Elämä on kaunis


...ja niin on Lancômen La Vie Est Bellen pullokin, joka onkin melkoisen tuotekehittelyn tulos. Vuonna 1949 Lancômen perustaja Armand Petitjean pyysi taiteellista johtajaa George Delhommea luomaan naisen auraa symbolisoivan pullon. Useiden luonnosten jälkeen Delhomme onnistui lopulta vangitsemaan onnen olemuksen: viehkeän hymyn lasista muotoiltuna. Tämä design jäi pitkäksi aikaa arkistoihin...

Mutta 63 vuotta luomisen jälkeen "kristallihymy" pääsee vihdoin esiin La Vie Est Belle -pullossa. Kesti vuoden viimeistellä sen hennon kaarevat ja naiselliset muodot, leikata fasettihiotut kulmat ja herättää hymy eloon. Hienostunut viimeinen silaus on kaulan ympärille sidottu helmiäishohtoinen harmaa organzanauha, joka muodostaa vapautta kuvastavat siivet.


Hajuvettä oli luomassa poikkeuksellisesti kolme tuoksugurua: Olivier Polge, Dominique Ropion ja Anne Flipo. He halusivat luoda kaikkien aikojen ensimmäisen naisellisen herkullisen kurjenmiekkatuoksun. Kurjenmiekan maavarsista saadaan erittäin vähän uutetta. Lisäksi niitä täytyy pitää vähintään yhdeksän kuukautta "hautomossa", jotta niiden kaikki tuoksuvivahteet tulevat esiin. Tuoksu sisältääkin lähes 50 % luonnollisia ainesosia. Tälläistä osuutta käytetään nykyään harvoin parfyymin valmistuksessa. Tuoksugurut käyttivät tuoksun tekemiseen aikaa kolme vuotta ja hylkäsivät peräti 5521 versiota ennenkuin he saivat tuoksuun halutun tasapainon.


Tuoksun selkärankana toimii kurjenmiekka. Kukkaissydämen korostamiseksi tuoksuun on lisätty sambac-jasmiinia ja tunisialaista appelsiinin kukkaa. Tuoksu sisältää myös ainutlaatuista indonesialaista patsuliuutetta. Tuoksun pohjalla hymyilevät vanilja, tonkapapu, praliini, mustaherukka ja päärynä, jotka tuovat siihen lapsenomaista viattomuutta.


Itse kuvailisin La Vie Est Bellea iloiseksi tuoksuksi. Jasmiinin ystävänä oman nenäni tavoittaa ensimmäiseksi juuri jasmiinin tuoksun, mutta myös vanilja, patsuli ja praliini ovat selkeästi edustettuina. Tuoksussa on havaittavissa selvä ylellisyyden tunne. Tuoksu on erittäin lämmin, pehmeä ja hienostunut. Omalla ihollani EdP kestää n. 12 h. Itse koen tuoksun käytettäväksi syksyisin ja talvisin juuri lämpöisyyden ja pehmoisuuden vuoksi.

Onko La Vie Est Belle löytänyt tiensä teidän kaappiinne?

Suositushinnat:

Eau de Parfum 30 ml, 55 €
Eau de Parfum 50 ml, 85 €
Shower Gel 200 ml, 39 €
Body Lotion 200 ml, 45 €

 1. Ihanan intensiivinen tuoksukuvaus taasen! :) Sä saat kyllä naisen innostumaan tuoksuista, vaikkei niin kovin innostunut niistä olisikaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulpu, luulen, että tämänkin saattaisi olla sinun tuoksusi... Tässä ei ole mitään, mikä ärsyttäisi, mutta on niin moniulotteinen, että kyllästymistä ei tule ihan heti. Ei edes minulle, joka vaihtelee tuoksuja päivittäin. ;)

   Poista
 2. En ole ostanut tuota hajuvetta viela, mutta suosikki listallani kylla on :) Ihanan tuoksuinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Itselle ehkä liian "mausteinen" käytettäväksi kesällä, mutta näin talvella ja syksyllä loistava!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives