True Red


Meikkijutut ovat viime aikoina jääneet vähän vähemmälle. Syykin on selvä: kaikkia kosmetiikkabloggaajia kiusaava valon vähyys. Vielä vajaa kuukausi pitäisi jaksaa ja sitten alkaisi valon määrä kääntyä taas sinne parempaan suuntaan. 

Syy tähän juttuun oli upea Joe Blascon huulipuna nimeltään True Red. Joka on varmasti yksi upeimpia punaisen sävyjä, mitä on tähän mennessä vastaan tullut. Tämä puna sopii niin tummille kuin vaaleillekin ihon sävystä välittämättä. Ei liene epäselvyyttä, mitä huulipunaa minulta löytyy huulista jouluna...


Joe Blascon huulipunat on pehmeästi levittyviä, kosteuttavia (mehiläisvaha) ja kestäviä huulilla. En pane pahakseni myöskään punan tuoksua, joka on kivan marjainen. Sävyjä löytyy 20 erilaista. 

Minulla oli pitkästä aikaa huono naamapäivä ja teinkin meikkiin koko pohjan Vichyn Dermablendilla. Paljon peittävämpi pohja kuin mihin yleensä olen totuttunut, mutta jotenkin se istui kivasti tämän huulipunan kanssa. Silmiin käytin rakastamani Urban Decay Vice 2 -paletin sävyjä. Koko luomelle levitin sävyä Dope. Varjostuksen tein harmaanruskealla Derailedilla, jolla rajasin myös alaluomen. Yläluomen rajauksen tein saman paletin sävyllä Poison


Kolahtaako True Red teihin?

Tuotteen hinta: 27,60 €

Meikissä käytetty seuraavia tuotteita:

* Joe Blasco True Red (saatu)
* Joe Blasco Mascara (saatu)
* Joe Blasco Setting Powder No Color (saatu)
* Dior Blush Framboise
* Pout Eye Brow Pencil Brown
* Benefit High Beam
* Max Factor Erace Ivory
* Chanel Èclat Lumière 20 Beige Clair
* Lumene Lip Liner Peppermint
* Vichy Dermablend 15 Opal
* Yves Rocher Radiant Glow 1. Punahuulet toimii aina! Joe Blascoa en ole koskaan testannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse uskaltauduin punahuulien pariin vasta vähän vanhempana. Joe Blascosta ei tätä ennen ollut kokemusta kuin yhdestä toisesta punasta. Levittyvät tosi pehmeästi, eivätkä kuivata yhtään, mikä on hyvä tällaiselle korppuhuulella varsinkin talvisin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tulee ehkä tästä kalpeasta meikkipohjasta mieleen sun pohjat ja sitten kun lisäsi tuon punan... Jotenkin sain Duvessa-fiiliksiä, kun katselin, minkä kuvan otan. ;)

   Poista
 3. No kolahtaa, toi on ihan täydellinen klassinen punainen! Ja joo, munkin mielestä "vaatii" tavallista tasaisempaa meikkipohjaa päästäkseen oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin pomppaa paremmin esiin. Onneksi sattui se huono naamapäivä, jotain iloa siitäkin. :D

   Poista
 4. Punahuulet kolahtaa aina! Ihana punainen :) Itse suosin Diorin 999 -punaa, se on täydellisyys <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä katsastaa tuo sävy, kun eksyn seuraavan kerran Emotionille. :)

   Poista
 5. Hyvännäköinen meikki, tuolla nassulla voisi lähteä juhlimaan vaikka pikkujouluja. :) Mä en ole vielä oppinut punaista huulipunaa käyttämään, täytyisi kai opetella. ;) Tosi kaunis, puhdas sävy tuossa Blascossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oppinut minäkään vasta kuin pari vuotta sitten... Vanha koira näköjään oppii vielä uusia temppuja. Muistan ensimmäisen kerran, kun oma fiilis oli pikkaisen ylimeikattu, mutta ajattelin, että jos se näyttää kerta niin hyvältä toisilla, niin tuskin ne ihmiset jää munkaan naamaa outona tuijottamaan. :D

   Poista
 6. No vau! (: Kyllä todellakin on True Red tämä puna. Aivan upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalealle on yleensä vaikea löytää juuri sitä "oikeaa" punaista. Tämä onnistuu kyllä siinä! :)

   Poista
 7. Ihana meikki! Klassisen kaunis vaalea iho ja sopivan terävä silmien korostus sopivat punaisen huulipunan seuraksi.

  Ostin itsekin juuri Diorin viileänpunaisen huulipunan ja -kynän, vaikka pari on ennestäänkin laatikossa. Se sopii minullekin hyvin, raikastaa ilmettä kummasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipunista on vasta viime vuosina tullut itselleni se "heräteostos" kauppareissulla, ennen käytin vain huulikiiltoja ja niitä tuli ostettua enemmän kuin tarvitsi.

   Poista
 8. Aivan todella kaunis meikki! :) Huulipuna, varsinkin punainen, on kuulunut mun syksyyn yllättävän kiinteästi. Huulien kunto on välillä ollut aika huono, ja kasvot näyttävätkin aika valjuilta kun on tottunut edes jotain väriä huulilleen sutimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama ongelma itsellä huulien kanssa, eikä niitä viitisi olla koko ajan kuorimassa, kun tuntuu, että se vaan pahentaa halkeilua ja kuivumista. Tätä punaa laittaessa mun huulet oli hieman karheat, mutta tän ei niin kovin matta pinta antaa hyvin anteeksi ei niin priimakuntoiset huulet. :)

   Poista
 9. Ihana punainen huulipuna. Itsekin olen alkanut suosimaan kolmenkympin ylitettyäni punaista huulipunaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Mikähän taika tuossa kriittisessä iässä on? ;)

   Poista
 10. Näyttää kyllä hyvältä. Onko se viileän vai lämpimän punainen? Itelle kun ei millään sovi viileät sävyt, niin ehkä jo senkin takia olen aina turvautunut "turvalliseen" punaoranssiin, niin olisi kiva sitten hankkia joku ihan punainen puna. :D Joskus oli joku Lorealin punainen, mutta se olikin viileäpohjainen niin näytti niin kummalliselta omaa hipiää vasten. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on jännä puna, musta se on vähän molempia: viileä ja lämmin. Riippuu tietenkin vielä omien huulien sävystä, mille se lopulta näyttää. Tästä punasta on yritetty tehdä sellainen perfect red, joka sopisi kaikille.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives