Kirje JoulupukilleRakas Joulupukki,

Tiedän, että kaikki toiveeni eivät toteudu ja se on ihan ok. Sillä nämähän ovat vain toiveita. Tärkeintä jouluna on kuitenkin hyvä ruoka, rauha ja yhdessäolo. Kuinkahan monena aattoaamuna olen syönyt riisipuuroa runsaan kanelin kera ähkyyn asti? Varmasti liian monena, enkä silti koskaan opi. Pidän listan lyhyenä, koska tiedän, että sinulla on siellä Korvatunturilla kiirettä näin joulun alla.

Tänä jouluna toivoisin pakettiin Joutsenen Untavatyynyjä. Ai miksikö? Siksi, että ne ovat parhaita. Ainoa oikea tyyny on untuvatyyny, kaikki muut ovat ihan huuhaata. Lupaavat olla pesusta pesuun pöyheitä, mutta pah. Tyynyn täytteet pyörivät yhtenä myttynä tyynyn sisällä yhden pesukerran jälkeen. 

Pukki olikin tosi kiltti ja toi minulle pari vuotta sitten paketissa aivan ihanan Nintendo DSi XL 25th Anniversary Editionin. Olen pitänyt siitä kovasti. Professori Laytonissakin olen päässyt pitkälle, vaikka välillä hermojani onkin koeteltu. Tässä uudemmassa söpön keltaisessa Pikachu-mallissa olisi kuitenkin 3D-ominaisuus, joka vanhemmasta mallista puuttuu. 

Seuraavan toiveen arvasitkin. Suklaata, sitähän minä olen joka joulu toivonut. Belgialaiset käsintehdyt konvehdit olisivat iloinen yllätys, mutta Wienernougatista en saa varmaan koskaan tarpeekseni, eikä After Eighteissäkään mitään vikaa ole.

Keräämme mieheni kanssa Taika-astioita punaisena. Sinähän muistat sen kirjailijan retaleen, josta kirjoitin sinulle vuosia sitten? Tuossa hän edelleen mukana kulkee. Takaisin kuitenkin niihin Taika-astioihin. Lapsuudenkodissani oli tapana kattaa joulupöytään piirongin perältä sellaiset paremmat jouluastiat. Koko aikuisiän mietin, että haluan omaan kotiinkin astioita, joita käytetään vain joulun aikaan. En vain osannut päättää mitkä haluaisin, kunnes näin punaiset Taika-astiat. Kokoelma on vasta aluillaan, joten kaikki lisäosat ovat tervetulleita.

Viimeisestä toiveesta sinä tuskin ymmärrät mitään, mutta Nails Incin Nail Polish Diaryssa on 12 upean sävyistä kynsilakkaa, jokaiselle kuukaudelle omansa. Niistä saisi hauskan juttusarjan blogiin. 

Jouluisin terveisin, Jonna

Ps. Toivottavasti nähdään aattona!

Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta.
 1. Kiva postaus! :) Taidanpa itsekin kirjoittaa pukille <3

  VastaaPoista
 2. Oiiih, Wiener nougat täytyy lisätä omallekin listalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin hyvää, vaikka sitä saakin helposti ympäri vuoden, säästelen herkkuhetket jouluun. :p

   Poista
 3. Ihana :) Meilläkin Joutsenen untuvatyynyt olleet jo hmm 3 vuotta varmaan käytössä. Pesty on useasti. Saahan niitä toki nyppiä klöntistä auki. Kuivausrummussa tennispallon kanssa kuivuisivat pöyheäksi mutku ei oo rumpua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meillä on taloyhtiön pesutuvassa kuivaustumpu. :D Ei tarvita edes tennispalloa, tulee tosi pöyheät tyynyt. Muistan kyllä hyvin nyppimiset, kun kuivausrumpua ei ollut käytössä... Nää höyhentyynyt sentäs saa takas pöyheäksi, vaikka vähän hommaa teettää. Itsellä on ollut aikaisemmin muutamat melkein satasen Famillonin kuitutyynyt, lituskaksi menivät ekassa pesussa ja pöyheys on tiessään. o_0 Joutsenen untuvatäkki ostettiin muutama vuosi sitten, eipä tulisi mieleen enää nukkua muulla peitolla. :p

   Poista
 4. Kivoja lahjoja olet laittanut toivelistalle, itsellä on lyhyt ja ytimekäs lista tänä vuonna, kun olemme reissussa, joten kartuttelen lähinnä matkakassaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin tulossa paras joulu! En malta odottaa niitä ruokakuvia sieltä!

   Poista
 5. :D Mullekin kelpaisi suklaa ja Taika-astiat. Sain viime jouluna punaisen Taika-kulhon, jota on tullut käytettyä ympäri vuoden, koska se on just sopivan kokoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaa kelpaa aina! Ne on hyvän kokoisia, sopii puurolle ja muroille. :)

   Poista
 6. Tuo Pikachu-juttu sai ehdottomasti irti aamun ensimmäiset hymyt minusta!

  Itse toivon pukilta pölyimuria (vanha posautti sulakkeen viime vklpna, en uskalla enää käyttää) sekä Kenwoodin monitoimikonetta (ikuisuustoive, jonka aina tärkeämmät jutut sivuuttavat, heh). Melko käytännönläheistä ja tarpeellista siis! Imuri on kuulemma ainakin tulossa, tonttu osasi kertoa ;) Lisäksi en pistäisi pahakseni lahjakorttia johonkin ihanaan erikoisruokakauppaan, esim. Punnitse&Säästä tai Ruohonjuuri, tai Zaraan tai Stockalle. Aina saa haaveilla eiks vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on hyvä tontut, kun osaavat kertoa jo etukäteen. ;) Mäkin haluan sellaiset tontut tänne!

   Poista
  2. Sanopa muuta ;) Auttaa suunnittelemaan omia hankintoja heh :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives