulostaapa hyvältä, voisi melkein kokeilla tätä seuraavaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normikokoinen tuubi on iso, siitä riittää pitkäksi aikaa! Tuoksukin on kivan hunajainen. :)

   Poista
 2. Minäkin pistän hankintalistalleni :) Kiitos vinkistä! Minulla ei ole Melvitan tuotteista toistaiseksi kokemusta kuin vasta BB-voiteesta, mutta siitä olen tykännyt kovasti. Aion kirjoitella siitä lähipäivinä myös blogiini. Muistelenko oikein, että sinäkin tykästyit Melvitan BB-voiteeseen? :)

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin. Melvita on tarpeeksi vaaleaa tällaiselle haamulle. Ihon pinta jää tosi kauniiksi. Peitto on tosi, tosi kevyt, joten jos iho vaatii enemmän peittoa, silloin kannattaa kokeilla muuta. Itsellä kun ei hirveästi ole peitettävää niin Melvitan BB on ihana tuote. Jään odottamaan, mitä sinä tykkäsit tuotteesta. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät jostain. Ovat kuulemma olleet kovaa huutoa. Harmillinen tilanne päällä, esim. Ranskasta on rasvat loppu, eikä ennen tammikuuta tule lisää. Joten jos bongaat jostain, kannattaa toimia nopeasti. :)

   Poista
 4. Ei muuten saa Melvitaa ainakaan Jyväskylän Sokokselta. Täytyy katsella jostain luontaistuotekaupasta, minusta on mukava kuitenkin kokeilla itsekin ensin, jos mahdollista.

  Se KMS-geeli on muuten loistotuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, olisko isompien Sokoksien valikoimissa vain... Tosi kiva, että tykkäsit myös geelistä. Arvokas, mutta ihan huippu!

   Poista
 5. Tätä vois kyllä kokeilla, jos jostain löytyy ja tuoksu miellyttää. Kädet kuivuu nykyään talvisin, rystysiä kiristää ja sormenpäät halkeilee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi tosi kiva päästä toki tuoksutteleen. Tuoksu on tosi miedon hunajainen. Jolielta löytyy vielä, jos haluaa tilata: http://kauppa.jolie.fi/product/860/melvita-apicosma-ravitseva-hunajainen-kasivoide Luonnonkosmetiikassa on vain usein sellaiset tuoksut, että toinen voi tykätä paljon, toinen ei ollenkaan.

   Poista
 6. Kuulostaa hyvältä, hinta vaan on hirveä (toki tuubi onkin melkoisen iso!), tuollaisen matkakoon voisinkin ostaa kokeiluun jos jossain sellaiseen törmäisin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuubi 150 ml on kyllä käsirasvaksi suorastaan järkelemäinen. Tuote on ohutta, joten se on todella riittoisaa. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives